Nasil kendime aşık edebilirim

Makyaj konusunda özenirim sivilce izlerim var ama ona da yapacak bisey yok sanırım Onun haricinde kiyafetlerim ütülüdür ve temizdir özenlidir
Ah o sivilcceler ve izleri gecmis olsun...ya sizi takip ediyorum sonunuz iyi olur insaallah öyle kuçukte sayilmazsiniz yani hic olmazsa univ.döneminizde bitmis birazda olsa dinginlesmistir duygular yani size olan begenisi diyorum cocukca yada herkese mevu boncuk ortam yapalim ayagi degil belliki...

Erkekler kesinlikle gorunuse onem verir.sacinj tarz kestir veya boyat.etek elbise tarzi seyler giyin ilgisini hemen farkedeceksn

22 yaşındayım o da 23 yetişkin insanlarız ben de artık bos bos muhabbet öylesine flört olsun istemiyorum. Onun da bazı hareketleri beni düşündürmüyor değil tabiri caizse biraz laubali. Onu da yaşına veriyorum hayirlisi:) Çok teşekkür ederim aminn:)

Ooo hoşgeldin canısı
Bence bir müddet daha bekle tavırlarını gözlemle. Bu sırada derslerle ilgili soru sor falan iletişim halinde kal yani. Sonra ben olsam yabışırım dudaklarına ama sen öyle yapma tabi canım çok sıkıldı bi kahve mi içsek şunu mu yapsak bunu mu yapsak falan diye bi teklifte bulunabilirsiin

Bi de konudan bağımsız olarak Mune yenisine çok para harcamadıysanız eski temaya geçsek olma mı

herkes yapıyor demişsiniz ya merak ettim nasıl yapılıyor ne denince cilve oluyor
-öküzüm evet- ama valla meraktan soruyorum

Gözlerin gözlerime değince
Felaketim olurdu ağlardım
Beni sevmiyordun bilirdim
Bir sevdiğin vardı duyardım
.............
Attila İlhan'ın " Üçüncü Şahsın Şiiri" adlı şiirinden bu bölümü ezberleyip muhabbet sırasında gözlerine bakarak oku...ruhu titresin, içine işlesin. Sözcüklerin sihrine inanırım bunun için şiirlerden yardım almak lazım canım. Umarım sevdiğim sensin der...bu zamana kadar söylemesi gerekti aslında...her şey o kadar hızlı ki....bu çocuk neden bu kadar yavaş

Son parağrafa katılıyorum. :/

Hoş buldumm kuzucum Sürekli birlikte çay kahve içiyoruz yemek yiyoruzz. Valla benim de dudaklarına yapışasım geliyor kendimi tutuyorum sjsjsjs

Bana olmayacakmisiz gibi geliyor yani konumda bi üyenin de dediği gibi 20li yaşlarda bi erkeğin şimdiye açılmamasi için bi sebep yok

Üzgünüm ama edemezsin. İlk görüşte aşk ya da bir çekim olmadıysa sonradan ilişkiye dönmesi çok zor oluyor.

Bugün tüm gün birlikteydik yok yani kankaca dostça takılıyoruz. Vedalasirken tokalasiyoruz mesela adamın elini bırakmıyorum tokalasmayi uzatiyorum falan insan burdan bile anlar
Bu çocuk kendisinden hoşlandığını bilmiyorsa ne olayım. Anlamamazliktan gelerek ne elde ediyor onu bilmiyorum işte. Güzel kızım arkadaşların da dediği gibi bir süre kendini geri çekme zamanın gelmiş gibi. Merak etsin sorsun artık neyin var diye....

Benim de mizacım çok sıcakkanlıdır acaba öyle mi sanıyor desem yok yani insan anlar bi yerden. Haklısınız uzak durayım biraz bakalim ne yapacak

Benim de mizacım çok sıcakkanlıdır acaba öyle mi sanıyor desem yok yani insan anlar bi yerden. Haklısınız uzak durayım biraz bakalim ne yapacak
Gruptaki diğer arkadaşlarınla ilgilendigin gibi ilgilen anlamında demek istedim.Senin vazgeçtiğini düşünüp belki açılma gereği hisseder. Tabi duygularından eminse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…