Nasıl korunucam

Bence o Zevki yaşamak istiyor . Ertesi Günü Hapı Alın Eczaneden 70 TL Felan ilişkiden 24 saat sonraya kadar vaktiniz var

Ilk gece içine boşalcam mi dedi 🙄
Neyse ozel hayat banane.
Dogum kontorl hapi kullanabilirsiniz , yada cocuk istemediginizi belirtebilirsiniz. 3 aylik igneler var onu kullanabilirsinix. Sizin tercihinize kalmiş.

Beyazin psikopat tiplemesi vardi hani
Söyle seyler diyordu iste ayran istiyorum ama icinde yogurt olmasin
aha da aynisi

Ertesi gün hapı var kullanmadım ama kullanan arkadaşım vardı ondan iç diyeceğim ama bulur diyorsun yumurtlama zamanına denk gelmiyorsa düğünün koyver gitsin öyle de olmıycak böylede nasılsa :KK48::confused:

Hayret birsey nasıl bulacakmış küçücük hapı acabaaa ? Sar bi peçeteye kalın bir şekilde bir de poşete koy at çöp kovasına çöp sansın. Tuvalete kalktığında da iç gitsin. Biz kadınların isteyip de yapamayacağı sey yok siz diyorsunuz yardım :skandal:

Hazir evlenmemisken vazgecin. Bu zorlama neden? Ilkinde olmas nedir yani 2 tane arkadsim ve annem ilk gecede hamile kalanlardan. Daha esinizi taniyamadan hoop hamile kalirsaniz o zaman anlarsin neden boyle konustugumu. Simdiden sizi baski altina almiş adam. Yazik.

Anlayamadım hem 1 yıl çocuk istemiyor hem de korunmadan içine boşalmak istiyor. Böyle bir şey biyolojik olarak mümkün değil. Eğer yumurtlama dönemindeyseniz hamile kalırsınız. Bir kereden birşey olmaz falan diye bir şey yok, hamile kalırsınız yani. Bilmiyor mu bunu?

Yahu hayatımda duyduğum en saçma şey, bir kerede olmaz ne demek; ne zaman olacağı belli mi sanki bunun? Annem ve birçok tanıdığım insan ilk gece hamile kalanlardan.
Ayrıca bu kadar içine boşalma isteği nedir anlamadım, bence çocuk istiyor bir an önce bana öyle geldi. Evi didik didik ararım diye de birşey yok yani; istediği kadar arasın,sen almak istedikten sonra ona çaktırmadan her şekilde alabilirsin ertesi gün hapını onun ruhu duymaz.

Back
X