nasil izin alacagim?

freakybugday29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2021
3
-22
36
oncelikle 15 yasindayim ve 16 yasinda bir erkek arkadasim var, 4 aydir cikiyoruz. annem ve babam erkek arkadasim oldugunu biliyor. annelerimizi tanistirdik. annemle onun hakkinda konusabiliyorum ama babamla hic konusunu acmadik ama babam iyi karsiladi tabi ogrenince. sorun su ki ben istanbul, o ankarada yasiyor. 4 ay icerisinde 2 kez istanbula geldi gorustuk. simdi ben ankaraya gitmek istiyorum 15 tatilde. bunu anneme soyledim, annem kizdi biraz. hatta agladi, kafasinda sanirim birkac senaryo kurmus. sonra ben karismam babandan izin al dedi. ben de ne soyleyecegimi nasil aciklayacagimi dusunur ve bunu soylemek icin zaman kollarken annem babama bundan bahsetmis bile.. babamda izin vermemis tabi. ben anneme sinirlendim benim babamla aramda olan bir konuda gidip kendisinin soylemesi hos degildi. simdi tekrardan babama bu konuyu acmak istiyorum, cunku ayip etmek istemiyorum, surekli ayagima gelmek zorunda degil. o bundan sikayetci degil, ankaraya gelemem dersem o tekrar gelir tabii ama onunda ici burkulur cunku gelirsek neler yapacagimizi dusunmustuk bile. babama bu konuyu nasil acar ve nasil izin alabilirim? en azindan gunubirlik bile olur. sadece onunla vakit gecirmek istiyorum :(

oncelikle 15 yasindayim ve 16 yasinda bir erkek arkadasim var, 4 aydir cikiyoruz. annem ve babam erkek arkadasim oldugunu biliyor. annelerimizi tanistirdik. annemle onun hakkinda konusabiliyorum ama babamla hic konusunu acmadik ama babam iyi karsiladi tabi ogrenince. sorun su ki ben istanbul, o ankarada yasiyor. 4 ay icerisinde 2 kez istanbula geldi gorustuk. simdi ben ankaraya gitmek istiyorum 15 tatilde. bunu anneme soyledim, annem kizdi biraz. hatta agladi, kafasinda sanirim birkac senaryo kurmus. sonra ben karismam babandan izin al dedi. ben de ne soyleyecegimi nasil aciklayacagimi dusunur ve bunu soylemek icin zaman kollarken annem babama bundan bahsetmis bile.. babamda izin vermemis tabi. ben anneme sinirlendim benim babamla aramda olan bir konuda gidip kendisinin soylemesi hos degildi. simdi tekrardan babama bu konuyu acmak istiyorum, cunku ayip etmek istemiyorum, surekli ayagima gelmek zorunda degil. o bundan sikayetci degil, ankaraya gelemem dersem o tekrar gelir tabii ama onunda ici burkulur cunku gelirsek neler yapacagimizi dusunmustuk bile. babama bu konuyu nasil acar ve nasil izin alabilirim? en azindan gunubirlik bile olur. sadece onunla vakit gecirmek istiyorum :KK43:
Küçücük yaşta cikcikcik başına bişey gelir teyzeeeem

oncelikle 15 yasindayim ve 16 yasinda bir erkek arkadasim var, 4 aydir cikiyoruz. annem ve babam erkek arkadasim oldugunu biliyor. annelerimizi tanistirdik. annemle onun hakkinda konusabiliyorum ama babamla hic konusunu acmadik ama babam iyi karsiladi tabi ogrenince. sorun su ki ben istanbul, o ankarada yasiyor. 4 ay icerisinde 2 kez istanbula geldi gorustuk. simdi ben ankaraya gitmek istiyorum 15 tatilde. bunu anneme soyledim, annem kizdi biraz. hatta agladi, kafasinda sanirim birkac senaryo kurmus. sonra ben karismam babandan izin al dedi. ben de ne soyleyecegimi nasil aciklayacagimi dusunur ve bunu soylemek icin zaman kollarken annem babama bundan bahsetmis bile.. babamda izin vermemis tabi. ben anneme sinirlendim benim babamla aramda olan bir konuda gidip kendisinin soylemesi hos degildi. simdi tekrardan babama bu konuyu acmak istiyorum, cunku ayip etmek istemiyorum, surekli ayagima gelmek zorunda degil. o bundan sikayetci degil, ankaraya gelemem dersem o tekrar gelir tabii ama onunda ici burkulur cunku gelirsek neler yapacagimizi dusunmustuk bile. babama bu konuyu nasil acar ve nasil izin alabilirim? en azindan gunubirlik bile olur. sadece onunla vakit gecirmek istiyorum :KK43:
Bence erkek arkadasinin gelmesi daha uygun olur, hem sizinkilerin ici rahat eder hem de istisnalar disinda kadinin erkegin ayagina gitmemesi gerektigini dusunuyorum ben 😌

Kardeşim 17 yaşında böyle birşeye bizde asla izin vermeyiz, siz kendinizi biyük sanıyorsunuz ama malesef değilsiniz. Böyle bir konuda izin almak için düşünmen bile bana saçma geliyor. yani zaten sevgili yapmak için biraz erken değilmi ilk önce okulunu okusan sonra bu olaylara girsen ..

15 yaşımı düşündüm de 🤭 benim de ilk sevgilim o yaşta olmuştu tam bir çocukluktu. Şimdiki aklım olsaydı o yaşta sevgili yapmaz ders çalışırdım o ayrı. Sakın bu yaşında bir çocuk için şehir değiştirme. O sana gelsin. Küçücüksün bilmediğin yer. Yani her şey olabilir temkinli olmakta fayda var. Sen dur o gelsin. Ve mümkünse kalabalık yerlerde buluşun.

Ayıp olur diye düşünme. Henüz reşit değilsin, genç kızlığa yeni adım atmışsın, ailenin tek başına il dışına göndermek istememesi normal. Ailen zaten erkek akradaşın olmasını sorun olarak görmemiş, daha fazlası için zorlayarak aileni karşına alma. Anlayışlı bir ailen olduğu için şanslısın.

Bu arada değil 15, 25 yaşında ayakları üzerinde duran bir kadın dahi olsaydın henüz gitme derdim. 4 aylık ilişkide daha kimse kimseyi tam anlamıyla tanımaz. İlişkin erkek arkadaşının yanına il dışına gitmek gibi büyük adımlar atmak için çok taze. Gün gelir pişman olursun.

Sevgili konularına çok takılma. Erkek arkadaşına değer versen de %99 onunla evlenmeyeceksin. Ama kazanacağın üniversite senin hayatını belirleyecek. Derslerine ağırlık ver. Bu sırada erkek arkadaşın görüşmeye gelirse gezersiniz. Hayatının merkezine reşit olmadan birisini koyma. Kendini büyük hissettiğini biliyorum, bir zamanlar hepimiz öyle hissettik ama hala çocuksun. Bazı şeyler için acele etmenin faydası değil zararı olur.

Anneniz ben hayır demeyim baban desin diye topu ona atmış muhtemelen ama yine de dayanamamış. O yaşta çocuğunu erkek veya kız olsun kimse göndermek istemez. Ben istemem şahsen ayni şehirde gitsin sinemaya, kafeye, korku evine, sahile vs ama sonra eve gelsin..Diğer türlüsü olmaz.
Aynı şehirde de şu koşullarda zor ama en azından belki bir ihtimal takip edilebilir.
Oku demişler, ders çalış demişler ama haber de izleyin. Hoş haber izleseniz de bana uymaz bunlar ya diyeceksiniz süper kahraman gibi hissedeceksiniz ama olsun.

Bu yaşlarda karşı cinsle arkadaşlıkta sorun yok. Ama şehir değiştirmeler, birbirinin evinde kalmalar falan ı ıh. Buna izin verecek aklı başında bir anne baba yoktur eminim. Çok küçüksünüz daha. Siz her ne kadar kendinizi kocaman görseniz de bebeksiniz henüz. Ve hata yapmaya en açık yaşlarınız. O yüzden şansını zorlama bence.

Back
X