Nasıl kendime geleceğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yaseli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yaseli

Açılın da nefes alsın….
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
63
51
8
Merhabalar
Nerden başlasam bilmiyorum boşanma sürecindeyim tam iki yıldır çekişmeli boşanmaya çalışıyorum iki çocuğum var ve artık bu boşanma yolculuğu canımı sıkıyor, hiç pişman olmadım bu yola çıktığımdan beri, ailemde hep arkamdaydı çünkü adamın adam olmadığını çoktan anladılar. Ama gel gör ki babam vefat etti hem de çok kısa zaman önce trafik kazasından dolayı, kocaman bir yara açıldı kalbimde bir yandan çocuklarla ilgilenmeye devam ediyorum bir yandan da acımı yaşıyorum ama derinden ve bana sanırım daha çok zarar veriyor geceleri çene ağrısyla uyanıyorum sanırım dişlerimi sıkıyorum ve yemek yemek bile eziyete dönüştü artık bu ağrılar yüzünden, çene cerrahisine yönlendirdi diş doktoru ama malum sebepten kendimle ilgilenemedim hiç içimden gelmiyor iyileşmek, babasız nasıl yaşanır bilmiyorum, çeşitli şeylerle ilgilenip kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor, nasıl üstesinden gelinir ki bu acının…..

Ölüm yası için bir önerim yok ama masseter botoksu araştırın diş sıkma için. Başınız sağ olsun.

Bakıcam saolun

Oncelikle basiniz sagolsun, babanizin mekani cennet olsun
Uygulamak zor gelir biliyorum ama sizden destek bekleyen iki yavrunuz icin hayata tutunmak zorundasiniz onlardan guc almaya calisin. Calisiyormusunuz bilmiyorum ama mesai imkani varsa daha cok calisip para kazanmaya calisin maddi olarak daha guclu olabilmek icin

Çalışıyorum evet

kıyamam sana ya . Allah kalbine de hayatına da selamet versin . Güçlü ol , olabildiğin kadar . Çocukların için kendin için . Sen olmasan onlar bi hiç . En önemli şey beden ve ruh sağlığın . Bunları koru

Fazla çalışmayı önermem ben. Daha çok bunalabilirsiniz. Bu süreci daha rahat atlatmak için psikiyatrik destek alın. Belki birkaç ayda toparlarsınız.
Desteği düşünüyorum ama ona bile gitmek gelmiyor içimden ki

ne beden kaldı ne de ruh, zaman alıştıracak belki ama iyileştirecek mi bilmiyorum

Allah geride kalan sizlere sabır versin.

Diş sıkma maalesef farkında olmadan çoğu insanın başına geliyormuş. Bunun için dişlerinize alt üst plak yaptırabilirsiniz, geceleri yatarken takılıyor ve etkili oluyor ya da çene botoksu yaptırabilirsiniz. Çok pahalı işlemler değiller. Bir diş doktoruyla görüşün derim.

Görüştüm diş doktoruyla çene cerrahisi görmeli dedi ama tekrar gidemedim

Allah rahmet eylesin. Bu süreçte psikiyatris ile görüşmeniz sizin için faydalı olacaktır. Zira bildiğim kadarıyla diş sıkma problemi içinizdeki psikolojik durumun dışa yansıması. Kaybı kabullenmek iyileşmenin ilk koşuludur. Başkaları için değil kendiniz için ayakta kalmalısınız. Çalışıyormuşsunuz bu iyi, böylelikle her an düşünmezsiniz meşgaleniz olur. Ben de 18 yaşımda babamı, 25 yaşımda annemi kaybettim. Hayat devam ediyor, zamanla acılarla yaşamayı öğreniyorsunuz.

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…