nasıl konuşmalıyım

böbreğini geri iste bence.
belki bi an durup düşünür ben bu insanlara neden böyle yapıyorum diye.

Son düzenleme:

tamam boşveriyorum

böbreğini geri iste bence.
belki bi an durup düşünür ben bu insanlara neden böyle yapıyorum diye.

ben böreğimi ona değil telefon alıpta sonra başına kalktığı halden hale soktuğu kardeşime verdim

hangi kardeşim olursa olsun ben bunu yapardım zaten hani bir kardeşlik kavramı varya koruma kollama açısından

hani kendine birşey alırken onada alsammı hissi ben bunu geçtimonun tarafından kullanılmaktan sıkıldım

mesela bekarken evde şampuan yok değilmi ben alana kadar duş almaz öyle diyeyim

Ne kadar yüksekten ucarsa düşüşü o kadar şiddetli olur.
Insallah cok uzun sürmez aklını başına alması.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belki ablan zannettigin kadar zengin degildir!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki ablan zannettigin kadar zengin degildir!

melom34 geçen hafta size gelicem dedi annem baya hazırlık yaptı sabah kahvaltıya geldi kahvaltı yaptık anneme kuyumcuya gidelim dedi
gittiler kocası aylık almış 22 tane çeyrek aldı geldiler annem yemekleri hazırlıyayım dedi yooo ben gidicem dedi saat 12:15 falan
annem erken değilmi dedi yok bizim orda tanesi 160 tl burada ucuzdur diye geldim dedi gitti annemle ben aynen kaldık

Esinin parasi iste kendi maasi degil anlatmak istedigim o hesabini veremeyecek demek ki
soyle dusun enisten cimri biri ablana para veriyor talimatini ve nereye harcamasi gerektigini soyluyor aksamada hesabi istiyor nereye ne kadar harcama yaptin simdi gelip dert mi yansin ablan cok cimri vermiyor para diye
İyice emin olmak lazim ben esimi evlenince tanidim diyebilirim 5 yillik sevgillik donemi yeterli degilmis

kız adam iyi biri hiç cimri değil bizimkide öyle talimat alacak bir tip değil adama harçlık veriyormu onu çok merak ediyorum

sanırım biraz ne oldum delisi olmuş ablan...
açık açık isteyebilirsin bence kardeşsiniz sonuçta...

kız adam iyi biri hiç cimri değil bizimkide öyle talimat alacak bir tip değil adama harçlık veriyormu onu çok merak ediyorum

Bildigim birseyi seninle paylasayim hersey bazen gorundugu gibi olmuyor teyzemin esi enistem cok merhametli eli acik adamdir durumlarida cok iyi evi arabasi var cocuklar okudu meslegi var kisacasi bizden iyiler enistem bizi yedirir icirir gezdirir hic cimriligini gormedim teyzemin yasadiklarina sahit olana kadar! İste o gun anladim buzdaginin gorunmeyen yuzunde neler oluyor
Biz bir donem cok skistik maddi olarak enistem evini acti 1 ay kadar yanlarinda kaldik yedik ictik Allah razi olsun sonra teyzeme verdigi pazar parasindan kesti yediklerimizi hepsinin hesabinin tutmus teyzem anlatamadi gizledi ben konusmalarina sahit oldum bozuldu teyzem agladi enistem utandi ama olan olmustu teyzem pazara cikmaz hic birsey begenmez burnu havada sanirdik meger kadinin parasi yok belli etmemek icin burnu havalarda triplerine giriyormus
Ablanin yasadigi boyle birsey olabilir belli etmemek icin belki size oynuyor yoksa senin elbiselerini alip seni neden magdur etsin

oyle bir hal aldıki anneler gününde de anneme hiç bişey almadı evlenmeden önce annemle internetten elbise aldılar düğün için 100 tl
ertesi gün annemden 100 tl yi istedi

çüşşşşşş
annesine aldığı elbisenin hesabını mı yapıyor
100 tlnin peşine mi düştü

bize el öpmeye geldiğinde evde takla attı resmen annem ceyrek taktı yakasına oleyyyy bi çeyreğim daha oldu diye şokkk,
eniştem paraya karışmaz düğündeki takıları kendi adına bankaya attı adam karışmıyor
kimden ne koparsam kar modunda bizimki teyzen gibi olsa varya gazeteye çıkarmıştı

inanmıyorum yaa, nasıl sinir oldum vallahi...
bence mesafe koyun canım, abla bile olsa parayı görünce gözü dönen biri ile ilişki içinde olmayın...insanın gururunu incitir yıkar bitirir böyleleri....
kuşak bağlarken üff hadi ne demektir yahu, gözyaşlarıyla ağlayarak ayrılacak olmanın acısıyla elden geldiğince ağırdan alınır bağlama işi...
çok ayıpladım valla canım..ama en çok size acıdım....resmen sömürmüş sizi...

Öncelikle sana ve kardeşine geçmiş olsun canım.. Anladığım kadarıyla ablan kocam köylü olmuş.. Ben sizin yerinize olsam asla taktığı borçların peşine düşmem, yeri zamanı gelir kendisinin yanında konusu açılırsa eşinin ederinin o kadar olduğunu belirtirsiniz.. O miktarlar için yeni evlenmiş ablanı üzerinize sıçratmaya değmez, eşine yansırsa işte sizinkiler bu kadar der ona ve ablan size gıcık kapar. Mesafenizi koyun, sizde ondan sakının bazı şeyleri..

Son düzenleyen: Moderatör:
böyle evlat olmaz olsun.
böyle biri benimde etrafımda var.uzaktan tanıdık kendisi.aile olarak çok büyük aileydiler ama bir o kadarda fakir bir aile.neyse bu kız 2-3 sene önce evlendi ve evlendiğinden bu yana annesini,babasını ve kardeşlerini gelin gittiği eve ziyarete gelmelerine izin vermiyor.neymiş ailesinden utanıyormuş,onların giyimlerinden utanıyormuş ve onları kendisine yakıştırmıyormuş.
işte böyle evlatlar görünce insan bir tuhaf oluyor.yıllarla uğraş,çalış para kazan,çocukların için yaşa.sonda çocuk senden utansın.
valla ne desem bilemedim sizin durumunuza.

Insan kadar nankörünü bahsettiginiz kedilerde bile görmedim demis üstadin biri....

Böyle gözleri yüksekte olan insanlar cok cabuk cakiliyor yere.. O begenmedigi yuvasini mumla aricak bi gün ama dönmeye yüzü olmicak... Ama annen yinede evladim diyip bagrina basar. Evlat iste, atsan atilmaz satsan satilmaz... Ama nedense cocuklar anne babalarini cok cabuk silebiliyor.
Allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin.

Telefon konusuna gelince. Bence hic cekinme direkt söyle yüzüne. O yaparken cekinmemis sen isterken niye cekiniyorsun.... Nasil üstünüze yiktiysa o sekil halletsin. Anliyacagi dilden konusmassan sonu gelmez vesselam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…