nasil kavusurum esime

karamelimmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
284
116
18
34
ben niye bu kadar gurursuzum sen nie benden bukadar nefret ettin karindim senin niye Çok özledim seni çok en kotu halini bile Nefret ediyorum gurursuz olmaktan soylediklerini hazmedemiorum ama gecmio napsam gecmio sevgim ergen gibi aglayarak yaziorum tamda senin nefret ettigin halin ama seni cok seviyorum

esimle artik bittik galiba
Ne soylesen ne yapsam cvp vermio msjimi goruo ama tik yok cok ozledim onu ama olmuyo birlesemioruz ne yapicam nasil kavusucam tekrar esime

Kovalama kacıyor
Hınt kumasımı beyımız

Eski konularınıza baktım da.. eşiniz kızınızın fotolarına bakmak için ekleme talebinde bulunmuş sosyal medyadan onu reddetmişsiniz... şimdi de size cevap vermesini mi bekliyorsunuz.. evinize icra gelmiş... icra sebebi nedir bilemem ama eşinizi madem seviyordunuz bu durumu birlikte aşabilirdiniz.. ailenizin yanına gittiniz diye evlilik bitirmek gerekmezdi. Şartlar öyle gerektirdiği için mi ailenizin yanına gittiniz yoksa eşinizden ayrılmak için mi?

Siz rest çekip eşiniz peşinizde koşsun istediniz sanırım ama olmadı. Şimdi hiç boşuna üzülmeyin. Demek ki size o kadar değer veriyormuş. Kendinize yeni bir hayat kurun.zaten neredeyse 1 senedir ayrısınız sanırım.

Degil kizimin babasi

Konudan bağımsız olarak; siz de onun kızının annesi değil misiniz? Yani bir çocuğunuzun olması tavrınızda belirleyici unsur değil demek ki.

Konularınıza gelince zor durumda iken eşinizi bırakıp gitmişsiniz sanırım. Eşiniz sorumsuz bir kişi ise bilemem. Ama sorumluluk sahibi olmasına rağmen maddi koşullarınızı iyileştiremediyse bırakıp gitmeniz hoş olmamış.

Son düzenleme:
Baba evine dondukten sonra aramadi mi ilk baslarda ?
Kapiya geldi kovdum msjlarina cvp vermedi boyle 5 ayi gecirdim sonra msj attim tekrar aile olalim die bi sekilde baristik bi iki ay konustuk ama hep soyledigi sey cok sogudum senden yaptiklarini unutamiorum diodu sanki o degil yuvamizi yok eden hep gelicem sizi almaya diodu taki iki hafta onceye kadar cok uzuluorum gel artik dedim uzulmek bizim kaderimizde var dedi bnde nie diyince kavga etmeye basladi sevmedigini soyledi ve ayrildik iki haftadir engelliyim whatsaapta instagramdan yaziorum cvp vermio

Icralik olunca sanki kira borcu sadece onunmus gibi terketmissiniz. Babanizin evine sizi almaya gelmis kapidan kovmussunuz, cocugunuz fotograflarini gormek icin eklemis pisman etmissiniz. Siz isteyince gelsin istemeyince gitsin evcil hayvan mi bu adam. Maddi sikintiya dusunce calisip destek olmak yaninda olmak varken adami niye terkettin? En azindan toparlayana kadar ben gideyim bi de biz yuk olmayalim diye ayrilir gibi degil bi sureligine gidebilirdiniz. Simdi o kirginlik o kopukluk nasil gecer bilmiyorum. Kac 'yasin' okumak lazim acaba!

Dalga mi gectiniz benim icin yasin okurmusunuz dedigim icin ?

Dalga mi gectiniz benim icin yasin okurmusunuz dedigim icin ?
Yoo dalga gecmedim. Ben okumayan da dua etmeyen de biri degilim hasa lafim yasini serife degil. Ama adami kirmis ezmis gecmissin. Zor zamaninda terkedip kapilardan kovmussun. Sonra canin isteyince barisalim diyorsun. Nasil telafi edebilirsin?

Bunlarin bende farkindayim .cozum ariyorum
Iste farkinda oldugunu farkedemedim. Konularinin hic birinde ben pismanim hata yaptim dedigini gormedim dediysen kusura bakma. Esine karsi da dedigine inanmiyorum. Yoksa hala adam seni eklerken terslemeye calismazsin. Cozumu once kendi yanlisini gormekle baslayarak bulabilirsin.

Az önce yazdığım mesajı kaale almadınız ama ben bir daha yazayım size... eşiniz sizden biraz da sizin sayenizde soğumuş. Siz de annenizin, teyzenizin gazına gelmişsiniz zamanında... hayatınıza devam edin. Büyük ihtimalle barışma ihtimaliniz Yok. Ama çocuğunuzu babasından mahrum etmeyin. Siz barışmasanız bile çocuğunuz babasını görsün en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…