Haklısınız. Her seyde aklıma geliyor. Belki de daha yeni olduğu icin ayrılalıGerçekten yorum yapmiyim diyorum artık ama her defasında aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz. Lütfen kendinize biraz değer verin artık. O adam size layık değil. Neden ona bu kadar bagimlisiniz?
Bana yaptıklarını hakaretlerini Arkamdan küfürlü konusmalarını hatrlayınca nefret geliyor hep böyle gelgitlerle yaşıyorumSonsuza kadar aynı şiddetle devam eden bir aşk acısı duydunuz mu daha önce? Her şey zamanla hafifliyor. Hele sizin hislerinizin hafiflemesi için o kadar çok sebebiniz var ki? Duygularınız coştukça adamın ne kadar güvenilmez, karaktersiz, yalancı, pişkin, tutarsız olduğunu hatırlayın, çok geçmeden bir şeyciğiniz kalmaz. Bir süre sonra, çok şükür işsizmiş de evlenmemişiz demeye bile başlarsınız.
İnsallah gececek. Sabırsız davranıyorum herhaldeBu hisler Geçicek ...
İnsanlar ölüm acılarına alışıyor . Aşk acısı nedir ki .Sadece zaman..
Evet belki de iletişim kurmaya çalıştıŞaka mı? Ne yaparsa yapsın karaktersiz adam ne diye düşünüyorsunuz hala? Kargo gönderecekmiş da çöpe atacakmış da klasik iletişim kurma bahaneleri.
O günü sabırsızlıkla bekliyorumIlerde hayatinizdan defolup gitigi icin tesekür edebileceginiz bir insana bence üzülmek yersiz.
Öyle yapacağımengelle, mesaj atamasın.
HaklısınızInsan bağımlılığını olabilir sizde.. karşı taraf ne yaparsa yapsın.. sizi bırakıp gidecek korkusu var sanki.. bir dr gitseniz...
İnsallah. O günlerin gelmesini istiyorumBöyle birinden kurtuldugun icin oyle sevineceksin ki..biraz sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?