Nasıl ispatlarım bilmiyorum😔

Elimdegil

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2019
1
0
16
31
Merhaba benim problemim görümcem. Biz tanıştığımızdan beri pek yıldızımız barışmadı. Tabi eşimin anne babasıda dahil oldular. Önceden burda değildi ama 3 yıl önce buraya taşındı. Derdim şu ki ne yüzden tartışırsak tartışalım kaynanam ve kayınbabam sürekli onu haklı ve mağdur olan olarak görüyolar. Bir keresinde kayınbabam sen kimsinde sana kızımı ezdirecem bile dedi. Ama ben biliyorum göründüğü gibi masum olmadığını. En sonunda yine tartıştık ve annesi her zamanki o öyle demez o öyle yapmaz diye başladı bende çok sinirlendim. Bütün akrabalarının engelli olduğu bi sosyal medya hesabı var ordan ne karakterde bi insan olduğunu belli edecek paylaşımlar yapıp duruyo ben bişekşlde görüyorum. Şöyle söylüyüm ben sigara içtiğim zaman annesi derki benim kızım hülya sigaranın dumanından bile çok öksürür dayanamaz der. Ama hem sigara hem alkol kullandığını ben o gizli hesabından tabiki görüyorum ama demiyorum işte annesine çok yalan söylüyo ben farkındayım ama anne babası kör gibi gözleri görmüyo tabi bu sefer ben otamatikman suçlu sorun çıkaran oluyorum. Çünkü kızlarının tek derdi gurbetteki kocası bitane oğlu evinde işinde gücünde. Ama işin aslı öyle değil işte bunu ispatlayamıyorum benimde var iki çocuğum hala annesinin iki lafından biri hülya oğlunu tek büyüttü çok çekti. Benimde ailem yanımda değil ben iki tane tek büyütüyorum amaaa işte hülya 50 kilo nasıl dayansın. Benim evimde çay bardağı elinde iki saat bekleyen annesi kızının evinde kaplan maşallah.

Merhaba benim problemim görümcem. Biz tanıştığımızdan beri pek yıldızımız barışmadı. Tabi eşimin anne babasıda dahil oldular. Önceden burda değildi ama 3 yıl önce buraya taşındı. Derdim şu ki ne yüzden tartışırsak tartışalım kaynanam ve kayınbabam sürekli onu haklı ve mağdur olan olarak görüyolar. Bir keresinde kayınbabam sen kimsinde sana kızımı ezdirecem bile dedi. Ama ben biliyorum göründüğü gibi masum olmadığını. En sonunda yine tartıştık ve annesi her zamanki o öyle demez o öyle yapmaz diye başladı bende çok sinirlendim. Bütün akrabalarının engelli olduğu bi sosyal medya hesabı var ordan ne karakterde bi insan olduğunu belli edecek paylaşımlar yapıp duruyo ben bişekşlde görüyorum. Şöyle söylüyüm ben sigara içtiğim zaman annesi derki benim kızım hülya sigaranın dumanından bile çok öksürür dayanamaz der. Ama hem sigara hem alkol kullandığını ben o gizli hesabından tabiki görüyorum ama demiyorum işte annesine çok yalan söylüyo ben farkındayım ama anne babası kör gibi gözleri görmüyo tabi bu sefer ben otamatikman suçlu sorun çıkaran oluyorum. Çünkü kızlarının tek derdi gurbetteki kocası bitane oğlu evinde işinde gücünde. Ama işin aslı öyle değil işte bunu ispatlayamıyorum benimde var iki çocuğum hala annesinin iki lafından biri hülya oğlunu tek büyüttü çok çekti. Benimde ailem yanımda değil ben iki tane tek büyütüyorum amaaa işte hülya 50 kilo nasıl dayansın. Benim evimde çay bardağı elinde iki saat bekleyen annesi kızının evinde kaplan maşallah.

göster instagramını düşür milletin gözünden.
neyse yaa.
amacınız sadece açık aramaksa kimbilir sizin ne sakladıklarınız vardır. settar adı boşuna geçmiyor esmaül hüsna da. biraz feyz alalım.

Neyi ispatlayacaksın allasen?
Madem o kadar çok düşünüyorsun onların oraya taşının hem yakın olursunuz de toptan kurtul
Farzı misal kocasının aldattığına inanmak istemeyen bi kadın kocasını yatakta başkasıyla bassa havalar soğudu kocam üşümemek için öyle birşey yapmış yoksa özünde iyi biridir der
Sen naparsan yap inanmak istemeyen insan inanmaz

Size Hülya bjr şey yapmıyor anladığım kadarıyla büyükler onu seviyor.
Sigara alkol kullaniyorsa kendine neden gizli gizli takip edip kendinize iş ariyorsunuz. Deseniz ki bana kötü davranıyor görümce tamam da kızın bir şey yaptığı yok

Herkesin hayatı kendine ispatlayıp napıcaksın ki gene öz kızları onu tutucaklar bir iki laf edip, sonra gene sen suçlu çıkıcaksın.. boşver napıyosa yapsın

Boşverin kanıtlasanız ne olucak onların kızı o ispatlasanız bile biraz kızına sitem eder geçer anne ve babasının gözündeki değerini değiştiremezsiniz yine bir tartışmada kızını haklı bulurlar kimse benim yoğurdum ekşi demez siz eşinizle iyi anlaşın yeter.

Siz neden kardeş kavgası tarzında görümceyle tartışıp duruyorsunuz ki?
Kadın eşinizin kardeşi. Sürekli tartışacak kadar sınırlar aşıldıysa biraz mesafe koyun.

Ailesi de tabii ki kızlarının tarafını tutarlar. İstisnalar dışında kim olsa böyle yapar.
Ben kardeşimle tartışsam annem babam "evlatlarım birbirine düşmesin" deyip aramızı yapmaya çalışırlar, taraf tutmazlar.
Ama gidip el ile tartışıyorsanız, anne babasının sizi savunmasını beklemeyin.

İspatlayamayacağın hiç Birseyi kv ve kp söyleme. Kıskanç damgası yersin.

Yani bence böyle birseye gerek yok ama ispatlamak istiyorsanız alkol ve sigara kullandığı fotoğrafları ss alın
Daha sonra bir gün kayinvalidenizde otururken anne bak sana çocukların fotoğrafını göstericem veya başka bir bahaneyle telefonunuzdan galeriyi açıp eline verin bak kaydır bak orda baya fotoğraf çekmiştim çok güzel falan diyin sonra bir anda kızının fotoğraflarını görsün

Yani bence böyle birseye gerek yok ama ispatlamak istiyorsanız alkol ve sigara kullandığı fotoğrafları ss alın
Daha sonra bir gün kayinvalidenizde otururken anne bak sana çocukların fotoğrafını göstericem veya başka bir bahaneyle telefonunuzdan galeriyi açıp eline verin bak kaydır bak orda baya fotoğraf çekmiştim çok güzel falan diyin sonra bir anda kızının fotoğraflarını görsün
Tabi sonra görümceyle saç başa girme olasılığınız da yüksek :KK11:

kaynanandan kayinbabandan kendi çocuklarina gösterdiği sevgiyi ilgiyi sanada gostermelerini beklemezsen sende mutlu olursun
kizina davrandigi gibi kizini düşündüğü gibi sizi düsünmelerini beklemeniz hata bence

Back
X