Nasıl konuşmalıyım ne demeliyim lütfen fikir verin çıkmazdayım

Bende
Ben tahrik ettikten sonra olacak olan şeyin benim için bir önemi yok. O gelsin, istekli olsun istiyorum. Benim gönlüm olsun diye yapacaksa hiç yapmasın yani. Arada laf vuruyorum ama yok işte. İllaki 10-15 gün geçecek de aklına gelecek. Gençliğimiz geçiyor gidiyor :110:
Öyle
İlişkiye düşkün olmayan erkekleri ilk defa duyuyorum varmıydi?? Bende hep ilişki için ölürler diye biliyorum 😁
Demek ki varmış ve onlarda bize denk gelmiş:KK43:

Aaa bunlari okuyunca insan bi sguyor evlilikten ve şaşırıyor ya :KK70:ddd erkekler ne biliyim dinledikten sonra bir kac kez bi kac kez daha tahrik olabilen varliklar ya. Sevgililik donemlerinde ten uyumu arastirmasi iyi bisey. Agzini arayacaksin bence duskun mu degil mi birde.

Aaa bunlari okuyunca insan bi sguyor evlilikten ve şaşırıyor ya :KK70:ddd erkekler ne biliyim dinledikten sonra bir kac kez bi kac kez daha tahrik olabilen varliklar ya. Sevgililik donemlerinde ten uyumu arastirmasi iyi bisey. Agzini arayacaksin bence duskun mu degil mi birde.
Sevgililik dönemi ve evlilik dönemi çok farklı şeyler. Sevgiliyken ya da yeni evliyken böyle değildi tabiki. Yıllar geçtikçe böyle oldu.

Sevgililik dönemi ve evlilik dönemi çok farklı şeyler. Sevgiliyken ya da yeni evliyken böyle değildi tabiki. Yıllar geçtikçe böyle oldu.

Burda yeni evliliklerdede varmis ayni sorun. Daha 7 aylik olanlar. 6 aydir dokunmayanlar.. ve bunlar sevgililik donemlerinde de pek etkileri yokmus. Ama zaman asimli evliliklerde demek ki arzu azalması var bunun icin cekimi yukseltmek gerekir sanirim. Ne kadar bakim o kadar ilgi cekicilik. Yani birde hoslandigi aktiviteleri bulmak farkli yerlerde etkilesim olmasi. Sinema klasik gibi gozuksede orda opusmek atraksiyonlu. Gun icersinde guzel mesajlar atmak.

yani normalde erkeğin istemesi lazım kızın bu yönden yakınması gurur yıkıcı bir durum olmuş inşallah çözersiniz bu durumu

Öpüşürken uyuyakalanı da ilk defa duyuyorum. Noluyor bu erkeklere böyle anlamıyorum. Benimkinin de 2 hafta neredeyse hiç aklına gelmez. 9 yıllık evliyiz. Bana da hiç normal gelmiyor. Kaç defa söyledim, tamam diyor ama yok yine aynı.

Gdo lu gıdalar yüzünden getti o şey getti haha

İlişkiye düşkün olmayan erkekleri ilk defa duyuyorum varmıydi?? Bende hep ilişki için ölürler diye biliyorum 😁
var malesef, yok bugün yapmayalım yarın yapalım, yok yorgunum,yarın erken kalkıp işe gidecez vs vs
bizimki hafta içi kıçını dönüp yatangillerden, uykum kaçar diye sarılmıyor bile, öyle uyuyamıyorum diyor, bir de sarılınca işin ileri gitme ihtimalinden korkuyor

var malesef, yok bugün yapmayalım yarın yapalım, yok yorgunum,yarın erken kalkıp işe gidecez vs vs
bizimki hafta içi kıçını dönüp yatangillerden, uykum kaçar diye sarılmıyor bile, öyle uyuyamıyorum diyor, bir de sarılınca işin ileri gitme ihtimalinden korkuyor
sizde üzerine düşmeyin o öyle davranıyorsa sizde öyle davranın kendisi yanaşır zaten

sizde üzerine düşmeyin o öyle davranıyorsa sizde öyle davranın kendisi yanaşır zaten
zaten yıllarca öyle yaptım, öyle olunca sadece hafta sonları oluyor, haftasonu iki kez falan, evliliğimizin ilk yılları sürekli gece çalışıyordu sadece haftada bir gün izni vardı, ilk yıllarda bile sık birliktelik olamadı, şuan mesaileri daha iyi ama yılların verdiği alışkanlık sadece hafta sonu istiyor, ben de o yılların acısını çıkarmak istiyorum, evliyim ve evli olduğumu kadın olduğumu iliklerime kadar hissetmek istiyorum, cinsel ilişki karı koca arasındaki sevgiyi muhabbeti de arttırıyor, cinsel ilişki olmayınca her şey batmaya başlıyor

zaten yıllarca öyle yaptım, öyle olunca sadece hafta sonları oluyor, haftasonu iki kez falan, evliliğimizin ilk yılları sürekli gece çalışıyordu sadece haftada bir gün izni vardı, ilk yıllarda bile sık birliktelik olamadı, şuan mesaileri daha iyi ama yılların verdiği alışkanlık sadece hafta sonu istiyor, ben de o yılların acısını çıkarmak istiyorum, evliyim ve evli olduğumu kadın olduğumu iliklerime kadar hissetmek istiyorum, cinsel ilişki karı koca arasındaki sevgiyi muhabbeti de arttırıyor, cinsel ilişki olmayınca her şey batmaya başlıyor
doğru diyorsunuz

Benim eşim evlendiğimiz ilk günden beri böyle ben çok çaba sarfettim giyindim ettim öyle en az gün 10 yoksa ne olurdu bilmiyorum.Ayrıca bilmiyorum coğunluk daha rahat sanırım ama ben başlatan taraf olmayı sevmiyorum o istesin istiyorum ben isteyince görev gibi geliyordur ona diye düşünmeden edemiyorum

Benim eşim evlendiğimiz ilk günden beri böyle ben çok çaba sarfettim giyindim ettim öyle en az gün 10 yoksa ne olurdu bilmiyorum.Ayrıca bilmiyorum coğunluk daha rahat sanırım ama ben başlatan taraf olmayı sevmiyorum o istesin istiyorum ben isteyince görev gibi geliyordur ona diye düşünmeden edemiyorum
bizim de şartlar müsait değildi sık birliktelik olmadı,sadece hafta sonu o da kısa sürüyordu, her gün , gün aşırı birlikte olanlara çok imreniyorum, istemeyen erkekleri de anlayamıyorum,

Benımkide aynı çocuk olmadan önce de öyle zirvede değildi bu durum ama en azından kafaya takcak durum olmuyordu .Şuan berbat benımde istememle oluyor.tabıki gurur zedeleyıcı..yanı bazen istemsizce surat yspıyorum anlamıyor tabı kı ...içimden de onunla konuşmak bile gelmiyor bazen....başka yönden bi sorun yok olsa zaten bu bahaneyle boşanırdım dıyorum

Kızlar merhaba

Daha öncedende buna benzer bir konu açmıştım yine aynı konudayım hiçbir ilerleme yok.eşimle evlendiğimizden beri cinsel açıdan hiç normal olamadık veya bilmiyorum bir erkeğin aklına eşinin 15 günden önce gelmemesi bana normal gelmiyor.Her yolu denedim giyindim bakımıma hep dikkat ettim kibarca söyledim ama yok kendini normal görüyor ama tamam dedi 1-2 hafta en azından 10 günde 1 oldu ama şimdi yine aynı 3 hafta bazen 1 ayı buluyor.hadi diyor sonra ya uykum geldi diyor yarın yapalım diyor yada uyuya kalıyor.bende artık tak etti adam akılı konuşmak istiyorum ama o kadar sinirliyim ve kafam dolu ki bana fikir verin lütfen nasıl konusmalıyım ne demeliyim veya tavır mı koymalıyım bende mi istemiyorum demeliyim yani zaten gercekten istemiyorum o durumdayım
Ben de aynıyım çak ✋🏻 düzelmedi düzelmiyor konuştum giyindim süslendim ben yanaştım psikoloğa gittim sende sorun yok kocan gelsin dedi artık 1 ayı bulunca boşanalım bitmiş bizim karı kocalığımız dedim üzüldü haftada 1 olmaya başladı snr yine sarpa sardı eşini seviyosan tek çözümü bence çift terapisti konuş, küs, sen davet et, trip at, oluruna bırak, üz, üzül hiç birşeye yaramıyor tarafımca denendi

Back
X