- 23 Ağustos 2013
- 82
- 6
- 48
- Konu Sahibi aquarius_girl
-
tek mi yaşıyosun?
Çocuklardır herhalde canım koca insanlar neden mandalina atsın. Büyütülecek ne var anlamadım şehsen. Özellikle mi atıldığını düşünüyorsunuz birisi tarafından.
camdan içeri girdimi mandalina eğer öyleyse bilerek atılmıştır.bende yolda yürürken arkamdan bacağıma elma attılar.öyle hızlı attılarki canımın acısından ayyyyy diye bağırdım.annemlerde duydular çığlığımı.akşam karanlığı olduğu için göremedim kimin attığını.ama tahminim yolun üstünde 2 katlı ev var orda 10,11 yaşlarında erkek çocukları vardı onlardan şüphelendim.kapılarıda güm diye kapandı elma ayağıma geldikten sonra.ben bağırınca paniklediler içeri saklanmak iin kaçtılar zannedersem.eve gittiğimde bacağım kıpkırmızı olmuştu.kaç gün acısını çektim.bence sizin evede bilinçli atıldı..
o mandalinayı atan kesin erkektir
veya ergen erkek , hormonları azgın olduğundan atmıştır , seni tedirgin etmek için , belkide yokladı evde birl var mı diye şimdi moda ev hırsızlığı dikkatli ol
canım cam çervere kırıldı bir,ikincisi hemen başımın üstüne atıldı.yani camın kafama düşmesi an meselesiydi.biz 15 yıldır aynı mahallede yaşıyoruz,böyle birşey görmedik.çocuk olamaz çünkü caddeye bakıyor pencere bu saatte mahallenin çocukları orada gezmez ve çocuklar o kadar uzaktan o şekilde atamaz,serserinin teki yapmış belli ki...o yüzden canım sıkıldı.
cam kırıldığına göre çok sert birşekilde atılmış.bu aralar tartıştığınız aranız bozuk olduğu biri varmı.eşinizin veya sizin. o mahallede oturmasıda önemli değil[ uzakta oturan biride olabilir sırf size sinirlenip gece görünemeyeceğini düşünüp atmış olabilir. çocukta olabilir diyeceğim ama o saatte çocukların dışarda ne işi var./COLOR]
Allah korusun belki hesap edemiyorum ama o cam parçaları hayatınızı mahvedebilir-di!!!
kesinlikle bilinçli atıldığını düşünüyorum
Geçmiş olsun canım iyiki size bir zarar vermemiş,cam çerceve indigine göre bilerek atılmış,gazetede okumuştum bir ara hırsızların buna benzer yeni bir numarası varmış özellikle tatil beldelerinde yapıyorlarmış evlerin camına yumurta vb maddeleri atıyorlarmış ertesi gün gelip bakıyorlarmış eger cam temizlenmişse yada tamir vb olaylar varsa o evde yaşayan var diyorlarmış eger temizleme olayı vb gibi şeyler yoksa o ev boş diyip soyuyorlarmış.
Hırsızlar artık evde lamba açıkken bile gelip kontrol ediyorlarmış zile basıyorlarmış eger ses yoksa evi boşaltıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?