- 25 Ağustos 2014
- 21.143
- 50.651
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Gecen gun kayinvalidene en kucuk olayda agzini acip gozunu yumdugun icin sayfalarca yazılmıştı sankiTaşsın sabrın,bi cinnet herseyi cözer
Ac agzını yum gözünü!OEvlat senin, sen istemeden hic birsey yapamamazlar!
Ezdirme asla kendini.Cadı ol!
Deli deliyi gördümü sopasını saklar.
Beni dinle!
Benim cocugumu öyle bana sormadan alacaklar,kim olursa olsun basına yıkarım dünyayı.Ezik olmayın.
Benim de basıma geldi bu.
Bos laf konusmuyorum yani.
Sabah Ben uyurken cocugumu almıs bikere gitmiş.
Eve geldiginde birdaha boyle birsey yaparsan seni polise sikayet ederim,o da olmadı kendi elimle öldürürüm seni dedim. O günden beri 'kucagıma alabilirmiyim'diye bile sorar.
Alabilirsin derim azcık
Canım cok sıkkın kizlar deli olmamak elde değil kv kp kızımı kendi kizlari gibi sahipleniyorlar yaa tamam babaannesi dedesi susuyorum susuyorum bende birgun nine olacam diyorum yok illa çileden çıkaracaklar hergun istiyorlar sevmek için hadi onu gectim sevsinler bu defada arabayla gezdirmeye alistirdilar neymis cocuk istiyormuş adi üstünde cocuk ne istedigini bilmiyor ya ben goturmeyin dedikce bunlar bana inat götürüyorlar geçen ben evime cikana kadar elimde sebze falan vardi dedimki goturmeyin diye ben elimdekileri evime biraktim bide baktim arabaya binmiler bugün yine öyle sabah götürdüler bana birsey demeden kendi kizinin çocuğuna gelince agzini acip birsey diyemezler benden cocugumu kaçırır gibi aliyorlar bide neymis efendim havalar isininca hergun gezeceklermis ben gezmelerine birsey demiyorum beni hice sayip sen kim oluyorsun benim torunum gezdiririmde severimde der gibi hareket etmeleri beni çileden çıkarıyor bide eşim ne var bunda kendi annen baban olsaydi birsey demezdin demesi var ya fıtık oluyorum sizce haksizmiyim bi akil verin ne yapabilirim
Kayinvalide ye.Bunu kime dediniz?
Gecen gun kayinvalidene en kucuk olayda agzini acip gozunu yumdugun icin sayfalarca yazılmıştı sanki
'herseye benim gözüyle bakmak'derken?Bu bir esyamı ki, benim tabiki!Evladım!sorun ne biliyormusun, bencillik, herseye benim benim gozuyle bakmak. artik dede ve ninelerin torunlarini sevme hakki bile yok, illa izin alacaklar. canim bir arastir dede ve nine ilgisiyle buyuyen cocuklar cok daha oz guvenli, basarili, empatyli, acima hisleri daha cok oluyor, yani bencil olmuyolar. kendi egonu dusunmeden once cocugunu dusun.
Yani cemkirmek, hemen ayni sekilde karsilik vermek, agzina geleni saymak hos degil..Aynennn. Ama haketmiyorlarmı simdi.
bende istemem öyle olmasini.. 1-2 olurda sürekli hele ben hayir dedikce beni saymazlarsa orda kopar hersey.. cocuk bu sekilde anne babayida dinlemez.. cok sinir bozucu bi durum allah kolaylik versinCanım cok sıkkın kizlar deli olmamak elde değil kv kp kızımı kendi kizlari gibi sahipleniyorlar yaa tamam babaannesi dedesi susuyorum susuyorum bende birgun nine olacam diyorum yok illa çileden çıkaracaklar hergun istiyorlar sevmek için hadi onu gectim sevsinler bu defada arabayla gezdirmeye alistirdilar neymis cocuk istiyormuş adi üstünde cocuk ne istedigini bilmiyor ya ben goturmeyin dedikce bunlar bana inat götürüyorlar geçen ben evime cikana kadar elimde sebze falan vardi dedimki goturmeyin diye ben elimdekileri evime biraktim bide baktim arabaya binmiler bugün yine öyle sabah götürdüler bana birsey demeden kendi kizinin çocuğuna gelince agzini acip birsey diyemezler benden cocugumu kaçırır gibi aliyorlar bide neymis efendim havalar isininca hergun gezeceklermis ben gezmelerine birsey demiyorum beni hice sayip sen kim oluyorsun benim torunum gezdiririmde severimde der gibi hareket etmeleri beni çileden çıkarıyor bide eşim ne var bunda kendi annen baban olsaydi birsey demezdin demesi var ya fıtık oluyorum sizce haksizmiyim bi akil verin ne yapabilirim
Ha şükür beni anlayan cikti bende onu diyorum onemli olan gezdirmeleri degil inat yapar gibi kaciriyorlar resmen kizimiKimse benden izin almadan eşyamı dahi kullanamazken, kaldı ki çocuğumu bana danışmadan alıp götürecekler!
Alnını karışlarım herkesin!
Buradaki mevzu gezdirmeleri, sevmeleri değil; sizin sözünüzü hiçe sayıp kaçırıp götürmeleri.
Bir daha olursa çok büyük bir tepki verin.
Annesiniz siz, bostan korkuluğu değil!
Evet ben goturme dedikce götüreceğiz hasetlenme diyor kv bide banaÇocuğun sorumluluğu annesine aittir diye düşünüyorum.
Anne ne derse o olur.
Sizden izinsiz, üstelik götürmeyin demenize rağmen götürmeleri çok büyük terbiyesizlik. Sanki sizinle iktidar savaşına girmişler. Götürmeyin deyince "peki evladım, götürmeyiz" diyebilirlerdi. Neden sizinle inatlaşmışlar?
Siz annesiniz, çocuk da sizin. Tavrınızı koyun bence.
Nine dedenin torun sevme olayını aşmış sizin durum.
Evet buyuyuncede anne çocuğa terbiye vermedi olureger ben götürmelerını ıstemıyorsam götüremezler. o cocugun annesı benım sonucta.
onların böyle yapması senın çocugun üzerindekını otorıte etkını düşürmelerıne neden olur
çocuk senı dınlemez..
ben olsam ciddi anlamda uyarırdım. ananem yengeme böyle yaptı, çocuklar anneyı takmıyor bile.
anne çok pasif kaldı çocuklarına.
küçükken çocukları sever şımartırlar, büyüyünce de anneye olan olur.
her seyın bi ayarı olmalı
Nasil yapacam ben bunlarla basedemiyorumKonularını okuyorum sürekli biraz cazgır ol tepki göster bir kaç defa yap bakayım sonra Nasıl izin alıyorlar bi daha da senden habersiz götürmezler çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?