nasil izin alacagim?

İzin almayın zaten. Olur mu öyle şey. Aileniz göndermemekte çok haklı. Dünyanın bin türlü hâli var. Neler duyuyoruz. Gelecekse o gelsin diyeceğim de onun ailesi nasıl izin veriyor tek başına şehir dışına çıkmasına? Ben erkek çocuk annesiyim yollamazdım. Daha çok küçüksünüz.

Benim kızımda 15 yaşında 😂
Şimdi empati yaptım da 🙈
Canım tamam erkek arkadaşın olsun,ailenizde taniyo çok iyi,ne güzel saklamamissin ama oradan oraya gitmek,yatılı kalmak falan olmaz.
Hadi aynı şehirde olsanız çıkın aksama kadar sinemaya gidin,cafeye gidin ama uzun yol gidip gelmek mümkün değil.
Kızım bana gelse bunu dese aynısını söylerim inan ki 🤷
Yani bu devirde kız olsun erkek olsun arkadaşının evine gitmesine bile ne senaryolar düşünüp olmaz diyoruz yada korkuyoruz.
Sen bu fikirden vazgeç.
Kitap oku,ders çalış bak Sina lar başlamak üzere.
Ya yat uyu dinlen en temizi.

15yaşında Ağustos sıcağında yelek giyerdim m.m.lerim belli olmasın diye bide şimdi ki nesile bak
Ablacım sana günde üç doz Müge anlı öneriyorum sen kendiliğinden vazgeçersin diye umuyorum inşallah
Ay benim kız da öyle 😂
2-3 kat sporcu sütyeni giyiyor düz dursun görünmesin diye 😂
Yaz sıcağında peluş hırka giyip dışarı çıkıyor 😂

15yaşında Ağustos sıcağında yelek giyerdim m.m.lerim belli olmasın diye bide şimdi ki nesile bak
Ablacım sana günde üç doz Müge anlı öneriyorum sen kendiliğinden vazgeçersin diye umuyorum inşallah

Meme kelimesini niye sansürlediniz ya çok güldüm ajshsh Allah da sizi güldürsün :)

Ayrıca konu sahibi kardeşimiz, ben de diğer ablalarınla aynı fikirdeyim. Genç kızlığa ilk adımını attığın bu yaşlarda ve bu devirde kendi şehrinde bile biriyle buluşurken çok dikkatli olmalı ve geceyi mutlaka kendi evnde geçirmelisin :)

kuzenimin çocuğu da 15 yaşında, erkek.. yakın bir ile bu şekilde gitme teklifi etti. kabul edilmedi:KK48: yani aileleriniz zaten biliyor, herhangi bir şekilde tepki de göstermemişler. ama bu yaşta sevgili için, başka bir ile gitme tehlikeden başka bir şey değil ailelerin gözünde. ki olması gereken de bu bence. koca koca insanlar 4 aylık sevgilisi için il değiştirmiyor öyle diyeyim. buna izin verecek aile sayısı da bir elin parmaklarını geçmez o yüzden ailene boşu boşuna kızma derim.

Meme kelimesini niye sansürlediniz ya çok güldüm ajshsh Allah da sizi güldürsün :)

Ayrıca konu sahibi kardeşimiz, ben de diğer ablalarınla aynı fikirdeyim. Genç kızlığa ilk adımını attığın bu yaşlarda ve bu devirde kendi şehrinde bile biriyle buluşurken çok dikkatli olmalı ve geceyi mutlaka kendi evnde geçirmelisin :)
Bilmem açık yazmak utandırdı beni kötü bi niyetten yada gerçekten utanılacak bi kelime olduğunu da düşünmüyorum aslında mahalle baskısıyla büyümüş olmaktan sanırım

Bilmem açık yazmak utandırdı beni kötü bi niyetten yada gerçekten utanılacak bi kelime olduğunu da düşünmüyorum aslında mahalle baskısıyla büyümüş olmaktan sanırım

Yok, zaten ben de niyetinizin kötü olduğunu düşünmedim hiç :) haklısınız ayrıca. Doğrusunu bilsek dahi hepimizin aklında kalan bir şeyler oluyor yetişme tarzımızdan kaynaklı. İyi geceler :)

Tatlım, ailenle her şeyini paylaşıyor olman çok güzel. Ailenin de yanında olması çok güzel. 4 aylık güzel bir ilişkin var tadını çıkar. Başka bir şehre tek başına gitmek için bence erken değil mi? Hem ilişkin açısından hem de yaşın açısından. Yolda başına talihsiz bir şey gelir. Malum kışın ayındayız, kar buz derken risk giderek artıyor. Ailen en başta senin can güvenliğin konusunda endişe ettikleri için gitmeni istemiyorlar. Onlar iyi niyetine karşılık sen de yumuşak huylu davranabilirsin.

O yaşlarda aşık olmak inanılmaz şeyler hissettirir. Ben de yaşamıştım. Kendimi çok büyük zannediyordum. Annem babam en ufak bir şey dese 15 yaşındayım ben çocuk değilim diyordum. Evet çocuk değilsin ama yetişkin hiç değilsin.Bir kere reşit bile değilsin.
Yollarda ya da sevgilinin yanında başına herhangi bir kaza bela gelse bunun sorumluluğunu alamazsın. Annen baban kahrolur.
Şimdi sen söyle,bu devirde 15 yaşındaki gözünden sakındığın biricik kızını otobüse bindirip başka şehire gönderebilir misin?
Böyle deneyimleri yetişkin olduğun zamanlara sakla,inan bana çok daha güzellerini yaşayacaksın.

Back
X