- 19 Mayıs 2017
- 284
- 116
- 18
- 34
- Konu Sahibi karamelimmmmm
-
Esime soyledim zaten o sekilde barismistikIste farkinda oldugunu farkedemedim. Konularinin hic birinde ben pismanim hata yaptim dedigini gormedim dediysen kusura bakma. Esine karsi da dedigine inanmiyorum. Yoksa hala adam seni eklerken terslemeye calismazsin. Cozumu once kendi yanlisini gormekle baslayarak bulabilirsin.
Ya cok merak ediorum surekli is degistiren fatura kira odemeyen bi esiniz olsaydi sonra eviniz kiralar yuzunden icralik olsaydi siz yinede toparlanalim hadi diyip esinizn yaninda kalsaydiniz elinizde 3 aylik bi cocuk ama toparlanamasydinz ne yapardiniz .bu arada tovbe tovbe Allahmisiniz da gelecegi goruosunuzAdam konuşmak isteyince kovup durmak iyiydi. Şimdi ters davranınca kıymete bindi. Bence sizin iş bundan sonra olmaz boşuna çözüm aramayın
O an adamı terk ediyorsam bir daha geri dönmem. Bir öyle bir böyle ne olduğu belli değil. Ya destek olursunuz ya köstek. Görünen köy kılavuz istemez bazı şeyleri öngörmek için sizin deyiminizle "Allah" olmaya gerek yokYa cok merak ediorum surekli is degistiren fatura kira odemeyen bi esiniz olsaydi sonra eviniz kiralar yuzunden icralik olsaydi siz yinede toparlanalim hadi diyip esinizn yaninda kalsaydiniz elinizde 3 aylik bi cocuk ama toparlanamasydinz ne yapardiniz .bu arada tovbe tovbe Allahmisiniz da gelecegi goruosunuz
Ongorunuze guvenerek yarin davayi aciyorum tesekkurler guzel yorumlariniz icin gozumdeki perdeyi kaldirdinizO an adamı terk ediyorsam bir daha geri dönmem. Bir öyle bir böyle ne olduğu belli değil. Ya destek olursunuz ya köstek. Görünen köy kılavuz istemez bazı şeyleri öngörmek için sizin deyiminizle "Allah" olmaya gerek yok
Hayir bosanmadik ne o dava acio ne ben .ayri sehirlerdeyizResmen ayrıldınız mı ? Mesajla falan olmaz ALIN Karşınıza Konuşun
Hayir hic bosanma davasi acilmadiResmi olarak boşandın mı?
O konumuda bu konu gibi okumussunuz anlamayarak.esime kizimi gostermemk gibi bi durumum olmadi hic foto istedi ilk basta yollamadim daha sonra yolladimTedavi olmanı tavsiye ediyorum.
Ne istediğini bilmediğin ortada. Daha geçen gün paylaştığın konuda kızını eşine göstermemek için laf etmiştin niye cvp versin ki?
Kötü günde yanında olmayan bir kadına neden cvp versin? Adam iflas etmiş sen baba evine gitmişsin.
Ne istedigimi biliyorum .o zaman neden oyle davrandigimi soyluorum simdi olsa yine yapardim demiyorum .haklisiniz belki bende olsam boyle davranirdim belki bilmiyorum iste nasil toparlaniz yorum yapanlara gore sansizmiz yokmus gibiYa hem adami sucluyorsun hem yaptiklarim ona karsilikti diyorsun hem de gelsin istiyorsun. Valla konu acarken bi dusun ne istiyorum diye. Esinle kotu olmak istemiyorduysan arayi bozmayacaktin. Haketti diyorsan gelmesini beklemeyeceksin. Esin suclu veya degil gayet normal davraniyor. Ayni seyler bana yapilsa ben de duzelmek istemem.
Kaynanmla aram iyi degil esimi biraktim nasil iyi olabilirZamana bırak eşin biraz kendini toparlasın doğru düzgün bir iş bulsun evvela. Bu şeklide kızına bir gelecek planlayamazsın ki. Kayınvalidenle aran iyi ise onunla görüş, oğluna yardımcı olsun ne borcu varsa destek olsunlar.
Sorumsuz bir erkekle evlilik zordur ama seviyorsan biraz daha deneyebilirsin tabi.
Ne bekliyorsunuz peki ?Hayir bosanmadik ne o dava acio ne ben .ayri sehirlerdeyiz
Ne istedigimi biliyorum .o zaman neden oyle davrandigimi soyluorum simdi olsa yine yapardim demiyorum .haklisiniz belki bende olsam boyle davranirdim belki bilmiyorum iste nasil toparlaniz yorum yapanlara gore sansizmiz yokmus gibi
Onun tek hatasi surekli is degistirmesi .benim hatalarim say say bitmez annesine deli demem ona gerksizsin demem bi fatura odemddigimde saldirmam babasiyla oturup esimle dalga gecmem ben olsam coktan beni bosamistim .cok pismanim evliligi resmen oyun gibi gormusum bundan iki ay once baristigimizda bende calisocam demistim ona o zaman karar veririz dedi bnde simdi die israr edince sen cok evin lideri oldun birakta artik bn olayim demisti yani goruniste yuvamizi o yok etti ama aslinda temelini ben simdi buradilere inandirmak zorundamiyim bilmiorum ama ben buyudum ve evlilik ne demek ogrendim ama sonuc esim benden sogumus bi adamEşinizin hatalı olduğuna inanıyorsanız tutarlı olun ve tavrınızı koruyun, yok hatalı değilse de neden o denli katı davrandınız anlayamadım gerçekten.
Bu saatten sonra barışmak istiyorsanız bari bu kez tutarlı bir iletişim kurmaya çalışın. Ya hatanızı kabul edin ‘seni yalnız bıraktım ama telafi etmek istiyorum’ diyin ya da onun hatalı olduğunu düşünüyorsanız ‘o günlerde çok sorumsuzdun bebeğimi alıp gitmek zorunda kaldım. Ama bitecekse de bunu artık yüzyüze konuşalım’ diyin.
Tüm bunlara da cevap vermiyorsa demekki soğumuş, yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?