- 19 Mayıs 2017
- 284
- 116
- 18
- 34
- Konu Sahibi karamelimmmmm
-
Kovalama kacıyorben niye bu kadar gurursuzum sen nie benden bukadar nefret ettin karindim senin niye Çok özledim seni çok en kotu halini bile Nefret ediyorum gurursuz olmaktan soylediklerini hazmedemiorum ama gecmio napsam gecmio sevgim ergen gibi aglayarak yaziorum tamda senin nefret ettigin halin ama seni cok seviyorum
esimle artik bittik galiba
Ne soylesen ne yapsam cvp vermio msjimi goruo ama tik yok cok ozledim onu ama olmuyo birlesemioruz ne yapicam nasil kavusucam tekrar esime
Evimiz icralik oldu babamn evne dondum 7 8 ay lluoNeden ayrıldınız?
Degil kizimin babasiKovalama kacıyor
Hınt kumasımı beyımız
Yahu ne kadar takıldın adam çoktan yeni bir hayat kurdu bile bence.Evimiz icralik oldu babamn evne dondum 7 8 ay lluo
Kızınızın babası diye değil kendiniz istiyorsunuz diye yalvarıyorsunuz biliyorsunuz değil mi ?Degil kizimin babasi
Degil kizimin babasi
Kapiya geldi kovdum msjlarina cvp vermedi boyle 5 ayi gecirdim sonra msj attim tekrar aile olalim die bi sekilde baristik bi iki ay konustuk ama hep soyledigi sey cok sogudum senden yaptiklarini unutamiorum diodu sanki o degil yuvamizi yok eden hep gelicem sizi almaya diodu taki iki hafta onceye kadar cok uzuluorum gel artik dedim uzulmek bizim kaderimizde var dedi bnde nie diyince kavga etmeye basladi sevmedigini soyledi ve ayrildik iki haftadir engelliyim whatsaapta instagramdan yaziorum cvp vermioBaba evine dondukten sonra aramadi mi ilk baslarda ?
Dalga mi gectiniz benim icin yasin okurmusunuz dedigim icin ?Icralik olunca sanki kira borcu sadece onunmus gibi terketmissiniz. Babanizin evine sizi almaya gelmis kapidan kovmussunuz, cocugunuz fotograflarini gormek icin eklemis pisman etmissiniz. Siz isteyince gelsin istemeyince gitsin evcil hayvan mi bu adam. Maddi sikintiya dusunce calisip destek olmak yaninda olmak varken adami niye terkettin? En azindan toparlayana kadar ben gideyim bi de biz yuk olmayalim diye ayrilir gibi degil bi sureligine gidebilirdiniz. Simdi o kirginlik o kopukluk nasil gecer bilmiyorum. Kac 'yasin' okumak lazim acaba!
Yoo dalga gecmedim. Ben okumayan da dua etmeyen de biri degilim hasa lafim yasini serife degil. Ama adami kirmis ezmis gecmissin. Zor zamaninda terkedip kapilardan kovmussun. Sonra canin isteyince barisalim diyorsun. Nasil telafi edebilirsin?Dalga mi gectiniz benim icin yasin okurmusunuz dedigim icin ?
Bunlarin bende farkindayim .cozum ariyorumYoo dalga gecmedim. Ben okumayan da dua etmeyen de biri degilim hasa lafim yasini serife degil. Ama adami kirmis ezmis gecmissin. Zor zamaninda terkedip kapilardan kovmussun. Sonra canin isteyince barisalim diyorsun. Nasil telafi edebilirsin?
Iste farkinda oldugunu farkedemedim. Konularinin hic birinde ben pismanim hata yaptim dedigini gormedim dediysen kusura bakma. Esine karsi da dedigine inanmiyorum. Yoksa hala adam seni eklerken terslemeye calismazsin. Cozumu once kendi yanlisini gormekle baslayarak bulabilirsin.Bunlarin bende farkindayim .cozum ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?