Nasıl konuşmalıyım ne demeliyim lütfen fikir verin çıkmazdayım

Kızlar merhaba

Daha öncedende buna benzer bir konu açmıştım yine aynı konudayım hiçbir ilerleme yok.eşimle evlendiğimizden beri cinsel açıdan hiç normal olamadık veya bilmiyorum bir erkeğin aklına eşinin 15 günden önce gelmemesi bana normal gelmiyor.Her yolu denedim giyindim bakımıma hep dikkat ettim kibarca söyledim ama yok kendini normal görüyor ama tamam dedi 1-2 hafta en azından 10 günde 1 oldu ama şimdi yine aynı 3 hafta bazen 1 ayı buluyor.hadi diyor sonra ya uykum geldi diyor yarın yapalım diyor yada uyuya kalıyor.bende artık tak etti adam akılı konuşmak istiyorum ama o kadar sinirliyim ve kafam dolu ki bana fikir verin lütfen nasıl konusmalıyım ne demeliyim veya tavır mı koymalıyım bende mi istemiyorum demeliyim yani zaten gercekten istemiyorum o durumdayım
Lütfen yanlış anlamayın ama aldatmasindan şüphelendiniz mi?

Ben tahrik ettikten sonra olacak olan şeyin benim için bir önemi yok. O gelsin, istekli olsun istiyorum. Benim gönlüm olsun diye yapacaksa hiç yapmasın yani. Arada laf vuruyorum ama yok işte. İllaki 10-15 gün geçecek de aklına gelecek. Gençliğimiz geçiyor gidiyor :110:
Kaç yıllık evlisin

Ama düşünüyorum temas olsa sevgi gösterse öpse ilişkiyi o kadar çok stres yapmam sanırım. Aslında ikisi de gerekli
Bizimle beraber yazan bir üye vardı 6 ay eşi ile birlikteliği olmamıştı. Adını unuttum. O üyenin kocası sevgi de gösteriyormuş ilgi de. Öpüyormuş da sarılıyormuş da. Ama arkadaşımız bu durumdan hala muzdarip. Demek ki yetmiyor.

Hepsini geçtim bana iftira atan adamın burnundan getirirdim. Gider kızlık raporu alıp suratına çarpardım sonra da bir güzel boşardım. Artık bu adam olmayan adamdan vazgeç

Şaşırdık mı hayır :) aramıza hoşgeldin ben 8 aydır uğraşıyorum tık düzelme yok. İlişki olunca ne kadar sürüyor öpme sarılma var mı hergün
bir adam eşine yanaşmıyorsa kesin dışarda kırığı vardır ihtiyacını gideriyordur. 23 senelik evlilikte hep monotonlaştık diye düşünürken yüzlerce defa aldatılmış bir kadın olarak kanatim kesin ve nettir. sonuç mu ? maymun gözünü açtı. boşanıyorum. geç olsun güç olmasın .....

Back
X