- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.360
- 498
- Konu Sahibi VanessaRinki
İşte o yok.Onun için aktif konuşan birileriyle olman gerek
Ne öyle bir tanidigim var,ne de imkanım..
En azından şu an için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte o yok.Onun için aktif konuşan birileriyle olman gerek
tü tüü tü maşallah vanessamaİçine cin kaçmış, hayırlara vesile olsun![]()
aaa bugün doğum günün mü?mutlu yıllar vanessaaaaaaaayy kk doğum günümü kutladı
sağ olun cey cey ablaaaa bugün doğum günün mü?mutlu yıllar vanessaaaaaaa![]()
![]()
Benim İngilizcem dediğim gibi cok güzel değil .çünkü okulda değil öyle flört ede ede,gezerken öğrendim (dil dile değmeden öğrenilmez metoduyla). Yine de bu tarz isleri part-time olarak yapiyorum. Havaalanı karsilama, Ortadoğulu is adamlarına eşlik etme falan...Ben şeyi cozemiyorum.
Şimdi bu ingilizce derslerinden aldım,eksik en ince detayına kadar da dinledim.
Yine yt üzerinden bir çok kanaldan da kendimce calisiyorum,ancak istediğim gibi olmuyor bir türlü.
Akıcı değil,çok düz..
Sanki telesekreter gibi konuşuyorum.
Günlük hayatta kullanılan dili öğrenebilsem keşke.
Ama o konuyu bir türlü çözemiyorum.
Olsa bu dediklerini anında yapardım yengenc.
Önce başınızı ağrıtıp sonra tedavi mi ediyordu :))))Daha ikinci sınıf değil misin? Staj için çok erken ama bence git eczacılara sor kalfa arıyorlar mi, hem geçici iş hem de ilaçlarla hasır nesir olursun. Benim eski sevgilim kimya muhendisiydi, ilaç yapiyordu, fabrikada muhendisti. Her buluşmaya bana ağrı kesici getirirdi![]()
erkek arkadaş seçerken meslek ne kadar önemliymiş bak.ona göre hediye getiriyor adamlar.bilseydim şahsen elmas pırlanta tasarımcısı seçerdim bekarkennnÖnce başınızı ağrıtıp sonra tedavi mi ediyordu :))))
Kötü bi şaka oldu ama :)))))))))
Kesinlikle, oto galerisi olan falan da iyi olur yanierkek arkadaş seçerken meslek ne kadar önemliymiş bak.ona göre hediye getiriyor adamlar.bilseydim şahsen elmas pırlanta tasarımcısı seçerdim bekarkennn![]()
![]()