- 19 Mayıs 2017
- 284
- 116
- 18
- 34
- Konu Sahibi karamelimmmmm
-
Haklisiniz hemde cokMaalesef anneler kızlarını bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar ve doldurdukça dolduruyorlar. Siz de annenizin gazabına uğramışsınız. Diğer konunuzda da söyledim siz de çalışmalı destek olmalıydınız. Hayat müşterek. Benim annem, hiçbir zaman maddi konuda sıkıntı çıkarmayın, para gelir gider önemli olan sevgi ve muhabbettir, para gelirken ve giderken takındığınız haldir derdi. Ne kadar da doğruymuş.
Siz maalesef eşinizi soğutmuşsunuz. Gelir mi bilmiyorum ama umarım her şey gönlünüzce olur. Ki gelse bile eskisi gibi olur mu o da belli değil.
Bi de bir şey soracağım ne borcu yapmıştı? Borçlarının sebeplerini de söyler misiniz?Haklisiniz hemde cok
Kira borcuBi de bir şey soracağım ne borcu yapmıştı? Borçlarının sebeplerini de söyler misiniz?
Çok üzülüyorum ya, azıcık parayla geçindirmek zorunda bırakanlar utansın. Kirayı 1000 lira yapıp asgari ücretliye o kirada oturup hem fatura ödemesini, hem yemek yemesini hem ailesine bakmasını bekleyenlerden Allah razı olmasın.Kira borcu
Bizim kirada 900 fu esimin haftaligi 400 .o piskolojiyle ev sahibine msj attim hadi sevinin sayenizde esimden ayriliyorum cvp olarak hadi baska kapiya demisti sanirim omrum boyunca gelen o cvbi unutmamÇok üzülüyorum ya, azıcık parayla geçindirmek zorunda bırakanlar utansın. Kirayı 1000 lira yapıp asgari ücretliye o kirada oturup hem fatura ödemesini, hem yemek yemesini hem ailesine bakmasını bekleyenlerden Allah razı olmasın.
O gelirse belki baska sehirlerdeyiz yoksa coktan kizimida alip gitmiyorum geldim derdim ama artik ise aileler girdiBi yüz yüze görüşseniz ne yapacağınıza kesin karar verirsiniz.
Çok büyük hatalar yapmışsınız ama madem eşinizi seviyorsunuz o da sizi hala seviyorsa eğer mutlaka bi yolunu bulursunuz.
Dediğim gibi kesinlikle yüz yüze.
Hamileydim .icra geldiginde kizim 2 ayliktiKeske esinizi bastan birakmasaydiniz sirf para icin ha kumar oynar icki icer sevgilisi olur borc yapar o ayri ama sizinki kira borcuymis yetememis adamcagiz demekki hem bu konuda suc sadece erkekte degil yetmiosa kadinda evde oturcagina kalkip caliscak destek olucak yok ben evde yaticam ama kocam eve baksin derseniz boyle baba evinde beklersiniz
Ailen gitmene izin vermez mi?O gelirse belki baska sehirlerdeyiz yoksa coktan kizimida alip gitmiyorum geldim derdim ama artik ise aileler girdi
Onun tek hatasi surekli is degistirmesi .benim hatalarim say say bitmez annesine deli demem ona gerksizsin demem bi fatura odemddigimde saldirmam babasiyla oturup esimle dalga gecmem ben olsam coktan beni bosamistim .cok pismanim evliligi resmen oyun gibi gormusum bundan iki ay once baristigimizda bende calisocam demistim ona o zaman karar veririz dedi bnde simdi die israr edince sen cok evin lideri oldun birakta artik bn olayim demisti yani goruniste yuvamizi o yok etti ama aslinda temelini ben simdi buradilere inandirmak zorundamiyim bilmiorum ama ben buyudum ve evlilik ne demek ogrendim ama sonuc esim benden sogumus bi adam
Hayir.Ailen gitmene izin vermez mi?
Ev sahibinin ne suçu var ki mecbur kirasını isteyecek belki orayı krediyle aldı yada oturduğu evi krediyle aldı gelen kira ile kredi borcunu ödüyordur yada başka bir ihtiyacı vardır ev sahibine o mesajı atmanız doğru olmamış.Bizim kirada 900 fu esimin haftaligi 400 .o piskolojiyle ev sahibine msj attim hadi sevinin sayenizde esimden ayriliyorum cvp olarak hadi baska kapiya demisti sanirim omrum boyunca gelen o cvbi unutmam
Yazık.Bizim kirada 900 fu esimin haftaligi 400 .o piskolojiyle ev sahibine msj attim hadi sevinin sayenizde esimden ayriliyorum cvp olarak hadi baska kapiya demisti sanirim omrum boyunca gelen o cvbi unutmam
mdenÇok hatalar yapmışsınız gerçekten. Küçük mızmız bir çocuk gibi davranmışsınız resmen. Tamam o bir düzen oturtamamış ve sorunlar burdan çıkmış ama sizin de tavırlarınız çok itici olmuş. Bi insana tepki göstermenin yolu bu mudur? Annesine deli demek, adamla dalga geçmek vs nedir bunlar böyle.. Kim olsa soğur.
Bu saatten sonra yapmanız gereken şey belli. Öyle uzaktan mesaj atmakla vs olmaz bu işler. Eşinizi yüzyüze gelmeye ikna edeceksiniz. Pişmanlıklarınızı, hatalarınızı anlatıp artık kararı ona bırakacaksınız.
Her şeyi geçtim o çocuğun babasıyla biraraya gelmeye ihtiyacı var. Öncelikli hedefiniz eşinizin çocuğunu görmesini sağlamak olmalı. Gerçekten büyüdüyseniz öncelikli hedefiniz bu olsun..
ben elimden geleini yaptim oda buna inanmisti barismistikda hep gelicem iki elim kandada olsa diyodu ilk kez dusmuslugunu anlatti bana hatta delirocem bu gidisle babamn evine kiz gibi sigindim diodu biz bi aileyiz diodu ben gel artk dedigme ni kavga etti nie simdi engelliyim whasabnda nie bana cvp versede kavga edio bilmiorumÇok hatalar yapmışsınız gerçekten. Küçük mızmız bir çocuk gibi davranmışsınız resmen. Tamam o bir düzen oturtamamış ve sorunlar burdan çıkmış ama sizin de tavırlarınız çok itici olmuş. Bi insana tepki göstermenin yolu bu mudur? Annesine deli demek, adamla dalga geçmek vs nedir bunlar böyle.. Kim olsa soğur.
Bu saatten sonra yapmanız gereken şey belli. Öyle uzaktan mesaj atmakla vs olmaz bu işler. Eşinizi yüzyüze gelmeye ikna edeceksiniz. Pişmanlıklarınızı, hatalarınızı anlatıp artık kararı ona bırakacaksınız.
Her şeyi geçtim o çocuğun babasıyla biraraya gelmeye ihtiyacı var. Öncelikli hedefiniz eşinizin çocuğunu görmesini sağlamak olmalı. Gerçekten büyüdüyseniz öncelikli hedefiniz bu olsun..
O zaman işin zor ailen senin yanında olmak yerine hep engel olmuş.Hayir.
Dedim ya olayin sicakligiyla neyin icinde oldugumu anlamadigim bi anda atilmis biseyEv sahibinin ne suçu var ki mecbur kirasını isteyecek belki orayı krediyle aldı yada oturduğu evi krediyle aldı gelen kira ile kredi borcunu ödüyordur yada başka bir ihtiyacı vardır ev sahibine o mesajı atmanız doğru olmamış.
Onlara gore esim gelip ozur dilemeli herseyi toplamali yani boyle soylemiolar bn boyle anliyorumO zaman işin zor ailen senin yanında olmak yerine hep engel olmuş.
Hadi sen çocuktum büyüdüm diyorsun da ailene ne demeli ya.
Ben senin yerinde olsam kimseyi dinlemem giderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?