Nasıl insanlar var ya!

canım bu ham ve sert.mandalina diyorum ama turunçmuş annem söyledi şimdi.taş gibi birşey yediğimiz mandalina gibi değil.

Canım bir mandalina nasıl camı kırabiliyor ki ne kadar sert ham olursa olsun elma olsa hadi bir nebze de böyle meyveler cam çerçeve indirmez yani. Turunçta olsa ne bileyim. Size kim kızıpta atacak bunu. Sokak çocukları var bilmem nesi var yani başta da hiç belitmediniz cam kırıldı filan diye siz o anda camda mıydınız cam kırıkları geldiğine göre göremediniz mi kimin attığnıı. Her neyse geçmiş olsun.

mandalina değil turunç ve gerçekten sert.gerçi atınca ezilmiş biraz ama pencerede kırılmış.evet belirtmemişim zaten bir şokla yazdım özür dilerim detayı önceden arz edemedim size.öyle bir geldi ki taş sanıp devamı gelir diye eğilip annemleri çağırdım.kimse zaten kızmamıştır alalade biri olduğunu zannediyorum ama çocuk da o saatte ne gezer ve ne kadar güçlü olabilir anlamadım...

Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum çocuklar atmıştır yoksa hormonlarının peşinde olan aklı başında bir erkek atmamıştır .
Mandalina gibi parçalar yerim seni der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…