• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl ikna ederim?

Ben kesinlikle haklı buluyorm sizi banka faizleri yüksek evet ama ev fiyati da artacak üstelik eviniz olmuş olacak.kiraya para yagdirmak akıl işi değil imkanınız varken almalisiniz

Kesinlikle böyle düşünüyorum, o kadar kolay ödeme şansımız varken neden almak istemiyor anlamıyorum :bicak:

Bankacı bir arkadaşınız varsa eşinize anlatıp, soracağı soruları hesaplayarak ona göre cevaplayip ikna etsin. Tanışıyor olsak eşimi yollardım inanılmaz ikna eder :))

Öyle bir arkadaşım yok, inşaat işinde olan bir arkadaşımı bir ara ikna eder gibi oldu ama sonra ev sahibi yüksek fiyat isteyince bu ev etmez o kadarbdedi ama evin piyasası bu yani her yerde aynı :işsiz:
Bende rahat duramıyorum, illa almak istiyorum adam felaket senaryoları yazıyor, kriz çıkacakta, ödeyemeyeceğimde, emlak balonu patlayacakta daha neler neler

Valla şu devirde her an işsiz kalma olasılığı varken öyle büyük büyük borçların altına girmek bana da hiç mantıklı gelmiyor.Yiyin için gezin ne güzel daha yeni evlisiniz

Selam kızlar, sorunum şu ki eşim ev almak istemiyor, yeni evli sayılırız, bir yıl dolmadı henüz, çok şükür gelirimiz bir hayli yüksek ve oturduğumuz evin yarısı kadar peşinatımız var, kalan yarısını da 3-4 sene gibi komik bir zaman diliminde hemde hiç zorlanmadan ödeyebiliyoruz, ama eşim yanaşmıyor o_O
Güzellikle istedim olmadı, kavga ettik olmadı, acelen ne diyor, borç stresine giremem şu an rahatım diyor. Çoluk çocuğa karışmadan, yaşımız gençken bir evimiz olsa fena mı olur? Para bankada birikiyor ya ne istiyorsun dedi Üstelik böyle borç olmadığı için çok daha fazlasını birikterebilecekken haliyle daha az biriktiriyoruz. Kiraya verdiğimiz para da cabası...:kızgın:
İnadını anlamıyorum, özel sektörde çalıştığımız için cesaret edemiyor sanırım ama herkes bizim gibi anlatamıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bu konuyu uzunca süre kapatıp, keyfime mi bakayım? Yoksa ikna etmenin bir yolu var mıdır? Her yolu denedim ama yok yok yok.
Bankada biriken para ev fiyatları kadar artmaz
Gecen agt ayında 240 a aldıgımız ev suanda 300 bin tl

Bankada biriken para ev fiyatları kadar artmaz
Gecen agt ayında 240 a aldıgımız ev suanda 300 bin tl

Evet ben de kesinlikle öyle düşünüyorum, biz parayı biriktiklerine kadar o ev kim bilir ne kadar olacak.

Back
X