nasıl inandırırım

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
29
Lafi uzatmicam. Benim telefon rehmberime nerden nasil geldi bilmiyorum ama skype hesabi ile ilgili bi kayit var. Hayatimda hic skype kullanmadim ne ise yaradiginida bilmem. Ve esimde bunu gordu rehberimde bagirdi cagirdi küstü konusmuyor. Kullaniyorsun diyor. Ben nasil inandiricam bunu kullanmadigima size danismak istiyorum arkadaslar ??

Lafi uzatmicam. Benim telefon rehmberime nerden nasil geldi bilmiyorum ama skype hesabi ile ilgili bi kayit var. Hayatimda hic skype kullanmadim ne ise yaradiginida bilmem. Ve esimde bunu gordu rehberimde bagirdi cagirdi küstü konusmuyor. Kullaniyorsun diyor. Ben nasil inandiricam bunu kullanmadigima size danismak istiyorum arkadaslar ??

Madem güzel güzel konuştuğunuzda ikna olmadı, siz de bağırın, çağırın, "Benim bir suçum, kusurum yok. Varsa sen ispatla. Sen beni neyle suçluyorsun, neyle itham ediyorsun? Bu kabul edebileceğim bir şey değil" diyin ve bir daha da konuşmayın, tartışmayın. Zamanla siniri geçtiğinde kendi gelip özür dilesin.

Zamaninda msn kullandiysaniz ve telefonunuzdaki google hesabinin da bir sekilde baglantisi varsa oyle seyler oluyor bazi telefonlarda. Benim bir arkadasima da olmustu ama nasil cozum buldular bilmiyorum hic

Haklisin aslinda cunku inandiramiyorum yaa. Nasil kanitlayacagimida bilmiyorum . demekki senin dedigin gibi davranmak gerekiyor. Belki anlar hatasini ozur diler
Madem güzel güzel konuştuğunuzda ikna olmadı, siz de bağırın, çağırın, "Benim bir suçum, kusurum yok. Varsa sen ispatla. Sen beni neyle suçluyorsun, neyle itham ediyorsun. Bu kabul edebileceğim bir şey değil" diyin ve bir daha da konuşmayın, tartışmayın. Zamanla siniri geçtiğinde kendi gelip özür dilesin.

Msn kullandim hotmail hesabim 6 senelik. Goggle hesabim daha 2 aylik. Telefon turkiyeye yeni girmeye basladi acaba diyorum ondan mi yasiyorum bu sacmaligi
Zamaninda msn kullandiysaniz ve telefonunuzdaki google hesabinin da bir sekilde baglantisi varsa oyle seyler oluyor bazi telefonlarda. Benim bir arkadasima da olmustu ama nasil cozum buldular bilmiyorum hic

Eşiniz skype' ı ne sanıyor? Kullansanız ne olur? Skype görüntülü veya görüntüsüz konuşmak için yapılmış güzel bir programdır. Eşiniz size güvenmiyor, kimbilir ne kuruyor aklında hakkınızda. Bu da çok küçük düşürücü bir durum. Başlığa da cevap vereyim. Ben böyle bir adamı böyle bir konuda iknaya uğraşmam. Bu evliliklerin sürdürülmesi bile hata bana göre.

Ben ne halta yaradigini bile bilmiyorum ama az once kurcaladim bi skype ana sayfasini ve sifremi unuttum dedim. Madem benim hesabim var sifremde vardir. Sonra gelen bildirimleri takip ettim bu kisinin skype hesabi yoktur yaziyordu. Ben nasil kanitlayacagimi buldum :) tesekkur ederim arkadaslar yardimlariniz icin
Eşiniz skype' ı ne sanıyor? Kullansanız ne olur? Skype görüntülü veya görüntüsüz konuşmak için yapılmış güzel bir programdır. Eşiniz size güvenmiyor, kimbilir ne kuruyor aklında hakkınızda. Bu da çok küçük düşürücü bir durum. Başlığa da cevap vereyim. Ben böyle bir adamı böyle bir konuda iknaya uğraşmam. Bu evliliklerin sürdürülmesi bile hata bana göre.

Aynisini esimde soyledi sen olsan inanmazdin bende sana inanmiyorum dedi.
Çok cinsiyetçi yaklaşıyorsunuz.
Bir kadın konu açsa kocamda skype adına birşey buldum kullanmıyorum diyor sizce napmaliyim diye,hemen takibe al kurcala diyoruz.
Adam da inanmamış olabilir ben olsam bende inanmam.

Çok cinsiyetçi yaklaşıyorsunuz.
Bir kadın konu açsa kocamda skype adına birşey buldum kullanmıyorum diyor sizce napmaliyim diye,hemen takibe al kurcala diyoruz.
Adam da inanmamış olabilir ben olsam bende inanmam.

Ben kendi adıma konuşmam gerekirse, bu konunun dediğiniz diğer türlü versiyonlarına da aynı cevapları veriyorum. Daha bu kadar basit meselelerde bile lafına inanmadığım, sadakatine güvenmediğim insanla evli kalmam. Kalınmaması gerektiğini düşünüyorum. Ömür boyu bugün o konudan, yarın başka bir konudan eşimden şüphe içinde yaşayacağıma, boşanırım, kafam rahat olur en azından.

Back
X