Nasıl korunucam

Ertesi gün halı kullan bir kerelik kullanımdan bir şey olmaz

Ertesi gün hapları var aylık iğneler var ama yaşın 18 iğne yaparlar mı bilmiyorum ama doğum kontrol haplarını düğüne kadar kullanıp bıraka da bilirsin sonuçta etkileri çabuk geçmiyor yani hamile kalmazsın bi de adet donemini hesapla yumurtlama gününe denk geliyorsa bi şekilde geçiştir adetliyim falan de bi de canım nişanlın sana daha şimdiden bu şekilde baskı yapıyorsa ilerde hiç sesini çıkaramazsın ha çok istiyorsa aylık iğne yaptır yaşın 18 diye yapmaya bilirler o zaman ertesi gün hapı al cüzdanına falan koy sakla 24 saat geçmeden kullan ya da 1 2 ay varsa doğum kontrol hapı kullanmaya başla etkisi 1 2 ay kadar sürüyor çünki hemen hamile kalmazsın en azından

Ilerde cocuk olmaz diye korunmami istemiyor buyuk ihtimalle

10 sene dogum kontrol hapi kullandim. Hapi birakip hamilelik isteyince 5.ayda hamile kaldim.
Arkadasim 1 sene kullandi pkolu oldugu halde hapi biraktigi ay hamile kaldi.
Tamamen sehir efsanesi. Icine bosalayim ama korunma oldu pasam.

10 sene dogum kontrol hapi kullandim. Hapi birakip hamilelik isteyince 5.ayda hamile kaldim.
Arkadasim 1 sene kullandi pkolu oldugu halde hapi biraktigi ay hamile kaldi.
Tamamen sehir efsanesi. Icine bosalayim ama korunma oldu pasam.
Canım hangi hapı kullandın acaba?birde emzirme döneminde de kullandınmı

Doğum kontrolun bir zararı yok. Nerede bulacak evde, ancak bu şekilde korunabilirsin. İlaç adetin 1. Günü alınıyor.

Canım hangi hapı kullandın acaba?birde emzirme döneminde de kullandınmı

Burda isim verilebiliyor mu bilmiyorum. Istetsen ozelden yazarim canim. Ben emzirirken kullanmadim. 4 ay emzirdim sadece ve benim kullandigim hap emzirme döneminde kullanmaya uykun degildi. Ama emzirme doneminde de kullanilabilen bi marka var.

Burda isim verilebiliyor mu bilmiyorum. Istetsen ozelden yazarim canim. Ben emzirirken kullanmadim. 4 ay emzirdim sadece ve benim kullandigim hap emzirme döneminde kullanmaya uykun degildi. Ama emzirme doneminde de kullanilabilen bi marka var.
Çok sevinirim canım😊 ben emziriyorum şuan 6 ayını geçti oğlum

Çocuk konusunda anlaştınız bir sene istemiyorsunuz.
Ama korunmak da istemiyor nişanlın. :KK53:

Back
X