nasil kavusurum esime

Haklisiniz hemde cok

Bi yüz yüze görüşseniz ne yapacağınıza kesin karar verirsiniz.
Çok büyük hatalar yapmışsınız ama madem eşinizi seviyorsunuz o da sizi hala seviyorsa eğer mutlaka bi yolunu bulursunuz.
Dediğim gibi kesinlikle yüz yüze.

Bizim kirada 900 fu esimin haftaligi 400 .o piskolojiyle ev sahibine msj attim hadi sevinin sayenizde esimden ayriliyorum cvp olarak hadi baska kapiya demisti sanirim omrum boyunca gelen o cvbi unutmam

Keske esinizi bastan birakmasaydiniz sirf para icin ha kumar oynar icki icer sevgilisi olur borc yapar o ayri ama sizinki kira borcuymis yetememis adamcagiz demekki hem bu konuda suc sadece erkekte degil yetmiosa kadinda evde oturcagina kalkip caliscak destek olucak yok ben evde yaticam ama kocam eve baksin derseniz boyle baba evinde beklersiniz

O gelirse belki baska sehirlerdeyiz yoksa coktan kizimida alip gitmiyorum geldim derdim ama artik ise aileler girdi

Hamileydim .icra geldiginde kizim 2 aylikti

Çok hatalar yapmışsınız gerçekten. Küçük mızmız bir çocuk gibi davranmışsınız resmen. Tamam o bir düzen oturtamamış ve sorunlar burdan çıkmış ama sizin de tavırlarınız çok itici olmuş. Bi insana tepki göstermenin yolu bu mudur? Annesine deli demek, adamla dalga geçmek vs nedir bunlar böyle.. Kim olsa soğur.

Bu saatten sonra yapmanız gereken şey belli. Öyle uzaktan mesaj atmakla vs olmaz bu işler. Eşinizi yüzyüze gelmeye ikna edeceksiniz. Pişmanlıklarınızı, hatalarınızı anlatıp artık kararı ona bırakacaksınız.

Her şeyi geçtim o çocuğun babasıyla biraraya gelmeye ihtiyacı var. Öncelikli hedefiniz eşinizin çocuğunu görmesini sağlamak olmalı. Gerçekten büyüdüyseniz öncelikli hedefiniz bu olsun..

Bizim kirada 900 fu esimin haftaligi 400 .o piskolojiyle ev sahibine msj attim hadi sevinin sayenizde esimden ayriliyorum cvp olarak hadi baska kapiya demisti sanirim omrum boyunca gelen o cvbi unutmam
Ev sahibinin ne suçu var ki mecbur kirasını isteyecek belki orayı krediyle aldı yada oturduğu evi krediyle aldı gelen kira ile kredi borcunu ödüyordur yada başka bir ihtiyacı vardır ev sahibine o mesajı atmanız doğru olmamış.

mden
ben elimden geleini yaptim oda buna inanmisti barismistikda hep gelicem iki elim kandada olsa diyodu ilk kez dusmuslugunu anlatti bana hatta delirocem bu gidisle babamn evine kiz gibi sigindim diodu biz bi aileyiz diodu ben gel artk dedigme ni kavga etti nie simdi engelliyim whasabnda nie bana cvp versede kavga edio bilmiorum

Dedim ya olayin sicakligiyla neyin icinde oldugumu anlamadigim bi anda atilmis bisey

Adamı zor zamanında terk etmişsiniz, kapnızıa gelmiş kovmuşsunuz, kızınızın resmini görmek için eklemiş onu bile çok görmüşsünüz
Bir de gelmiş burda konu açıyosunuz, unutamadım diye.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ruh sağlığınızdan endişeliyim bu kadar çok gel git yaşamanız normal değil.
Ayrıca adam ne yapacaktı onca şeye rağmen seni sevmeye devam mı etmesini bekliyodun, en doğrusunu yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…