Nasıl ilgisini çekerim .. ??

Hevesinizi kırmak istemem ama uygulayacağıniz herhangi bir taktik işe yaramaz gibi geldi bazı erkekler böyle ilgisiz oluyo bazinlarında bu durum kisilikten kayanaklanıyor ki kişiliğini değistiremezsiniz bazılarındaysa yeterince değer vermediğinden karşısındakini gerçekten sevmediğinden kaynaklanıyor her iki durumuda değiştirmek benim gözümde imkansız umarım mutlu olursunuz

Bir ay içinde üç kez ayrıldınız ve hala duruma çözüm mü arıyorsunuz? Çok enteresan.
Bir ayda aileyle nasıl arayıp soracak kadar içli dışlı oldunuz?

Hepsini bir tarafa bırakalım hem ilgisiz hem cinsellikten uzaksa muhtemelen cinsel tercihleri farklıdır. Kamuflaj olarak kullanılıyor olma ihtimaliniz yüksek.

"Soğuk davranmak" bir nevi tavır almak demek ve sana karşı duyarsızlaşmış birine işlemeyeceğini, onu daha da uzaklaştıracağını düşünüyorum. Arama, sorma, uzak dur. Birkaç gün tamamen böyle ol ama seni aradığında böyle sanki arkadaşlarınla çok eğleniyormuşsun gibi bir hava ver. "Kızlarla dışardayım(kızlar kim?), arkadaşlarla muahabbet ediyoruz(hangi arkadaşlar?)" böyle kapalı bir cevap ver ve bir kahkahanın ortasında telefon gelmiş gibi de davranabilirsin. Zamanında yaptım işe yaradı bilgin olsun. Ama asla üstüne düşme, hele tribe hiç girme daha da itersin. Nacizane tavsiyemdir tabii ki uymak zorunda değilsin. Hakkında hayırlısını dilerim. Çok uzatırsa (2-3 haftadan uzun sürerse) da bırak gitsin. Hakikaten yapacak çok şey kalmayabiliyor bazen.

Sevgiler..

Beklentiler farklı

Ada'm belli
Her gün konuşacak
Şey bulamıyordur

Az bıraksanız da aramasına imkan verseniz

Geçen bir konu vardı yarım
Saatte bir mesaj atan

Uzak durun ararsa da aramazsa da kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…