nasil kurtulacagiz biz bundan?

tesekkur ederim.

sevgili kafka

yorumunuz icin tesekkur ederim. her zaman goruslerinize deger veririm.

teşekkür ederim semurcan.
Seni rahatsız ediyorsa bu durum ikisinden de uzak durmani tavsiye eder yavruna da geçmiş olsun dileklerimi iletirim.

Birbirlerine yazıcakları mesajları sana mı yazdırıyolardı, bunlar yetişkin insanlar değil mi? Sen gerekli sınırı çizememişsin bana kalırsa.

Birbirlerine yazıcakları mesajları sana mı yazdırıyolardı, bunlar yetişkin insanlar değil mi? Sen gerekli sınırı çizememişsin bana kalırsa.

hayatim boyunca butun arkadaslarim mektuplarini bana yazdirdi. basin mensubuyum, kalemim cok kuvvetli. ne yazik ki ilk kez kalemimin kuvvetli olmasindan nefret ettim.

İyiliginizden maraz doğmuş. Tavsiye edip ama ben bir seyinize de kefil olamam anlasirsaniz devam edersiniz anlasamazsaniz benden bilmeyin deyip kenara çekilmeniz gerekirdi en baştan. Olan olmuş. İkisi de yetişkin insan bundan sonrasini kendileri halletsin.

Oglunuz ameliyattayken gerizekali bir erkegin dertlerini dinleyip bir de cozum uretmeyin.
Dittir edin gitsin. Boyle seyler iyilik olmaz, iliskilerde hele iyilik hic olmaz. En guzel iyilik karismamak.
Arkadasiniza musallatsa musallat. Kendisi halletsin.
Bu curreti millete nasil veriyorsunuz anlamiyorum.

evladın ameliyattayken evladından üstün tutarsan daha beteri de mustahak sana

bence burda insanlara yorum yaparken haddimizi aşmamalıyız. evet belki bi takım hataları olabilir, olaya çok müdahil olmak ya da ''başkasını ayarlayım'' demek gibi ama bu kötü bi anne olduğunu mu gösterir? ameliyat esnasında beklerken bu çocuk aramış ve konu sahibi de telefonu açıp konuşmuş hepsi bu, konu sahibi ameliyathaneye girip kendisi ameliyat etmiyor ya çocuğunu. ortada ne bir ihmal var ne de kötü bi annelik söz konusu.

Bence daha fazla karişmayın.
Arkadaşiniz da sizde telefondan engelleyin.
Sonuçta arkadaşiniz söylemiş size öyle bişey demenizi.
Ve sevgilisinin nasil biri olduğunu bilir.
Zaten ona inanirsa size hiç güvenmemiş inanmamiş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…