nasil kurtulacagiz biz bundan?

Bu işlere cokda girmemek lazım sonunda arada ki kişi kötü olur siz dert etmeyin arkadaşıniza açıklayın durumu

çok yanlış yaptığınız. evlenmek isteyen bir insanı birisiyle tanıştırabilirsiniz ya da tavsiyede bulunabilirsiniz bu kabul edilebilir normaldir ama bundan ötesi hadsizlik olur bence. daha niye her aşamada her sorunlarında siz de müdahil oluyorsunuz ayıklayın şimdi pirincin taşını. Şimdi, beni her konuya onlar bulaştırdı diyeceksiniz ama mesafeyi ayarlayamamışsınız hatalısınız. başta "ben sadece tanıştırdım bundan gerisi sizin bileceğiniz iş beni karıştırmayın" mesajını vermeliydiniz. ki bırakın mesaj vermeyi ilişki biter bitmez sana başkasını bulalım demişsiniz. bu kadarı çok fazla.

Adam da arkadaşı gibi bişey yabancı ne demek yahu, siz hiç erkeklerle iletişime girmiyo musunuz arkadaşça

Bu işlere cokda girmemek lazım sonunda arada ki kişi kötü olur siz dert etmeyin arkadaşıniza açıklayın durumu
arkadadsim beni suclamiyor, bu lkadar yardimina boyle bir nankorluk yapiyor. ben nasil kurtulayim diye soruyor.
tesekkur ederim yorumunuza

Yarin birgun bunlar can ciger kuzu sarmasi olur.

Sende onlari ayirmak icin ugrasan kiskanc arkadas.

Su saattenn sonra karisma.

Cocuk degiller.

Kendileri halletsin.

Arkadasin basindan def etmek istese benim yeni bir erkek arkadasim var derdi.

Tutar bir erkekle telefonla konustururdu.

Olur biterdi.

Olmadi polisi var bu isin.

Rahatsiz olsa arkadasin polise giderdi.

Yani kucuk kiz cocugu degil ki sen kurtaracaksin bu cocuktan.

babasi kanser, o yuzden aileye karismadan konu cozmeyi istedi.adam obsesif.
tesekkur ederim yorumunuz icin, adli merci ile korkutmak ise yarar umarim.

İnsan kendini niye bu duruma düşürür ki sülük gibi yapışmaya gerek var mı,kadının sevgisi bitmiş bırak bari saygısı kalsın

Ben olsam en bastan bu kadar mudahil olmazdim.ancak bi sekilde bulasmissiniz.bundan sonra, benim de sorunlarim var zaten psikolojim bozuk , ailevi dertlerim var vs ayagina yatip bi sekilde sizi bir daha aramamasini soyleyin bari.belki zamanla sizden elini ceker.

Çok fazla burnunuzu sokmuşsunuz. Fazla fedakarlık yapmışsınız. Kötü olmanız gayet normal. Madalya beklememek gerek.
Oğlana gelince yapışmış kıza. Kız gerçekten istemese zaten sana gerek kalmazdı.

ben kendiligimden demedim, benim bunu dememi arkadasim rica etti.

konu sahibesi fazla müdahil olduğu için bence de hatalı da.. olayı yabancı erkek kıvamına nasıl getirdiniz yahu..
evli kadınların arkadaşları olamaz mı ?

yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, mudahil olmayi ben tercih etmedim. her iki taraf da arkadasimdi ve bir sekilde ikisi de beni araya turnusol kagidi yaptilar.

Bu tür durumlarda asla aracı olmam gönül ilişkilerinde aracı olanlarıda hiç haz etmiyorum .aklı olan yaşını almış insanlar kendileri bulsun tanışsın. ne oldu!! iyi olunca biz, kötü olunca sen ettin oldu......

bir daha duzeltmem gerekirse ben araci olmadim.
arkadasim bana fikir danisiyordu. sonra cocugu esim ve benimle tanistirdi. cocugu biz de cok sevdik. hep beraber yurt disinda bulundugumuz icin de birbirimize kenet olduk.
arkadasim ile hicbir sorunum yok. sorun cocugun kizi obsesyon yapmis olmasi.

Adam da arkadaşı gibi bişey yabancı ne demek yahu, siz hiç erkeklerle iletişime girmiyo musunuz arkadaşça

konu sahibesi fazla müdahil olduğu için bence de hatalı da.. olayı yabancı erkek kıvamına nasıl getirdiniz yahu..
evli kadınların arkadaşları olamaz mı ?
Yanlis anlattim sanirim, meslegim geregi zaten erkek muhattabim daha cok.. Yani demek istedigim boyle ayarlama isleri, adamin ikide bir aramasi, ya da konu sahibinin bu olaya bu kadar mudahil olmasina esinin tepkisi.. Zaten konu sahibi de aciklamasini yapmus ucuncu cocugum gibi diye, yanlis anlamadiysam cocugu yasindaymis adam..
Neyse fazla mudahil olmamakta yarar var ikili islere..Buyuklerimizin bir sozu var iyi olursa Allahtan kötü olursa senden diye..

Gereksiz bir şekilde müdahale etmişsiniz.

Anneler kardeşlerin arasını yapma görevini kendilerinde görürler ya. Kavga etseler araya girerler, birlikte vakit geçirseler araya girerler bir rahat vermezler ve bu kardeşler arasında ki iletişimi baltalar.

Sizinki ona dönmüş. Arkadaşın istese de yapmayacaktın. Bu iyilik değil. Karışmak oluyor.
Hiçbir sey yapmana gerek yok.
Kız arkadaşın kendi kendine çare olsun.

Çocuğu miktir et.
Ona yapacak bir sey yok.

Bu kadar şeyin üzerine bu çocuktan nasıl kurtulurum düşüncesi bana garip geldi.

Üniv.de benim de iki yakın arkadaşım gönül ilişkisine kalkıştı sonra baya olaylu bir ilişki ve kötü bir ayrılık süreci oldu

Onlar da hep beni maşa yaptı

Seni anlayabiliyorum yani, neler neler oldu ya çok sıkıntılı oluyor çok arada kalıyor insan ne yapacağını şaşırıyor, en sonunda sen kötü oluyorsun

Gelin ilişkiye başlayın diyen ben değildim sadece o iki kişinin ortak arkadaşı olma kurbanı oldum

Bir gün en sonunda 'Eeeh yeter be sizinle mi uğraşacağım ne haliniz varsa görün' diyerek ben ikisinden de kurtuldum

Yani demem o ki sen o ikisinden de kurtulmaya bak, kız da kendi düşünsün artık nasıl bu adamdan kurtulacağını

Bir daha da bulaşmam bu işlere beni bulaştırmalarına da izin vermem

Yorumlar neden bu kadar sert hiç anlamadım.

Semurcan sadece iyi niyetinin kurbanı olmuş. Bazen bazı olayların içinde olmak istemesekte , bir bakıyoruz ki baş rolde oluyoruz.

Özellikle çiftler arasına kim girerse girsin üzülen taraf hep kendisi oluyor. Çiftler yoluna bakıyor.

Bu konudan sonra arkadaşınıza yapabileceğinizi yaptığınızı , bundan sonra karışmak istemediğinizi soylemelisiniz. Insanın derdi kendine yetiyor.
Diğer çocukta aradığında acmayacaksiniz artık.

Allah şifa versin yavrunuza.

sevgili kafka

yorumunuz icin tesekkur ederim. her zaman goruslerinize deger veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…