yurt dışında kaç kişiden dinledim 4 kilo çocuğu iki dikişle doğuranları
tabi ki gerekirse epizyo yapılsın ama kolayına kaçılmadan
35 dikişle normal doğurtan doktor buna nasıl normal diyebilir ki
gerekli açıklığı beklemeden cart diye kesiyorlar
öyle yapacağım artık canım
iki doktora da gitmeye devam edeyim diyorum eğer bebek kilo olarak 4 e dayanırsa kendi doktorumla sezeryanı kabul edeyim
yok durur kilo almazsa normal şansımı diğer doktorla deneyeyim
ancak bu geliyor elimden
bide normal doğurursun diyen meyve bile yeme diyor
ben şimdi mandalina portakal yemeden nasıl durayım sabah ilk kalktığımda onları yemek istiyorum
bebek kilo alacak diye aç mı kalacağım
öyle yapacağım artık canım
iki doktora da gitmeye devam edeyim diyorum eğer bebek kilo olarak 4 e dayanırsa kendi doktorumla sezeryanı kabul edeyim
yok durur kilo almazsa normal şansımı diğer doktorla deneyeyim
ancak bu geliyor elimden
bide normal doğurursun diyen meyve bile yeme diyor
ben şimdi mandalina portakal yemeden nasıl durayım sabah ilk kalktığımda onları yemek istiyorum
bebek kilo alacak diye aç mı kalacağım
Kilo illaki alıyo son haftalarda, 100 200 Grand fark edebiliyor ultrason cihazına göre, bana doktor 3 dedi 3100 doğdu,100 gram pek bir fark değil ama normal.doğum olsa her gram etkili olurdu
Değişikmiş doktorunuz, peki o hastanede ebe yok mu zaten, yani genelde ebeler ilgileniyorlar özel hastanede de, doktoru sadece doğum zamanı çağırıyorlar. tabi doktorun bizzat tüm süreçte yer aldığı hastaneler de vardır da, daha az hastalı ücreti yüksek hastanelerdir muhtemelen.
burda bi tane teşekküllü özel hastane var orda da genelde sezeryan yapıyorlar o yüzden ebelerin normal doğum tecrübesi fazla yok o yüzden doktor devlette ki ebeler daha iyi diyor
Kilo illaki alıyo son haftalarda, 100 200 Grand fark edebiliyor ultrason cihazına göre, bana doktor 3 dedi 3100 doğdu,100 gram pek bir fark değil ama normal.doğum olsa her gram etkili olurdu
benim kilom bi kaç haftadır sabit
ondan önce pat pat artıyordu haftada 4 kilo arttığı oldu
ama şimdi durdu 74 de kaldım
ama bebeğim her hafta hızla artıyor
doktor her baktığında maşallah çekiyor
iki hafta ince 2800 dü bu hafta 3460 oldu bıdığım
benim kilom bi kaç haftadır sabit
ondan önce pat pat artıyordu haftada 4 kilo arttığı oldu
ama şimdi durdu 74 de kaldım
ama bebeğim her hafta hızla artıyor
doktor her baktığında maşallah çekiyor
iki hafta ince 2800 dü bu hafta 3460 oldu bıdığım
Neden diretiyorsunuz normal doğum diye? Ben de normal doğum diye başladım,her şey müsaitti,ama oğlum doğum kanalına bile girmedi gittim paşa paşa sezeryan oldum.
Geçen konunuzda da yazmıştım. Olabilecek en ufak bir durumda kendinizi suçlayacaksınız. Son bir doktora daha görünüp kararını o yönde ver diyorum.
işte sizin dedikleriniz hep geliyor aklıma
çocuğumu inadıma kurban edemem
doktorum zaten illa şuan sezeryan demedi ama haftaya karar verelim duruma göre dedi bakalım büyümesine göre bende diretmeyeceğim artık
hayır çıkmadı çok şükür
ben ilk aylar bulantıdan 4 kilo kaybettim
64 kiloyla hamile kaldım 3 aya kadar 60 oldum sonra bulantılar geçince geri hızla aldım kaybettiğim kiloları ona bağlıyorum yani
Sezeryan neden öcü gibi gösteriliyor ki?
Özellikle epidural şekli son derece keyifli.
Bir kere anne de, bebek de zorlanmıyor.
Ben epidural oldum, hiç de pişman değilim.