Nasil koca bulunur (evden cikamazken)

Aldatma yok şiddetli geçimsizlik. Uygun olmadıklarını arkadaşımıza anlattık uyardik fakat cok aşık olduğunu söyleyerek evlendi 9 aylık evliler ve ocak ayında bosanacaklar
Üzüldüm. Hayırlısı olsun..
Umarım arkadaşınız en az hasarla atlatır.

Doktor pilot filan netten eşmi arıyormuş hayret ettim inanki
Evet. doktor arıyor. Netten arıyor.
Ama olmuyor sanırım. Burada konuları var.
Tanıştıkları sadece cinsellik pesinde. Evlilik düşünmüyorlarmış. Konularında veryansın etmiş.

Bende hayret ettim. Adamlarda sadece mesleğine bakarsan tabi ki yanılırsın.

Evet. doktor arıyor. Netten arıyor.
Ama olmuyor sanırım. Burada konuları var.
Tanıştıkları sadece cinsellik pesinde. Evlilik düşünmüyorlarmış. Konularında veryansın etmiş.
o doktor benim kuzen değildir umarımmmm :kızgın:

Evlenmek istediğinizi yakın arkadaşlarınıza söyleyin. Evlensem iyi olurdu deyin. Belki birinin bir tanıdığı olur, size vesile olur mutlu bir yuva kurarsınız.

Öyle tinder gibi uygulamalara asla bulaşmayın. O uygulamanın çöp olduğu burada 123456 kere yazıldı. O uygulama, sadece günlük ilişki pesinde olan kişiler için. Burada ama kaynım oradan evlendi diyenlere de itibar etmeyin. O kaynı milyonda bir olasılıkla evlenmiştir. (Ki bence o kayın da hayal ürünü..😃)
Ben çevremdeki kimseye şu anda interneti tavsiye etmem. Internet amacından çok saptı.

En iyisi yaşıtlarınıza çıtlatmak. Evlensem iyi olurdu deyin. Ama kim olursa olsun diye kriteri aşırı düşürmeyin.
Bir şeyi merak ettim size buldukları amca dediğiniz kişiyi neden istemediniz?
Tinder'dan koca bulunur, bulunmaz değil. Ama seviştikten sonra sevgili olunur, ilişki güzel devam ederse evliliğe dönebilir. Buna okay diyenler koca bulabiliyor gerçekten :D .

Tinder'dan koca bulunur, bulunmaz değil. Ama seviştikten sonra sevgili olunur, ilişki güzel devam ederse evliliğe dönebilir. Buna okay diyenler koca bulabiliyor gerçekten :KK70: .
binde bir olabilir ama iş sadece sex de değil ki.aynı zamanda kriterleri de uygundur birbirlerine

Tinder'dan koca bulunur, bulunmaz değil. Ama seviştikten sonra sevgili olunur, ilişki güzel devam ederse evliliğe dönebilir. Buna okay diyenler koca bulabiliyor gerçekten :KK70: .
Beraber yaşamayı kabul edenler evlenebilir belki oradan.. Ama şu an istenen şey " Evleneceksen gel.."
O yüzden ihtimal yok bence..😅

Beraber yaşamayı kabul edenler evlenebilir belki oradan.. Ama şu an istenen şey " Evleneceksen gel.."
O yüzden ihtimal yok bence..😅
adayları mesleğe göre seçiyor çünkü ilk şart:doktor ya da pilot olmak bu da aylık 50 000 gelir demek :KK53:

binde bir olabilir ama iş sadece sex de değil ki.aynı zamanda kriterleri de uygundur birbirlerine
Fuckbuddy'den sevgililiğe döndürmek evliliğe gitmekten daha zormuş ceycey. Hanım kızlar öyle diyor.

Benim akıllı bir arkadaşımın vizyonlu (!), onu zengin mekanlara götüren ama gram çekici bulmadığı bir sevgilisi vardı. Bir de fuckbuddy yapmıştı tinderdan. 2.'yi nikah masasına oturtmaya çalışıyordu :D. Sevgilisi yedekti. Genelde tam tersi olur ama :D . İyi sevişen fuckbuddy'yle olmazsa vizyonlu, sıkıcı sevgilisiyle evlenecekti :D . Daha komiği ikincinin ilk çocuktan haberi vardı. Sevgilisiyle fotoğrafları vardı yatağının üzerindeki duvarda falan. Alenen birisini aldattığını bu kadar yakından gören insan, sana neden güvensin de seninle ciddileşsin?

Artık gençler %80-90 seviştikten sonra sevgili oluyor benim çevremde. Böyle başlayanların ya benim gibi uzun süreli ilişkileri var ya da evlendiler bile. Bu forumda da dolu örnekleri. Artık flörtün yolu yataktan geçiyor, böylelerinin de derdi koca bulmak olmuyor. Tanıyarak severek evleniyorlar evlenirlerse.

Fuckbuddy'den sevgililiğe döndürmek evliliğe gitmekten daha zormuş ceycey. Hanım kızlar öyle diyor.

Benim akıllı bir arkadaşımın vizyonlu (!), onu zengin mekanlara götüren ama gram çekici bulmadığı bir sevgilisi vardı. Bir de fuckbuddy yapmıştı tinderdan. 2.'yi nikah masasına oturtmaya çalışıyordu :KK70:. Sevgilisi yedekti. Genelde tam tersi olur ama :KK70: . İyi sevişen fuckbuddy'yle olmazsa vizyonlu, sıkıcı sevgilisiyle evlenecekti :KK70: . Daha komiği ikincinin ilk çocuktan haberi vardı. Sevgilisiyle fotoğrafları vardı yatağının üzerindeki duvarda falan. Alenen birisini aldattığını bu kadar yakından gören insan, sana neden güvensin de seninle ciddileşsin?

Artık gençler %80-90 seviştikten sonra sevgili oluyor benim çevremde. Böyle başlayanların ya benim gibi uzun süreli ilişkileri var ya da evlendiler bile. Bu forumda da dolu örnekleri. Artık flörtün yolu yataktan geçiyor, böylelerinin de derdi koca bulmak olmuyor. Tanıyarak severek evleniyorlar evlenirlerse.
erkek bakınca yüzü kızaran nesildenim ben.nereden bileyim bunlarııııı :KK70:

adayları mesleğe göre seçiyor çünkü ilk şart:doktor ya da pilot olmak bu da aylık 50 000 gelir demek :KK53:
Evet onu bende fark ettim..😎
Türkiye şartlarında o paralari kazanan adamlar cindir cin.
Ve daha önemlisi o adamlar kim parasının pesinde şıp diye anlar..ki anlamışlar bence.

Evet onu bende fark ettim..😎
Türkiye şartlarında o paralari kazanan adamlar cindir cin.
Ve daha önemlisi o adamlar kim parasının pesinde bence şıp diye anlar..ki anlamışlar bence.
benim kuzenin peşinde hep hemşireler varmış. :KK53:birini bulsa da evlense sevineceğim o da erkeğin yaşı ilerlemişi tam 39 yaşında :KK70:

doktor değildir o.ha doktorsa da amacı başkadır.işsizliğin bu kadar yoğun olduğu bir ülkede doktorlukla sabancının oğlu olmak eşit oldu artık.sana bırakmazlarr :KK53:
Fake doktorlar türedi bu ara. Temizlik görevlisi, güvenlikçisi, kantin çalışanı, teknisyeni vs işi hastanede olan herkes doktorum diyor tinderda. O doktorlardandır belki :D

Back
X