- 1 Aralık 2015
- 67
- 38
- 3
- 43
peki bulunduğunuz yere yakın bir il yokmu ordan bir doktor baksanız .. nerdesiniz acaba il olarak belki yardımcı olurum sizeAh Canim iste gidebileceğim iki iyi doktor bunlardı başka da yok bulunduğum yerde
Digerleri hemen Sezeryan diyecek doktorlar
Tabi muayene olmadan sağlıklı bi fıkır değilOzaman sonuç normal doğum oluyor ama fikrini söylemiş doktor hanım BENCE yetersiz,
Yani Siz bizzat görünün derim yani her açıdan incelesinler diyorum,
İste bende bundan korkuyorum ama şuan gidebileceğim başka doktor yok3.bir doktora daha danış derim, bebek çok iri olupta cart diye epizyo yapıp bir dolu dikiş atacaksa zaten normal.olmuyo o bence
Maşallah ne guzel olmuş ilk doğumunuz kaç kiloydu
Digerinde neden Sezeryan oldu
25 yasındayım 74 kiloyum 10 kilo aldım toplamda ve öyle ufak tefek değilim normal dogurabilirim gibi geliyor
Ya ben cok evhamliyim emin olamıyorum bi turluBence siz bir doktora daha gidin. Özel hastanelerin sağı solu belli olmuyor. Çalıştığım için biliyorum. Size hasta gözü ile bakmıyor çoğu. Ama neden normal doğum diye diretiyorsunuz onu anlamadım. 8 aydır aynı doktora gitmişsiniz hiç mi güveninizi kazanmadı. Doktora güven önemli. Bir de bebek son ay içinde çok hızlı büyüyor. 4 dü bulmuştu kuzenimin ki. 8 aylıkken 3200 falandı diye hatırlıyorum. Kuzenimin tüm doğum aşamaları ile ilgilendiğim için biliyorum.
Böyle bi sonuca karşılık tabi ki Sezeryan tercih ederdim ama dogum anı herşey değişebiliyor Allah a sığınmak kalıyor bu aşamadaŞimdi burda bir dolu doğum anısı çıkar, Sezeryan olma ihtimaline karşı şunu diyim endişe edilen hiçbir şey olmadı bende,sütün hemen gelmez göbek kalır falan derler ya, ilk sütü ameliyathanede emdi oğlum göbek falan da kalmadı, ağrı sızı da 3 gün sürdü ki normal doğum olup daha fazlasını çeken de biliyorum geçen bebeklerle ilgili bir sitede epizyo sonrası 35 dikiş atılanı okudum normal.mi oldu şimdi o
Ya ben cok evhamliyim emin olamıyorum bi turlu
Bebeğimin cok kilolu olduğunu düşünmüyorum Sezeryan bana geri dönüşü olmayan sıkıntılı bir yol gibi geliyor
Doktoruma güveniyorum
Kontrollerim konusunda testler vs hep en iyisi olsun şeklinde yaklaştı ama benim normal dogum istediğimi öğrenince devlete yönlendirmeye çalıştı orda ebeler daha iyi dedi
Ben devlet istemeyince de Sezeryan lafları etti o yüzden bu konuda güvenemiyorum
ac kiloydu ki bebeğiBir arkadasim boyle buyuk bebegi normal dogurucam diye diretti. Dogurdu ama 40 dikis attilar. Icerde yirtiklar oldu. Basur oldu. Hala ugrasiyi
Bebegin kafasi buyukse doktor napsin. Kesmesin mi? Bebek sikissin mi icerde?Böyle bi sonuca karşılık tabi ki Sezeryan tercih ederdim ama dogum anı herşey değişebiliyor Allah a sığınmak kalıyor bu aşamada
Öyle bir ülkede yasıyoruz ki normal doğurabilmek icin uğraşıyorum
Ve o Zaman'da keseriz biçeriz diyorlar
Hayırlısını dile, bebek er geç öyle Bow doğacak ikiniz de sağlıklı olun çokta evham yapma rahat ol
3800K
ac kiloydu ki bebeği
offf benimkide öyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?