Nasil insanlar anlamadim gitti

Taşsın sabrın,bi cinnet herseyi cözer:KK70:
Ac agzını yum gözünü!OEvlat senin, sen istemeden hic birsey yapamamazlar!

Ezdirme asla kendini.Cadı ol!
Deli deliyi gördümü sopasını saklar.
Beni dinle!
Gecen gun kayinvalidene en kucuk olayda agzini acip gozunu yumdugun icin sayfalarca yazılmıştı sanki :KK53:

Benim cocugumu öyle bana sormadan alacaklar,kim olursa olsun basına yıkarım dünyayı.Ezik olmayın.
Benim de basıma geldi bu.
Bos laf konusmuyorum yani.
Sabah Ben uyurken cocugumu almıs bikere gitmiş.
Eve geldiginde birdaha boyle birsey yaparsan seni polise sikayet ederim,o da olmadı kendi elimle öldürürüm seni dedim. O günden beri 'kucagıma alabilirmiyim'diye bile sorar.
Alabilirsin derim azcık:KK53:

Bunu kime dediniz?

Canım cok sıkkın kizlar deli olmamak elde değil kv kp kızımı kendi kizlari gibi sahipleniyorlar yaa tamam babaannesi dedesi susuyorum susuyorum bende birgun nine olacam diyorum yok illa çileden çıkaracaklar hergun istiyorlar sevmek için hadi onu gectim sevsinler bu defada arabayla gezdirmeye alistirdilar neymis cocuk istiyormuş adi üstünde cocuk ne istedigini bilmiyor ya ben goturmeyin dedikce bunlar bana inat götürüyorlar geçen ben evime cikana kadar elimde sebze falan vardi dedimki goturmeyin diye ben elimdekileri evime biraktim bide baktim arabaya binmiler bugün yine öyle sabah götürdüler bana birsey demeden kendi kizinin çocuğuna gelince agzini acip birsey diyemezler benden cocugumu kaçırır gibi aliyorlar bide neymis efendim havalar isininca hergun gezeceklermis ben gezmelerine birsey demiyorum beni hice sayip sen kim oluyorsun benim torunum gezdiririmde severimde der gibi hareket etmeleri beni çileden çıkarıyor bide eşim ne var bunda kendi annen baban olsaydi birsey demezdin demesi var ya fıtık oluyorum sizce haksizmiyim bi akil verin ne yapabilirim

Eşiniz ve ailesi ile ilgili memnun olduğunuz birşey var mı? Tüm konularinizda onlar var.
Bu kadar mutsuzsaniz bence ayrilin o aileden. Aile ile evli gibisiniz zaten.

Kimse benden izin almadan eşyamı dahi kullanamazken, kaldı ki çocuğumu bana danışmadan alıp götürecekler!
Alnını karışlarım herkesin!
Buradaki mevzu gezdirmeleri, sevmeleri değil; sizin sözünüzü hiçe sayıp kaçırıp götürmeleri.
Bir daha olursa çok büyük bir tepki verin.
Annesiniz siz, bostan korkuluğu değil!

sorun ne biliyormusun, bencillik, herseye benim benim gozuyle bakmak. artik dede ve ninelerin torunlarini sevme hakki bile yok, illa izin alacaklar. canim bir arastir dede ve nine ilgisiyle buyuyen cocuklar cok daha oz guvenli, basarili, empatyli, acima hisleri daha cok oluyor, yani bencil olmuyolar. kendi egonu dusunmeden once cocugunu dusun.

Çocuğun sorumluluğu annesine aittir diye düşünüyorum.
Anne ne derse o olur.

Sizden izinsiz, üstelik götürmeyin demenize rağmen götürmeleri çok büyük terbiyesizlik. Sanki sizinle iktidar savaşına girmişler. Götürmeyin deyince "peki evladım, götürmeyiz" diyebilirlerdi. Neden sizinle inatlaşmışlar?

Siz annesiniz, çocuk da sizin. Tavrınızı koyun bence.
Nine dedenin torun sevme olayını aşmış sizin durum.

eger ben götürmelerını ıstemıyorsam götüremezler. o cocugun annesı benım sonucta.
onların böyle yapması senın çocugun üzerindekını otorıte etkını düşürmelerıne neden olur
çocuk senı dınlemez..
ben olsam ciddi anlamda uyarırdım. ananem yengeme böyle yaptı, çocuklar anneyı takmıyor bile.
anne çok pasif kaldı çocuklarına.

küçükken çocukları sever şımartırlar, büyüyünce de anneye olan olur.
her seyın bi ayarı olmalı

Konularını okuyorum sürekli biraz cazgır ol tepki göster bir kaç defa yap bakayım sonra Nasıl izin alıyorlar bi daha da senden habersiz götürmezler çocuğu

Benim basımda da var daha beterleri belki konumu okumussundur ikizlerim var KV birini ben alicam buyutcem dedi bana ölmek istemiştim hicbisey yapamıyordm eşim destek değildi çünkü aksine suclardi beni 30gunlukken bebeklerim koca bi kavga çıktı değişti herşey çünkü intihar etmeyi düşünmüştüm çok ciddiyim onu benden alacakti takmisti kafayi o kavgadan sonra degisti herşey iyi de kötü de daha çok kotu en son çocuğu eve götürcem on dk sevip getirwyim dedi neden burda sev cay koyayim niye gidicen eve on dk için dedim kizdi etti bana yoldas olsun dedi sana yoldas DOGURMADİM dedim kadın ona bike bende oglumu sana yoldas dogurmadim dedi dusun :D ogun bugundur gelemez Asla da ALAMAZ KV hala der yaz gelsin goturcem hergun diye vermem kizininkini götür derim yani diyecegim guzellikten anlamiyorsa azcik sokarak soyle lafı gec sevsin etsin ama olculu bagimli yapmasina gerek yok şöyle bunu bisey olmaz korkma ucunda olum yok kimse bu yuzden kari bosamaz bosasa benimki bosardi adam deli manyak anaci oyle diyeyim yediğini içtiğini heeseyini icazetki görür ama hayat senin çocuk senin üzülen sen olma

sorun ne biliyormusun, bencillik, herseye benim benim gozuyle bakmak. artik dede ve ninelerin torunlarini sevme hakki bile yok, illa izin alacaklar. canim bir arastir dede ve nine ilgisiyle buyuyen cocuklar cok daha oz guvenli, basarili, empatyli, acima hisleri daha cok oluyor, yani bencil olmuyolar. kendi egonu dusunmeden once cocugunu dusun.
'herseye benim gözüyle bakmak'derken?Bu bir esyamı ki, benim tabiki!Evladım!
Buradaki konu sevmek degil,anneyi essek bası yerine koyup cocugu alıp alıp uzun saatler götürmek!
Kimsede bunu anneyi hic yerine koyup yapamaz.
İzin istemek bile degil,güzel bir dille haber verseler dahi,konu sahibinin hayır diyecegini sanmiyorum,verir severek!
Konu baska,ama siz anlamadan yorum yapanlar kervanındasınız.!

Canım cok sıkkın kizlar deli olmamak elde değil kv kp kızımı kendi kizlari gibi sahipleniyorlar yaa tamam babaannesi dedesi susuyorum susuyorum bende birgun nine olacam diyorum yok illa çileden çıkaracaklar hergun istiyorlar sevmek için hadi onu gectim sevsinler bu defada arabayla gezdirmeye alistirdilar neymis cocuk istiyormuş adi üstünde cocuk ne istedigini bilmiyor ya ben goturmeyin dedikce bunlar bana inat götürüyorlar geçen ben evime cikana kadar elimde sebze falan vardi dedimki goturmeyin diye ben elimdekileri evime biraktim bide baktim arabaya binmiler bugün yine öyle sabah götürdüler bana birsey demeden kendi kizinin çocuğuna gelince agzini acip birsey diyemezler benden cocugumu kaçırır gibi aliyorlar bide neymis efendim havalar isininca hergun gezeceklermis ben gezmelerine birsey demiyorum beni hice sayip sen kim oluyorsun benim torunum gezdiririmde severimde der gibi hareket etmeleri beni çileden çıkarıyor bide eşim ne var bunda kendi annen baban olsaydi birsey demezdin demesi var ya fıtık oluyorum sizce haksizmiyim bi akil verin ne yapabilirim
bende istemem öyle olmasini.. 1-2 olurda sürekli hele ben hayir dedikce beni saymazlarsa orda kopar hersey.. cocuk bu sekilde anne babayida dinlemez.. cok sinir bozucu bi durum allah kolaylik versin

çocuğunu alıp götürmeleri sorun değil de,sanki sana sormamaları sorun gibi anladım.sana saygı duyulmasını istersen saygı duyarak başlamak lazım sanki.

Gezdirmek onların da hakkı ama evet önce size sormalılar, sonuçta o çocuğun annesi sizsiniz onlar değil.

Kimse benden izin almadan eşyamı dahi kullanamazken, kaldı ki çocuğumu bana danışmadan alıp götürecekler!
Alnını karışlarım herkesin!
Buradaki mevzu gezdirmeleri, sevmeleri değil; sizin sözünüzü hiçe sayıp kaçırıp götürmeleri.
Bir daha olursa çok büyük bir tepki verin.
Annesiniz siz, bostan korkuluğu değil!
Ha şükür beni anlayan cikti bende onu diyorum onemli olan gezdirmeleri degil inat yapar gibi kaciriyorlar resmen kizimi

Çocuğun sorumluluğu annesine aittir diye düşünüyorum.
Anne ne derse o olur.

Sizden izinsiz, üstelik götürmeyin demenize rağmen götürmeleri çok büyük terbiyesizlik. Sanki sizinle iktidar savaşına girmişler. Götürmeyin deyince "peki evladım, götürmeyiz" diyebilirlerdi. Neden sizinle inatlaşmışlar?

Siz annesiniz, çocuk da sizin. Tavrınızı koyun bence.
Nine dedenin torun sevme olayını aşmış sizin durum.
Evet ben goturme dedikce götüreceğiz hasetlenme diyor kv bide bana

eger ben götürmelerını ıstemıyorsam götüremezler. o cocugun annesı benım sonucta.
onların böyle yapması senın çocugun üzerindekını otorıte etkını düşürmelerıne neden olur
çocuk senı dınlemez..
ben olsam ciddi anlamda uyarırdım. ananem yengeme böyle yaptı, çocuklar anneyı takmıyor bile.
anne çok pasif kaldı çocuklarına.

küçükken çocukları sever şımartırlar, büyüyünce de anneye olan olur.
her seyın bi ayarı olmalı
Evet buyuyuncede anne çocuğa terbiye vermedi olur

Back
X