• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kurtulacam içimdeki histen?

Bu hislerin devam etmemesi için her türlü iletişimi kesin.
Sosyal medya, arkadaştan haber alma vb. Takibi bırakın.
Gerekirse telefon hattınızı değiştirin ve acilen kendinize meşgale bulun.
Meslektaşım olarak kendinize böylesi haysiyet yoksunu bir adamı yakıştırmanızı da hiç anlayamıyorum.
Biz öğretmenlerin öz saygısı yüksek olursa kendine saygı duyan, özgüvenli çocuklar yetiştirebiliriz.
Kendi başınıza aşamıyorsanız profesyonel yardım alın. Rica ediyorum unutun şu adamı.
Haklısınız . Benim psikolojimi bozdu. Her gün ağlattı durdu. Sözde seviyor beni. Ama bana etmediği hakaret kalmazdı en ufak seyde. Kendini hep haklı görüyordu. Ben o hep kızdığında hep pesinden kostum cok ağladım yalvardım. Arkadaşlarına bile ulastım. En son da sakın ha arkadaslarıma ulaşma dedi. Benim böyle sessiz kalmamı onu aramamamı hayatımda birisi var diye nitelendirdi. O bana cok acı çektirdi. Gelin görün ki ben seviyordum ve başkasını sevmek gibi bisey aklıma gelmiyordu. Hala da öyle

+100000

ve ayrıca, lütfen kendinize saygınız olsun.
Bu şekilde insanları hayatınıza sokmadan önce, kendi değerinizin bir farkında olun önce.
Ne üzülmeye değecek bir insan ne de özlenmeye.
Kurtulduğunuza şükredin!
İnsan ayrılınca bir boşlukta oluyormus sanırım. Son zamanlarda zaten cok rahatsız oluyordum ondan. Keske düzelse diyordum ama o yaptığı tüm hataları benden dolayıymış gibi gösterdi. Ben ilk cıktğmzda onu sosyal medyada baska hesaptan denedim. Benimki de çocukluktu evet. O sen beni işlettin aldattım o yüzden de dedi. Geziye gittim sen geziye gittin ben de o kızı aradım dedi. Sen hatalıısn deyip durdu. Allah hakkımı bırakmasın ona insallah

Bu hislerin devam etmemesi için her türlü iletişimi kesin.
Sosyal medya, arkadaştan haber alma vb. Takibi bırakın.
Gerekirse telefon hattınızı değiştirin ve acilen kendinize meşgale bulun.
Meslektaşım olarak kendinize böylesi haysiyet yoksunu bir adamı yakıştırmanızı da hiç anlayamıyorum.
Biz öğretmenlerin öz saygısı yüksek olursa kendine saygı duyan, özgüvenli çocuklar yetiştirebiliriz.
Kendi başınıza aşamıyorsanız profesyonel yardım alın. Rica ediyorum unutun şu adamı.
İletisim halinde değilim. Sosyal medyada ekli değil. O dün mesaj attı sadece

Elinde mesleğin varken işsiz adamı ne yapacaksın diyeceğim ama arada aldatma falan varsa, başka kızla konuşmuşsa hepten boşver zaten. Bundan sana hayır gelmez

İnsan ayrılınca bir boşlukta oluyormus sanırım. Son zamanlarda zaten cok rahatsız oluyordum ondan. Keske düzelse diyordum ama o yaptığı tüm hataları benden dolayıymış gibi gösterdi. Ben ilk cıktğmzda onu sosyal medyada baska hesaptan denedim. Benimki de çocukluktu evet. O sen beni işlettin aldattım o yüzden de dedi. Geziye gittim sen geziye gittin ben de o kızı aradım dedi. Sen hatalıısn deyip durdu. Allah hakkımı bırakmasın ona insallah

Bence siz müsade etmişsiniz böyle davranmasına.
Böyle bahane mi olur ya, aldatmak kandırmak zaten başlı başına yapmaması gereken birşey.
Herhangi bir şeyin altına sığınmasını gerektirmez.
Karakeri bozukmuş.
İyi ki kurtulmuşsunuz, boşverin gitsin.

kac defa konu açtım bilmiyorum. 4 yıllık iliskim vardı ben öğretmen o issiz olduğu icin evlenememşstik. Ama o zaten beni 2 defa aldattı ondan habersiz geziye gittim diye de beni aldattığı kızı aradı konustu beni cekistirdi ve o kızla konuşmadım dedi sen bana hata yaptın ondan o kızı aradım dedi bana. Neyse ben en son dayanamadım ayrıldım. Üstüne beni sucladı. Sen pişman olacaksın diye. Sen bana değil o kıza inandın diye suçlamalarda bulundu. Üstüne kızı arayıp küfür ederek nasıl konuştuklarımızı söylersin demisti. 3 gün oldu ayrılalı. Dün beni gece aradı. Cevap vermedim mesaj attı cevap vermedim sözde bir kargo adresi istiyormuş aldıklarımı gönderecekmis. En son üç defa mesaj attı. Ben gönderiyorum merkeze alırsın diye. Ben de çöpe at göndrme almam dedim. O da uzatmıcam zaten atıyorum sen de çöpe at dedi. Cevap vermedim. Be yapmaya çalışıyor. Önceden hep ben pesindn kostum. Yalvardım yakardım hesaplarımı kapatıp gidicem demisti beni bir daha bulamazsın demisti. Ama gelip böyle bir mesaj attı. Canım acıyor hala. Unutmak istiyorum. Ama bu hisler hep böyle devam mı edecek
Sabredin ne olur.. Cocuk oyuncağı degıl evlılık.. Ne demek gittin aldattım!
Sessizce bekleyın aynen yaptıgınız sessız duruşunuz gıbı

Sabredin ne olur.. Cocuk oyuncağı degıl evlılık.. Ne demek gittin aldattım!
Sessizce bekleyın aynen yaptıgınız sessız duruşunuz gıbı
Bozmam bu sessizliğimi . Ben o kadar seyi kaldırmışken bana hala hatalar yapmaya devam etti. Artık bittiğine Emin’im ama içimdeki hislerden de kurtulmak istiyorum

Bence siz müsade etmişsiniz böyle davranmasına.
Böyle bahane mi olur ya, aldatmak kandırmak zaten başlı başına yapmaması gereken birşey.
Herhangi bir şeyin altına sığınmasını gerektirmez.
Karakeri bozukmuş.
İyi ki kurtulmuşsunuz, boşverin gitsin.
Ben de sucluyum tabi. Cok tolerans tanıdım ona. Cok fazla. Ailemi bile karşıma alacaktım annem öğrenince cok agladı. Böyle bir İnsan için annemi üzdüm ben.

kac defa konu açtım bilmiyorum. 4 yıllık iliskim vardı ben öğretmen o issiz olduğu icin evlenememşstik. Ama o zaten beni 2 defa aldattı ondan habersiz geziye gittim diye de beni aldattığı kızı aradı konustu beni cekistirdi ve o kızla konuşmadım dedi sen bana hata yaptın ondan o kızı aradım dedi bana. Neyse ben en son dayanamadım ayrıldım. Üstüne beni sucladı. Sen pişman olacaksın diye. Sen bana değil o kıza inandın diye suçlamalarda bulundu. Üstüne kızı arayıp küfür ederek nasıl konuştuklarımızı söylersin demisti. 3 gün oldu ayrılalı. Dün beni gece aradı. Cevap vermedim mesaj attı cevap vermedim sözde bir kargo adresi istiyormuş aldıklarımı gönderecekmis. En son üç defa mesaj attı. Ben gönderiyorum merkeze alırsın diye. Ben de çöpe at göndrme almam dedim. O da uzatmıcam zaten atıyorum sen de çöpe at dedi. Cevap vermedim. Be yapmaya çalışıyor. Önceden hep ben pesindn kostum. Yalvardım yakardım hesaplarımı kapatıp gidicem demisti beni bir daha bulamazsın demisti. Ama gelip böyle bir mesaj attı. Canım acıyor hala. Unutmak istiyorum. Ama bu hisler hep böyle devam mı edecek
Bence evlenmemekle en iyisini yapmışsın önüne bak yoluna onsuz devam et

Ahahaha unutucaksin diye ödü kopmaya başlamış g.t herifin. Doğru yoldasin tebrik ederim! Aynı şekilde yüz vermemeye devam. Unutucaksin ve mükemmel bir aşka doğru yol alicaksin günün birinde

Bence evlenmemekle en iyisini yapmışsın önüne bak yoluna onsuz devam et
Bugun aradı defalarca beni. Sen bitirmişsin kafanda dedi. Evet dedim. Bana bir sürü hata yaptın dedim. Hattı kırıyorum giidiyorum dedi

Ahahaha unutucaksin diye ödü kopmaya başlamış g.t herifin. Doğru yoldasin tebrik ederim! Aynı şekilde yüz vermemeye devam. Unutucaksin ve mükemmel bir aşka doğru yol alicaksin günün birinde
Zaten bana kafanda bitirmişsin sen dedi. Evet ben kaldıramıyorum olanları dedim. Hattı kırıp gidiyorum dedı. Kırdı da sanırım

asla geri dönme bu kısır döngüden kurtulamazsın hayatını heba edersin, ben çok mücadele ettim ondan başkasını gözüm görmediği için bağımlı oldum aldatma mesajlarını okudum canım defalarca yandı ama bu hırs yaptırdı daha bağlandım sonra bunun böyle olmayacağını yıprandığımı gördüm, tamamen bitirdim, sabahları işe giderken bir çocukla karşılaşıyordum ilgimi çekmeye başladı sosyal medyadan buldum ekledim görüştük heyecanlandım o da heyecanlandı temiz düzgün biri hayatlarımız karakterlerimiz de benziyor bana çok iyi geldi, siz de bu hastalığı kesip atın hayatınızdan kendinize şans verin.

asla geri dönme bu kısır döngüden kurtulamazsın hayatını heba edersin, ben çok mücadele ettim ondan başkasını gözüm görmediği için bağımlı oldum aldatma mesajlarını okudum canım defalarca yandı ama bu hırs yaptırdı daha bağlandım sonra bunun böyle olmayacağını yıprandığımı gördüm, tamamen bitirdim, sabahları işe giderken bir çocukla karşılaşıyordum ilgimi çekmeye başladı sosyal medyadan buldum ekledim görüştük heyecanlandım o da heyecanlandı temiz düzgün biri hayatlarımız karakterlerimiz de benziyor bana çok iyi geldi, siz de bu hastalığı kesip atın hayatınızdan kendinize şans verin.
Benimki hırs sanırım aldatma mesajlarını ben. De yakaldım br daha böyle sever miyim diye düşünüp duruyordum o yüzden ayrılamadım. Hırs yaptığımı ben de düşünüyorum. Bana ben seni 5 yıl bekledim dedı senin için kimseyle evlenmedim dedi. Vicdan yaptırdı. Onla bir daha başlamak istemiyorum. Dün bana korkma bir DHA başlamayız diyor kendimi kötü hissedeyim diye

Back
X