kızlar ne çok derdim varmış benim hemen konuya gireyim geçen ay ablamı evlendirdik gel gelelim olaya ablam garip bir hal aldı
evlenmeden önce eve beş kuruş katkısı olmadı aksine sürekli evden para aldı ki durumumuz çok çok iyi değil kendi yağımızda kavruluyoruz ablam herşeyin pahalısını en iyisini aldı nişan kına düğün derken hiç bir geleneksel adetimiz uygulanmadı ama biz bohçalarını muazzam yaptık
kardeşim böbrek nakli oldu ben böbreğimin tekini ona verdim çok zor dönemlerden geçti geçtim ablam bu dönemde evkurdan kardeşime 1300 tl lik telefon aldı 2 taksitini ödedi ama artık ödemiyor bunun dışında 700 tl daha borç bıraktı benim kıyatlerimi de götürdü ayakkabılarımı falanda almış
ablam çalışıyo kocası mühendis aylık 7-8 bin tl giriyor evlerine mobilya falan desen kp aldı hepsini okadar cimri olduki sormayın ayrıca bu telefon olayını kardeşimin başına defalarca kalktı çocuk bi defasında sinir krizi geçirdi o haliyle dayanamadı artık madem parasını biz ödeyecektik bu neden oldu değilmi
artık bizi beğenmiyor ne laflar ediyor ki şaşırıyorum yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor cinsten yani oturduğumuz semt ten utanıyor.
şimdi ben ne desemki hiç değilse telefonun taksitlerini ödese bana akıl verebilirmisiniz:44:
Bence hiçççç telefon taksidini istemeyin. AMa 700 tl borç bırakmış galiba anladıpım kadarıyla onu isteseniz daha iyi olur.
ay çok üzücü gerçekten. ablanız resmen sonradan görme olmuşşşşşş
kendi semtini küçük görmek ailesine azda olsa yardım etmemek çok ayıp
ne desen bilemedim cnm . ne kadar yumuşak konuşmaya kalksanda bu konuşmanın sonu tartışmayla biter benden söylemesi. ayrıca hiç bir şekilde değişmeyecek ablanız artık böyle kabul edin ne oldum delisi olmuşşş
ben olsam borç batağında da olsam yardım istemezdim
Tuhaf büyüdüğü yetiştiği evi semti beğenmiyor üstelik aşağı görüyor hiç iyi değil Allah bir anda tepetaklak eder insanı ne olduğunu anlamaz ablanızAllah hidayet versin telefon borcuna gelince de söyleyin ablanıza yumuşak bir şekilde değil bu çocuğa sen aldın telefonu ödeme konusunda kendi güvenip aldığın gibi ödemeyide sen yapacaksın de ödemiyorsa da borç onun üstüneyse kağıt felan gelirse onun ev adresini verin yapacak birşey yok zaten durumunuz belli kendi yağınızda kavrlan insanlarsınız ablanız neden yapar ki bunu acaba enişteniz mi yaptırıyor diyeceğim bilemedim ki :26:
yazıklar olsun böyle evlada...ben ailemin evine gittiğimde yük olacam masraf olacam diye diken üstünde oturuyorum...marketten pazardan ufak tefek bişeyler alıyorum...
benim evime geldiklerinde de asla kuruş harcatmamaya çalışıyorum, çünkü evladız biz....
ne demek ailesini hor görmek semti beğenmemek falan..bence ablanla aranıza mesafe koyun...
en çok kardeşine acıdım..ne insafsızmış be...üstelik çocuk hasta..büyük geçmiş olsun...
Ev kurdaki borç kimin adına.. Onun adına ise gidin adresini bildirin. durumu çok iyi ödemezse arayıp ondan isteyin deyin...
Gıcık oldum bende ablanıza şimdi.. Konuşsanda anlayacağnı sanmıyorum
onun adına taksitler pazartesi soracağım taksiti sen ödeyeceksin değilmi diye geçen ay ben yatırdım çünkü
Ama öyle ödeyeceksin değilmi falan diyipde açık kapı bırakma bence.. Telefonun Taksiti pazartesi ödemeyi unutma de bence ...Yan çizersede saydır gitsin yaaa...
açıkcası hiç hoşuma gitmedi bu konun...
herkes ablana saydırıyor
biraz abartarak anlatmış olabilir misin
bence sen bişeye kızıp diğer konuları gözünde büyütmüşsün
evlenınce değişen tipler var doğru ama
ablası evlenince her bişeyi gözüne batan bekar kız kardeşlerde var...
unutma sende evleneceksin fikirlerin konuşmaların tavırların değişebilir
sen abartıyor olabilirmisin saydırıyor konusunda?
bırakılan borcun neresi abartı ?
sonuçta herkes sorununu paylaşıp fikir alış verişi yapıyor bu sitede nerede yanlış yaptım?
yaptığı herşey gözüme batsaydı işe benden habersiz aldığı kıyafetlerimi ayakkabılarımı istemle başlamazmıydım ?
konuşma ve tavır değişikliği ile küçümseme aşağılamanın bağlantısı ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?