- 22 Eylül 2019
- 1
- 0
- 16
- 31
Merhaba benim problemim görümcem. Biz tanıştığımızdan beri pek yıldızımız barışmadı. Tabi eşimin anne babasıda dahil oldular. Önceden burda değildi ama 3 yıl önce buraya taşındı. Derdim şu ki ne yüzden tartışırsak tartışalım kaynanam ve kayınbabam sürekli onu haklı ve mağdur olan olarak görüyolar. Bir keresinde kayınbabam sen kimsinde sana kızımı ezdirecem bile dedi. Ama ben biliyorum göründüğü gibi masum olmadığını. En sonunda yine tartıştık ve annesi her zamanki o öyle demez o öyle yapmaz diye başladı bende çok sinirlendim. Bütün akrabalarının engelli olduğu bi sosyal medya hesabı var ordan ne karakterde bi insan olduğunu belli edecek paylaşımlar yapıp duruyo ben bişekşlde görüyorum. Şöyle söylüyüm ben sigara içtiğim zaman annesi derki benim kızım hülya sigaranın dumanından bile çok öksürür dayanamaz der. Ama hem sigara hem alkol kullandığını ben o gizli hesabından tabiki görüyorum ama demiyorum işte annesine çok yalan söylüyo ben farkındayım ama anne babası kör gibi gözleri görmüyo tabi bu sefer ben otamatikman suçlu sorun çıkaran oluyorum. Çünkü kızlarının tek derdi gurbetteki kocası bitane oğlu evinde işinde gücünde. Ama işin aslı öyle değil işte bunu ispatlayamıyorum benimde var iki çocuğum hala annesinin iki lafından biri hülya oğlunu tek büyüttü çok çekti. Benimde ailem yanımda değil ben iki tane tek büyütüyorum amaaa işte hülya 50 kilo nasıl dayansın. Benim evimde çay bardağı elinde iki saat bekleyen annesi kızının evinde kaplan maşallah.