Biz yalnız tatilimizden döndükten Sonra teklif etmişlerdi.Ancak onlarda ben de inat ettik :) Böyle olduAnne demekte zorlanıyorsanız şöyle bir yöntem öneriyorum o da bir anne ama eşinizin annesi. Kendi annenize dediğiniz annenin aynısı değil. Çocuğu olan kadınlara anne denir o yüzden anne diyorsunuz gibi ya da ismi anneymiş gibi düşünün diyiverin :) Politik olmak şart.
Evliliğinizin ilk tatilini beraber yapmayı istememeniz normal. Bu durumda eşinizin yine kalkıp annesine gidip bunu anlatması anormal. Eşiniz kendisi anne bu sefer yalnız gidelim sonra beraber diyebilmeliydi. Bunda sizin azar işitmemeniz lazımdı.Arayıp anne ben eşimi de sizi de çok seviyorum ama şu an çok heyecanlıyım çünkü xle ilk tatilimiz olacak. Başbaşa romantik bir tatil geçirsek,sonra beraber gitsek olmaz mı? Diyebilirdiniz olmamış.Ayrıca birlikte tatil de istemeyebilirsiniz bunda kötü bir şey yok.
Şimdi konuşurken o zamanın heyecanıyla ben size böyle bir açıklama yapamadım vs diye tek tek o zaman hissettiklerinizi anlatabilirsiniz...
Ortak tanıdıklarımız Yok.Zaten olsa da ben nedenim kısmındayım.Yani tutup işkence etmezler diye düşünüyorum.Artık kulaklarımı tıkayıp yazdıklarınızı söylemeyi deniycem.Teşekkür ederimEger sonuçta yine karşında kibirli bir duruş bulacaksan, evliliğin yine bitecekse üzgünüm ama ilerde keşke bu adımı atmasaydim demen yüksek ihtimal.
Muhtemelen elaleme suçluydu, pişman oldu aradı hatta ama biz yüz vermedik diye anlatacaklar.
Emin misin?
Hakliligindan eminsen eğer eğme başını bence..
Hatalarım var diyorsan da ara ama söyle bir konuşma yap.
Ben sizden küçüğüm hatalarım olmuş olabilir. Bir evlat yetistirdiniz ona olan sevgimden ötürü bilmenizi isterim bile isteye üzmek istemedim sizi.
Beklerdim ki bana da kV değil anne olun. Yanlislarimi tatlı dille düzeltin.
Her şeye rağmen annesiniz.
Anneler benim için kiymetlidir.
Hakkınızı helal edin.
Eger sonuçta yine karşında kibirli bir duruş bulacaksan, evliliğin yine bitecekse üzgünüm ama ilerde keşke bu adımı atmasaydim demen yüksek ihtimal.
Muhtemelen elaleme suçluydu, pişman oldu aradı hatta ama biz yüz vermedik diye anlatacaklar.
Emin misin?
Hakliligindan eminsen eğer eğme başını bence..
Hatalarım var diyorsan da ara ama söyle bir konuşma yap.
Ben sizden küçüğüm hatalarım olmuş olabilir. Bir evlat yetistirdiniz ona olan sevgimden ötürü bilmenizi isterim bile isteye üzmek istemedim sizi.
Beklerdim ki bana da kV değil anne olun. Yanlislarimi tatlı dille düzeltin.
Her şeye rağmen annesiniz.
Anneler benim için kiymetlidir.
Hakkınızı helal edin.
Bu arada eşimle paylaşmıştım çekindiğimi vs okumuş mesajımı Yapma etme vs birşey yazmamış.
Biz yalnız tatilimizden döndükten Sonra teklif etmişlerdi.Ancak onlarda ben de inat ettik :) Böyle oldu
Aradım açmadı .Hoş numaramı bilmiyor ama bekliycem.Bunda da vardır bir hayır :)
Telefonu evde bir yerlere bırakır genelde .Mesajımıda görmedi henüz.Tam gaza getirdim kendimi :) Eşimde açma demiş olabilir mi bilemiyorum şuan biliyorum dediğim herşeye yabancı hissediyorum :):) Konuşursanız haber verir misiniz? Çok merak ettim. Bilmediği numarayı açmama gibi bir adeti var mı?
Telefonu evde bir yerlere bırakır genelde .Mesajımıda görmedi henüz.Tam gaza getirdim kendimi :) Eşimde açma demiş olabilir mi bilemiyorum şuan biliyorum dediğim herşeye yabancı hissediyorum :)
Belki konuşuyorlardır .Görücez Ancak yanaklarım,kulağım kızardı:) Feci anılıyorum şu an :):) Bu gün içinde anlaşılır neler olduğu nasılsa
Belki konuşuyorlardır .Görücez Ancak yanaklarım,kulağım kızardı:) Feci anılıyorum şu an :)
Ben de yapamazdım.Hatta yolda bile karşılaşmak en büyük korkumdu Ancak bazen asla dediği şeyleri yapıyor insan .Bitse de evlilik içimdeki öfke beni yemesin gelecekte içimde affetmiş olayım istedim.Merhabalar, gerçekten o kadar naif kırılgan yazmışsınız ki üzüldüm, eşimin ailesiyle ben de 2 yılı aşkın süredir görüşmüyorum ve hatta görüşmeyi de düşünmüyorum ama yerinizde olsam sanırım aramazdım yani kendi adıma düşünüyorum eşim gitse ve bir daha gelmeyeceğim dese evet çok zor bir durum ama gene de aramazdım, sizi takdir ettim aslında bunun sizin için de zor olduğunu farkettim ama aramak cesaretini göstermişsiniz ben olsam yapamazdım
Ayy ama sen çok tatlısın ben cazgırım sanırım yolda görsem parçalarım kaynanamıBen de yapamazdım.Hatta yolda bile karşılaşmak en büyük korkumdu Ancak bazen asla dediği şeyleri yapıyor insan .Bitse de içimdeki öfke beni yemesin gelecekte içimde affetmiş olayım istedim.
Bende fazla inatçıyım doğrularım kolay kolay değişmez.Buyüzden Zaten bu kadar uzadı.Ancak inadımın nasıl kırılacağını da en iyi bilen eşim "beni kendi halime bırakmak " :)Ayy ama sen çok tatlısın ben cazgırım sanırım yolda görsem parçalarım kaynanamı
2.defa aramadım mesajımı hala görmedi.Konustu mu acaba Allah kayınvalideye merhamet versin de su kizin canini yakmasin konusurken
tamam o size dönünceye kadar aramayın bence.vallahi ben telaş yaptım burada.ALLAH tan dilerim ki sizi kıracak bişey demez .yaşadığınız korkuyu ben de yaşadım bikaç insan için zamanında .çok iyi anlıyorum o yüzden.bu arada eğer döner de konuşursanız buraya yazın lütfen2.defa aramadım mesajımı hala görmedi.
Numaramı bilmediği için ve duymamış olma iht.karşı tekrar aradım aramanın sonuna doğru meşgule aldı.Eşimden almadıysa ,ya da bu numara kim diye sormadıysa reklam vs sanmış olabilir.whtp mesajı mı görmemişti normal mesajla tekrar rahatsız etmek istemediğimi müsait olduğunda aramasını rica ettim.Eğer buna da dönmezse birşeylerin düzelmesi Adınada konuştukları birşey Yok.Bende ona göre bu akşam kendimi manen hazırlıycam bu beklemediğim ayrılığa .tamam o size dönünceye kadar aramayın bence.vallahi ben telaş yaptım burada.ALLAH tan dilerim ki sizi kıracak bişey demez .yaşadığınız korkuyu ben de yaşadım bikaç insan için zamanında .çok iyi anlıyorum o yüzden.bu arada eğer döner de konuşursanız buraya yazın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?