• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kurtulacam içimdeki histen?

Bende eksi ilişkimde böyleydim.
Şimdi geçmişi düşününce kendime saydırasım geliyor o derece aptalmışım.
Aşk sanıyordum, yani aşkın böyle saçma duygular olduğunu sanıyordum.
Halbuki hissettiğim şey takıntı alışkanlık falanmış.
Beni kırmamak için çırpınan mutlu etmek için çabalayan biriyle tanıştığımda eski şahıstan dolayı bu kadar kendimi üzdüğüm için kendime yıllarıma acıdım.
Herkes tercihlerini yaşar.
Ya bu adamla iletişimi kesmeyip saçmasapan bir ilişkiye devam edersin ya da yoluna bakıp belki de seni çok mutlu edecek biriyle karşılaşırsın. Tercih senin.

Bak simdi sevinmelisin bile zamaninda sen pesinden kostun olmadi seni uzdu kotu zamanlar yasatti ama geri donmeye calisiyo aklinca ve sizinle iletism kurmak icin cocukca bahaneler uretiyo hic bir sekilde cevap yazma onun kudurdugunu hissettikce seninde uzuntun hafifleyecek ben bunun icnmi ugrastim diyeceksin o sana ulasmaya calistigi icin artik senin icin o ulasilmaz olmaktan cikacak zamanla degeride kalmayacak ego tatmini bir nevi sakin bir daha seni uzmesine izin verme ko donup baktiginda gulup gececeksin bile neler yasamisim diye umarim anlatabilmisimdir

Okumus etmis ogretmen olmussunuz.Ne isini var bir balta ya sap olamamis,tutarsiz, ergen insanlarla.Kendinizi niye yipratiyorsunuz ki denk degilsiniz bir kere. Adam daha uste cikiyor sucluyor falan.Her yerden engelleyin ulasamasin size.

ben de şu an sizin durumunuzda sayılırım. Her defasında aldatıldım yakaladım yüzüne vurdum ama bırakmadı, en son bana dediki ne senden vazgeçebiliyorum ne diğer kızlardan, artık iyice şımarmıştı, ben paramı israf ediyormuşum diye kızdı çekti gitti kızlarla konuştu bana karışma sosyal medyama bakma birileriyle konuştuğumu görürsen de seni ilgilendirmez dedi, bende bu kadarı fazla diyerek suratına kapadım engelledim her yerden, onsuzluğa alışmaya kendimi toplamaya çalışıyorum arıyor mesaj atıyor asla cevap vermeyeceğim, Zaten evlilik düşünmüyordu zamanımı boşa harcamaya gerek yok. Ona kız çok bana da erkek çok

kac defa konu açtım bilmiyorum. 4 yıllık iliskim vardı ben öğretmen o issiz olduğu icin evlenememşstik. Ama o zaten beni 2 defa aldattı ondan habersiz geziye gittim diye de beni aldattığı kızı aradı konustu beni cekistirdi ve o kızla konuşmadım dedi sen bana hata yaptın ondan o kızı aradım dedi bana. Neyse ben en son dayanamadım ayrıldım. Üstüne beni sucladı. Sen pişman olacaksın diye. Sen bana değil o kıza inandın diye suçlamalarda bulundu. Üstüne kızı arayıp küfür ederek nasıl konuştuklarımızı söylersin demisti. 3 gün oldu ayrılalı. Dün beni gece aradı. Cevap vermedim mesaj attı cevap vermedim sözde bir kargo adresi istiyormuş aldıklarımı gönderecekmis. En son üç defa mesaj attı. Ben gönderiyorum merkeze alırsın diye. Ben de çöpe at göndrme almam dedim. O da uzatmıcam zaten atıyorum sen de çöpe at dedi. Cevap vermedim. Be yapmaya çalışıyor. Önceden hep ben pesindn kostum. Yalvardım yakardım hesaplarımı kapatıp gidicem demisti beni bir daha bulamazsın demisti. Ama gelip böyle bir mesaj attı. Canım acıyor hala. Unutmak istiyorum. Ama bu hisler hep böyle devam mı edecek
Konusmaya yanasmaya calisiyor. Kargo bahane.

Bende eksi ilişkimde böyleydim.
Şimdi geçmişi düşününce kendime saydırasım geliyor o derece aptalmışım.
Aşk sanıyordum, yani aşkın böyle saçma duygular olduğunu sanıyordum.
Halbuki hissettiğim şey takıntı alışkanlık falanmış.
Beni kırmamak için çırpınan mutlu etmek için çabalayan biriyle tanıştığımda eski şahıstan dolayı bu kadar kendimi üzdüğüm için kendime yıllarıma acıdım.
Herkes tercihlerini yaşar.
Ya bu adamla iletişimi kesmeyip saçmasapan bir ilişkiye devam edersin ya da yoluna bakıp belki de seni çok mutlu edecek biriyle karşılaşırsın. Tercih senin.
Devam etmek istemiyorum. Ama içim acıyor. Bir daha sevmek de cok uZak geliyor bana.

Bak simdi sevinmelisin bile zamaninda sen pesinden kostun olmadi seni uzdu kotu zamanlar yasatti ama geri donmeye calisiyo aklinca ve sizinle iletism kurmak icin cocukca bahaneler uretiyo hic bir sekilde cevap yazma onun kudurdugunu hissettikce seninde uzuntun hafifleyecek ben bunun icnmi ugrastim diyeceksin o sana ulasmaya calistigi icin artik senin icin o ulasilmaz olmaktan cikacak zamanla degeride kalmayacak ego tatmini bir nevi sakin bir daha seni uzmesine izin verme ko donup baktiginda gulup gececeksin bile neler yasamisim diye umarim anlatabilmisimdir
Cevap vermicem asla. İstediği kadar mesaj atsın. Ben ona yalvardım yapma sakın diye dinlemedi. Bi de üstüne ben gidiyorum sakın bana ulaşma arkadaslarıma sakın yazma falan dedi. Eskiden cok düştüm bu hatalara. Bu sefer yapmadım kı yapmam da

ben de şu an sizin durumunuzda sayılırım. Her defasında aldatıldım yakaladım yüzüne vurdum ama bırakmadı, en son bana dediki ne senden vazgeçebiliyorum ne diğer kızlardan, artık iyice şımarmıştı, ben paramı israf ediyormuşum diye kızdı çekti gitti kızlarla konuştu bana karışma sosyal medyama bakma birileriyle konuştuğumu görürsen de seni ilgilendirmez dedi, bende bu kadarı fazla diyerek suratına kapadım engelledim her yerden, onsuzluğa alışmaya kendimi toplamaya çalışıyorum arıyor mesaj atıyor asla cevap vermeyeceğim, Zaten evlilik düşünmüyordu zamanımı boşa harcamaya gerek yok. Ona kız çok bana da erkek çok
Benimki evlilik diyordu ama işi yoktu ailem istemezdi bu yüzden de. Eger biraz değişme gibi bir durumu olsaydı bırakmazdım. Beni aldattığı kızla konuşup benim hakkımda ileri geri konustu . Üstüne ben onla hic konuşmadım dedi o bana yazıyor cevap vermiyorum dedi. Megerse konusmus. Bunları öğrenince artık dayanamadım bitrdim

Okumus etmis ogretmen olmussunuz.Ne isini var bir balta ya sap olamamis,tutarsiz, ergen insanlarla.Kendinizi niye yipratiyorsunuz ki denk degilsiniz bir kere. Adam daha uste cikiyor sucluyor falan.Her yerden engelleyin ulasamasin size.
Ulaşamaz artık bitti zaten. Cevap vermedim yazdıklarına

Bu adamla bir ömür geçer mi?
Sevmek ve sevilmek böyle birşey değil.
Eğer sizi gerçekten sevseydi aldatmazdı.
Üzülmek yerine sevinmelisiniz ne kadar sanslıymısım ki kurtuldum diye.
Mesaj atmasıda sizinle iletişim kurmak için bahane.
Uzak durmanızı tavsiye ederim.

Bu adamla bir ömür geçer mi?
Sevmek ve sevilmek böyle birşey değil.
Eğer sizi gerçekten sevseydi aldatmazdı.
Üzülmek yerine sevinmelisiniz ne kadar sanslıymısım ki kurtuldum diye.
Mesaj atmasıda sizinle iletişim kurmak için bahane.
Uzak durmanızı tavsiye ederim.
Cevap vermicem. Her seyi kendi elleriyle bitrdi o. Arkadası seviyor seni dedı. Ben yaşadıklarımı bilirim

hayatın bize neler getireceği belli değil.. belki yanlış düşünüyorum ama her zaman kendimizden daha kötü durumda olanları düşünürsek bu zor zamanları sanırım daha kolay atlatırız... En kısa zamanda toparlanmanız dileğimle , sevgiler

Canının acisi bir gün geçecek ama sen hala bu adamın nasıl biri olduğunu bildiğin halde devam edersen o acı ömür boyu geçmez adamda karakter namına birşey yok üstelik sizi yoklamaya çalışmış bakalım pişman oldunuz mu diye sakın geri adım atmayın klasik terk edilen erkek modunda bir daha da muhattap olmayın engelleyin kendi hayatınıza bakın.

kac defa konu açtım bilmiyorum. 4 yıllık iliskim vardı ben öğretmen o issiz olduğu icin evlenememşstik. Ama o zaten beni 2 defa aldattı ondan habersiz geziye gittim diye de beni aldattığı kızı aradı konustu beni cekistirdi ve o kızla konuşmadım dedi sen bana hata yaptın ondan o kızı aradım dedi bana. Neyse ben en son dayanamadım ayrıldım. Üstüne beni sucladı. Sen pişman olacaksın diye. Sen bana değil o kıza inandın diye suçlamalarda bulundu. Üstüne kızı arayıp küfür ederek nasıl konuştuklarımızı söylersin demisti. 3 gün oldu ayrılalı. Dün beni gece aradı. Cevap vermedim mesaj attı cevap vermedim sözde bir kargo adresi istiyormuş aldıklarımı gönderecekmis. En son üç defa mesaj attı. Ben gönderiyorum merkeze alırsın diye. Ben de çöpe at göndrme almam dedim. O da uzatmıcam zaten atıyorum sen de çöpe at dedi. Cevap vermedim. Be yapmaya çalışıyor. Önceden hep ben pesindn kostum. Yalvardım yakardım hesaplarımı kapatıp gidicem demisti beni bir daha bulamazsın demisti. Ama gelip böyle bir mesaj attı. Canım acıyor hala. Unutmak istiyorum. Ama bu hisler hep böyle devam mı edecek
Bu hislerin devam etmemesi için her türlü iletişimi kesin.
Sosyal medya, arkadaştan haber alma vb. Takibi bırakın.
Gerekirse telefon hattınızı değiştirin ve acilen kendinize meşgale bulun.
Meslektaşım olarak kendinize böylesi haysiyet yoksunu bir adamı yakıştırmanızı da hiç anlayamıyorum.
Biz öğretmenlerin öz saygısı yüksek olursa kendine saygı duyan, özgüvenli çocuklar yetiştirebiliriz.
Kendi başınıza aşamıyorsanız profesyonel yardım alın. Rica ediyorum unutun şu adamı.

Şaka mı? Ne yaparsa yapsın karaktersiz adam ne diye düşünüyorsunuz hala? Kargo gönderecekmiş da çöpe atacakmış da klasik iletişim kurma bahaneleri.
+100000

ve ayrıca, lütfen kendinize saygınız olsun.
Bu şekilde insanları hayatınıza sokmadan önce, kendi değerinizin bir farkında olun önce.
Ne üzülmeye değecek bir insan ne de özlenmeye.
Kurtulduğunuza şükredin!

Back
X