- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Benim anlatmak istedigim farkli birsey eger ben kendi annem babama hayir goturemezsin dedigim halde gotururlerse artik ne olur orasini bilememHaksız geldin bana.
Kendi annen baban olsa böyle gıcık olur muydun?
Ya oyle de her zaman goturmeleri gerekmez bide çocuk gezmeye alisirsa ne yapacam surekli surekli ben gezdiremem kiSana sormadan alıp gitmelerı tabıkıde saçma..
Ama şuda var aman gezdırsınler sende ona göre yap planını kafa dınlemış olursun..
Ya oyle de konun annesi benim neden kendi kızlarına ayni şeyi yapmiyorlar onada desinler madem kizim aglayinca hemen bana veriyorlar o zamanda baksınlar diger kizinin çocukları gelince kizimin yuzune bakmıyorlar o zamanda sevsinlerİlgilenmeleri iyi bisey aslında..tabi sen istemiyorsan o başka gezmeye alışır diye korkuyorsun herhalde..
Boşver sende işini gücünü hallet o sırada, sonuçta seni dinlemiyorlar lehine çevir olayı madem
Bende bundan bahsediyorum iste bana desinler benim iznim olursa gotursunler yoksa benim de sabrim taşmak uzereBenim cocugumu öyle bana sormadan alacaklar,kim olursa olsun basına yıkarım dünyayı.Ezik olmayın.
Benim de basıma geldi bu.
Bos laf konusmuyorum yani.
Sabah Ben uyurken cocugumu almıs bikere gitmiş.
Eve geldiginde birdaha boyle birsey yaparsan seni polise sikayet ederim,o da olmadı kendi elimle öldürürüm seni dedim. O günden beri 'kucagıma alabilirmiyim'diye bile sorar.
Alabilirsin derim azcık
Taşsın sabrın,bi cinnet herseyi cözerBende bundan bahsediyorum iste bana desinler benim iznim olursa gotursunler yoksa benim de sabrim taşmak uzere
Alışırsa verıcen onlara gezdırsinler canım boşver sorun ypma şu anların keyfını çıkarrr :))Ya oyle de her zaman goturmeleri gerekmez bide çocuk gezmeye alisirsa ne yapacam surekli surekli ben gezdiremem ki
Valla kayınvalıdemle küs olduğum halde karşına geçipte senı öldürürüm falan demem yanı ..Benim cocugumu öyle bana sormadan alacaklar,kim olursa olsun basına yıkarım dünyayı.Ezik olmayın.
Benim de basıma geldi bu.
Bos laf konusmuyorum yani.
Sabah Ben uyurken cocugumu almıs bikere gitmiş.
Eve geldiginde birdaha boyle birsey yaparsan seni polise sikayet ederim,o da olmadı kendi elimle öldürürüm seni dedim. O günden beri 'kucagıma alabilirmiyim'diye bile sorar.
Alabilirsin derim azcık
Haklısınız tabii ki.Valla kayınvalıdemle küs olduğum halde karşına geçipte senı öldürürüm falan demem yanı ..
Sonuçta onun torunu alıcak tabıkı kucagına ..
İzin alması gerekıyor ona bişey demyorum ama tepkın çok buyuk olmuş ..
Herkeste aynı tepkiyi vermez. Onun kayınvalıdesı ayrı , senınkıler ayrı..
Senın esın ayrı , konu sahıbının eşi ayrı..
Konularında tanıdıgım kadar samıre böyle bır tepkı verse olay buyur gıbı..
Anladığım kadarıyla çok pasif kalmış ..Haklısınız tabii ki.
Nasıl baslarsan öyle gider sonucta.
Bu zamana kadar hep böyle pasiv kaldıysa
Yapacak birsey yok!Sinirlenmekte yok!
Biaram kötü oldumu kinini kusarlar bunlar ondan da korkuyorum iyice kötü olursak diyeTaşsın sabrın,bi cinnet herseyi cözer
Ac agzını yum gözünü!OEvlat senin, sen istemeden hic birsey yapamamazlar!
Ezdirme asla kendini.Cadı ol!
Deli deliyi gördümü sopasını saklar.
Beni dinle!
Biaram kötü oldumu kinini kusarlar bunlar ondan da korkuyorum iyice kötü olursak diye
Yok dellenmem ama canim sıkılıyor ya izin alsalar birsey demem kacirir gibi götürüyorlarcanım herkesin aile dinamiği farklı gaza gelip dellenme..
senin eşin ne yazık ki arkanda durmuyor .. tatlılıkla ince ince söyle ..
Benim anlatmak istedigimi anlamadiginiz icin size yazacak cevap da bulamiyorumHaksizsin ve simarmissin ilgiden
Benim esimin sulalesi degil cocuklarima bircikolata almak
Elinden tutup birisini parka bakkala goturmemisdir
Hatta yolda karsilassak el gibi ayy diye saclarini oksar gecer mikroplar
Bende hep cocuklarimi el ustunde tutacaklarini surekli gezdireceklerini ummustum safsaf
O yuzden mutlu ol seviyorlar cocugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?