- 10 Nisan 2014
- 43.553
- 115.950
- 798
aynen öyle.en son bir doktor bulmuş sözde bana kıskan ve çatlaaaa dedi bugünnnDoktor pilot filan netten eşmi arıyormuş hayret ettim inanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle.en son bir doktor bulmuş sözde bana kıskan ve çatlaaaa dedi bugünnnDoktor pilot filan netten eşmi arıyormuş hayret ettim inanki
Şu pandemıde doktor onemlı doktor. Kuyumcuda olabılır altın da pahalı. Bır de sarkuterıcı malum peynire dun zam gelmısaynen öyle.en son bir doktor bulmuş sözde bana kıskan ve çatlaaaa dedi bugünnn![]()
şarküterici ve kuyumcu tanıdığım yok bekar ama doktor var tam 3 tanee.bana iyi davranınŞu pandemıde doktor onemlı doktor. Kuyumcuda olabılır altın da pahalı. Bır de sarkuterıcı malum peynire dun zam gelmıs
Bacim koca yok ki yani bu zamaninda evlenenler tutturmuslar koca cok nerde cok?!Kız sen bu özellikle bulamadıysan bız napcaz ya? Nıye moral bozdun aksam aksam?
yanlış yerlerde aradığınızdan olabilir adamlarıBacim koca yok ki yani bu zamaninda evlenenler tutturmuslar koca cok nerde cok?!
Valla fazla olan yollasin
Üzüldüm. Hayırlısı olsun..Aldatma yok şiddetli geçimsizlik. Uygun olmadıklarını arkadaşımıza anlattık uyardik fakat cok aşık olduğunu söyleyerek evlendi 9 aylık evliler ve ocak ayında bosanacaklar
Evet. doktor arıyor. Netten arıyor.Doktor pilot filan netten eşmi arıyormuş hayret ettim inanki
o doktor benim kuzen değildir umarımmmmEvet. doktor arıyor. Netten arıyor.
Ama olmuyor sanırım. Burada konuları var.
Tanıştıkları sadece cinsellik pesinde. Evlilik düşünmüyorlarmış. Konularında veryansın etmiş.
Tinder'dan koca bulunur, bulunmaz değil. Ama seviştikten sonra sevgili olunur, ilişki güzel devam ederse evliliğe dönebilir. Buna okay diyenler koca bulabiliyor gerçektenEvlenmek istediğinizi yakın arkadaşlarınıza söyleyin. Evlensem iyi olurdu deyin. Belki birinin bir tanıdığı olur, size vesile olur mutlu bir yuva kurarsınız.
Öyle tinder gibi uygulamalara asla bulaşmayın. O uygulamanın çöp olduğu burada 123456 kere yazıldı. O uygulama, sadece günlük ilişki pesinde olan kişiler için. Burada ama kaynım oradan evlendi diyenlere de itibar etmeyin. O kaynı milyonda bir olasılıkla evlenmiştir. (Ki bence o kayın da hayal ürünü..)
Ben çevremdeki kimseye şu anda interneti tavsiye etmem. Internet amacından çok saptı.
En iyisi yaşıtlarınıza çıtlatmak. Evlensem iyi olurdu deyin. Ama kim olursa olsun diye kriteri aşırı düşürmeyin.
Bir şeyi merak ettim size buldukları amca dediğiniz kişiyi neden istemediniz?
Vallahi tinderdan tanıştım yazmış. Iki aydır.o doktor benim kuzen değildir umarımmmm![]()
binde bir olabilir ama iş sadece sex de değil ki.aynı zamanda kriterleri de uygundur birbirlerineTinder'dan koca bulunur, bulunmaz değil. Ama seviştikten sonra sevgili olunur, ilişki güzel devam ederse evliliğe dönebilir. Buna okay diyenler koca bulabiliyor gerçekten.
Beraber yaşamayı kabul edenler evlenebilir belki oradan.. Ama şu an istenen şey " Evleneceksen gel.."Tinder'dan koca bulunur, bulunmaz değil. Ama seviştikten sonra sevgili olunur, ilişki güzel devam ederse evliliğe dönebilir. Buna okay diyenler koca bulabiliyor gerçekten.
adayları mesleğe göre seçiyor çünkü ilk şart:doktor ya da pilot olmak bu da aylık 50 000 gelir demekBeraber yaşamayı kabul edenler evlenebilir belki oradan.. Ama şu an istenen şey " Evleneceksen gel.."
O yüzden ihtimal yok bence..![]()
pandemi de telefon dışında pek görüşemedim.amanınn ürktüm şimdi olur mu olur. erkek milletine de pek güven olmazVallahi tinderdan tanıştım yazmış. Iki aydır.
Sizin kuzen mi acep![]()
Fuckbuddy'den sevgililiğe döndürmek evliliğe gitmekten daha zormuş ceycey. Hanım kızlar öyle diyor.binde bir olabilir ama iş sadece sex de değil ki.aynı zamanda kriterleri de uygundur birbirlerine
Sen yine kuzeni bi yokla.o doktor benim kuzen değildir umarımmmm![]()
erkek bakınca yüzü kızaran nesildenim ben.nereden bileyim bunlarıııııFuckbuddy'den sevgililiğe döndürmek evliliğe gitmekten daha zormuş ceycey. Hanım kızlar öyle diyor.
Benim akıllı bir arkadaşımın vizyonlu (!), onu zengin mekanlara götüren ama gram çekici bulmadığı bir sevgilisi vardı. Bir de fuckbuddy yapmıştı tinderdan. 2.'yi nikah masasına oturtmaya çalışıyordu. Sevgilisi yedekti. Genelde tam tersi olur ama
. İyi sevişen fuckbuddy'yle olmazsa vizyonlu, sıkıcı sevgilisiyle evlenecekti
. Daha komiği ikincinin ilk çocuktan haberi vardı. Sevgilisiyle fotoğrafları vardı yatağının üzerindeki duvarda falan. Alenen birisini aldattığını bu kadar yakından gören insan, sana neden güvensin de seninle ciddileşsin?
Artık gençler %80-90 seviştikten sonra sevgili oluyor benim çevremde. Böyle başlayanların ya benim gibi uzun süreli ilişkileri var ya da evlendiler bile. Bu forumda da dolu örnekleri. Artık flörtün yolu yataktan geçiyor, böylelerinin de derdi koca bulmak olmuyor. Tanıyarak severek evleniyorlar evlenirlerse.
Evet onu bende fark ettim..adayları mesleğe göre seçiyor çünkü ilk şart:doktor ya da pilot olmak bu da aylık 50 000 gelir demek![]()
benim kuzenin peşinde hep hemşireler varmış.Evet onu bende fark ettim..
Türkiye şartlarında o paralari kazanan adamlar cindir cin.
Ve daha önemlisi o adamlar kim parasının pesinde bence şıp diye anlar..ki anlamışlar bence.
Fake doktorlar türedi bu ara. Temizlik görevlisi, güvenlikçisi, kantin çalışanı, teknisyeni vs işi hastanede olan herkes doktorum diyor tinderda. O doktorlardandır belkidoktor değildir o.ha doktorsa da amacı başkadır.işsizliğin bu kadar yoğun olduğu bir ülkede doktorlukla sabancının oğlu olmak eşit oldu artık.sana bırakmazlarr![]()