Nasıl kurtulacam içimdeki histen?

Öyle Demeyin lütfen. Ben tamamıyla bitirdim. Evet acı cekiyorum bu elimde değil malesef. Onun da zamanla geçeceğine inanıyorum
Bak kendi emeğime üzülüyorum dersen anlarım ama nasıl seçebilirsiniz böyle birini...
Kıymetsiz hissettirmiş sana her gün kendini

Bak kendi emeğime üzülüyorum dersen anlarım ama nasıl seçebilirsiniz böyle birini...
Kıymetsiz hissettirmiş sana her gün kendini
Evet. Hergün aglardım. Hergün aglatrdı. Buna ragmen niye bu kadar baglandım bilmiyorum

Çok haklısınız. Bu aralar toparlanmaya çalışıyorum. Yegenlerimle vakit geçiriyorum ben de

Benden sonrA pişman olursun demisti. O da görecek zaten pişman olmadığımı
Ay özgüvene bak ya sen çok havalara sokmuşsun bunu . Bak bende tepeme çıkardım bildiğin adama sadece mutluluk veriyordum ama sonuç hüsran . Burda bi üyenin yazdıklarını okdum oha dedim istediğim erkek demekki varmış bunları bunları yapan gördüklerimiz göreceklerimizin yarısı bence :)) evet insan pişman olsun yalvarsın yakarsın istiyor yalan değil . Ama bak sen seviyorsun çabalıyorsun oda sevse çabalardı benimkide istese bunca zaman aramadan duramazdı kendinden pay biç. Evet hayatında hiç yer etmemişim gibi hiçimsenerek hayatına bakıyor olması zoruma gidiyor bende adapte oluyorum bi şekilde bensiz oluyorsa onsuzda olur die telkinliyorum kendimi :)

Benimki sözde çok pişman. Ben buna inanmıyorum. Cunku cok acı verdi suan aglayıp sızlaması cok da bisey ifade etmiyor. Acı cekiyorum diyor ama inanmıyorum acı çektiğine onun

Benimki sözde çok pişman. Ben buna inanmıyorum. Cunku cok acı verdi suan aglayıp sızlaması cok da bisey ifade etmiyor. Acı cekiyorum diyor ama inanmıyorum acı çektiğine onun
Aynen aynen erken dönüşler gerçek pişmanlık olmuyor genelde bizimkide hemen 2 haftanın sonunda başlardı sensz olmuyor ıvır zıvır devam ederdik aynı konular yine kavga o yüzden bırak sensizliği iyice tatması için zaman ver bu zamanda sende soğucaksın zaten emin ol

İnsallah. Geri dönmeyi düşünmüyorum acı ceksem de

İyiki onunla evlenmemişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…