babasi kanser, o yuzden aileye karismadan konu cozmeyi istedi.adam obsesif.Güzellikle olmuyorsa sert çıkacak belki abi belki baba daha da olmadı adli merciler
Siz evli degil misiniz yahu? Evli bir bayanin yakin bir arkadasina bir erkegi ayarlamasi ne kadar mantikli bilemedim.. Esiniz ne diyor bu duruma merak ettim, sonucta yabanci bir erkekle konusuyorsunuz konu ne olursa olsun..Gercekten 'size ne'diyecegim kusura bakmayin da.. Bilemedim bana ters....
arkadadsim beni suclamiyor, bu lkadar yardimina boyle bir nankorluk yapiyor. ben nasil kurtulayim diye soruyor.Bu işlere cokda girmemek lazım sonunda arada ki kişi kötü olur siz dert etmeyin arkadaşıniza açıklayın durumu
babasi kanser, o yuzden aileye karismadan konu cozmeyi istedi.adam obsesif.
tesekkur ederim yorumunuz icin, adli merci ile korkutmak ise yarar umarim.
ah iste obsesyon.İnsan kendini niye bu duruma düşürür ki sülük gibi yapışmaya gerek var mı,kadının sevgisi bitmiş bırak bari saygısı kalsın
ben kendiligimden demedim, benim bunu dememi arkadasim rica etti.çok yanlış yaptığınız. evlenmek isteyen bir insanı birisiyle tanıştırabilirsiniz ya da tavsiyede bulunabilirsiniz bu kabul edilebilir normaldir ama bundan ötesi hadsizlik olur bence. daha niye her aşamada her sorunlarında siz de müdahil oluyorsunuz ayıklayın şimdi pirincin taşını. Şimdi, beni her konuya onlar bulaştırdı diyeceksiniz ama mesafeyi ayarlayamamışsınız hatalısınız. başta "ben sadece tanıştırdım bundan gerisi sizin bileceğiniz iş beni karıştırmayın" mesajını vermeliydiniz. ki bırakın mesaj vermeyi ilişki biter bitmez sana başkasını bulalım demişsiniz. bu kadarı çok fazla.
Siz evli degil misiniz yahu? Evli bir bayanin yakin bir arkadasina bir erkegi ayarlamasi ne kadar mantikli bilemedim.. Esiniz ne diyor bu duruma merak ettim, sonucta yabanci bir erkekle konusuyorsunuz konu ne olursa olsun..Gercekten 'size ne'diyecegim kusura bakmayin da.. Bilemedim bana ters....
Adam da arkadaşı gibi bişey yabancı ne demek yahu, siz hiç erkeklerle iletişime girmiyo musunuz arkadaşça
Yanlis anlattim sanirim, meslegim geregi zaten erkek muhattabim daha cok.. Yani demek istedigim boyle ayarlama isleri, adamin ikide bir aramasi, ya da konu sahibinin bu olaya bu kadar mudahil olmasina esinin tepkisi.. Zaten konu sahibi de aciklamasini yapmus ucuncu cocugum gibi diye, yanlis anlamadiysam cocugu yasindaymis adam..konu sahibesi fazla müdahil olduğu için bence de hatalı da.. olayı yabancı erkek kıvamına nasıl getirdiniz yahu..
evli kadınların arkadaşları olamaz mı ?
bir daha duzeltmem gerekirse ben araci olmadim.
arkadasim bana fikir danisiyordu. sonra cocugu esim ve benimle tanistirdi. cocugu biz de cok sevdik. hep beraber yurt disinda bulundugumuz icin de birbirimize kenet olduk.
arkadasim ile hicbir sorunum yok. sorun cocugun kizi obsesyon yapmis olmasi.
Gereksiz bir şekilde müdahale etmişsiniz.
Anneler kardeşlerin arasını yapma görevini kendilerinde görürler ya. Kavga etseler araya girerler, birlikte vakit geçirseler araya girerler bir rahat vermezler ve bu kardeşler arasında ki iletişimi baltalar.
Sizinki ona dönmüş. Arkadaşın istese de yapmayacaktın. Bu iyilik değil. Karışmak oluyor.
Hiçbir sey yapmana gerek yok.
Kız arkadaşın kendi kendine çare olsun.
Çocuğu miktir et.
Ona yapacak bir sey yok.
Bu kadar şeyin üzerine bu çocuktan nasıl kurtulurum düşüncesi bana garip geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?