- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
evladın ameliyattayken evladından üstün tutarsan daha beteri de mustahak sana
demem o ki sen o ikisinden de kurtulmaya bak, kız da kendi düşünsün artık nasıl bu adamdan kurtulacağını
selma, cansin ya!Basit bi operasyonda birinin yanında hastanede kalırken , yardıma ihtiyacı olan biriyle telefonla konuşulmaz diyorsunuz yani?
yanında iken değil çocuğu ameliyatta iken başkasının aşk derdine düşmüş hanımefendiBasit bi operasyonda birinin yanında hastanede kalırken , yardıma ihtiyacı olan biriyle telefonla konuşulmaz diyorsunuz yani?
Yorumlar neden bu kadar sert hiç anlamadım.
Semurcan sadece iyi niyetinin kurbanı olmuş. Bazen bazı olayların içinde olmak istemesekte , bir bakıyoruz ki baş rolde oluyoruz.
Özellikle çiftler arasına kim girerse girsin üzülen taraf hep kendisi oluyor. Çiftler yoluna bakıyor.
Bu konudan sonra arkadaşınıza yapabileceğinizi yaptığınızı , bundan sonra karışmak istemediğinizi soylemelisiniz. Insanın derdi kendine yetiyor.
Diğer çocukta aradığında acmayacaksiniz artık.
Allah şifa versin yavrunuza.
benm evladım kimsenin aşk hayatından önemli olmadığı için benim sınavım olmaz merak etmedilerim kinadiginiz mustahaklik,yasayacaginiz sinav olmaz. bir nebze terbiyeli olmanizi oneririm.
sevgili kafka
yorumunuz icin tesekkur ederim. her zaman goruslerinize deger veririm.
hanim efendi konu benim anneligim degil, benim anneligimi yardgilamak da size dusmez. konuma bu dakika itibariyle gorus yapmamanizi rica ediyorum.benm evladım kimsenin aşk hayatından önemli olmadığı için benim sınavım olmaz merak etme
yanında iken değil çocuğu ameliyatta iken başkasının aşk derdine düşmüş hanımefendi
yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, mudahil. olmayi ben tercih etmedim. her iki taraf da arkadasimdi ve bir sekilde ikisi de beni araya turnusol kagidi yaptilar.
Birbirlerine yazıcakları mesajları sana mı yazdırıyolardı, bunlar yetişkin insanlar değil mi? Sen gerekli sınırı çizememişsin bana kalırsa.sevgili hass,
yorumlarini ozellikle takip ederim. evet ikili iliskilere karismama taraftariyim ancak beni kendi islerine kendileri soktular. birbirlerine yazacaklari mesajlari bile bana yazdiriyorlardi.
dolayisiyla ben kendi arzumla dahil olmadim ise.
Birbirlerine yazıcakları mesajları sana mı yazdırıyolardı, bunlar yetişkin insanlar değil mi? Sen gerekli sınırı çizememişsin bana kalırsa.
Çok iyi niyetli yaklaşsan da harcanan olmamani tavsiye ederim.
Herkes kendi derdini kendi halletsin
hayatim boyunca butun arkadaslarim mektuplarini bana yazdirdi. basin mensubuyum, kal
Sonuç olarak bi daha böyle şeylere karışmassın :))hayatim boyunca butun arkadaslarim mektuplarini bana yazdirdi. basin mensubuyum, kalemim cok kuvvetli. ne yazik ki ilk kez kalemimin kuvvetli olmasindan nefret ettim.
yok, almayayim ben :)Sonuç olarak bi daha böyle şeylere karışmassın :))
evladın ameliyattayken evladından üstün tutarsan daha beteri de mustahak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?