- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.463
- 448
mesajin amacini acikca soylemis iste..Iade sebebiyle aramis..cope at demissin atmis..erkekler açıktır ne diyorsa o..Iletisim kurmaya calistigini sanmiyorum ben..kac defa konu açtım bilmiyorum. 4 yıllık iliskim vardı ben öğretmen o issiz olduğu icin evlenememşstik. Ama o zaten beni 2 defa aldattı ondan habersiz geziye gittim diye de beni aldattığı kızı aradı konustu beni cekistirdi ve o kızla konuşmadım dedi sen bana hata yaptın ondan o kızı aradım dedi bana. Neyse ben en son dayanamadım ayrıldım. Üstüne beni sucladı. Sen pişman olacaksın diye. Sen bana değil o kıza inandın diye suçlamalarda bulundu. Üstüne kızı arayıp küfür ederek nasıl konuştuklarımızı söylersin demisti. 3 gün oldu ayrılalı. Dün beni gece aradı. Cevap vermedim mesaj attı cevap vermedim sözde bir kargo adresi istiyormuş aldıklarımı gönderecekmis. En son üç defa mesaj attı. Ben gönderiyorum merkeze alırsın diye. Ben de çöpe at göndrme almam dedim. O da uzatmıcam zaten atıyorum sen de çöpe at dedi. Cevap vermedim. Be yapmaya çalışıyor. Önceden hep ben pesindn kostum. Yalvardım yakardım hesaplarımı kapatıp gidicem demisti beni bir daha bulamazsın demisti. Ama gelip böyle bir mesaj attı. Canım acıyor hala. Unutmak istiyorum. Ama bu hisler hep böyle devam mı edecek
Haklısınız ama onla birleşmedim birlesmicem deAy hala bu adamı nasıl ciddiye alıyorsun anlayamıyorum...
Kızım duygu sömürğsü yapıyor, birleşmeye kalkarsan, ki sende o potansiyeli görüyorum maalesef o seni bırakmadan sen bırakamayacaksın, seni yine aldatıp kendi bırakacak ki kendi EGO’su tatmin olsun,...
Cok sagolun dün yine bana seviyorum seni üzdüm özür dilerim diye Mesajlar atmıs. Cevap vermedimGeçiyor inan bana. Ben de zor atlattım. Onlar barışmak istedikçe inanmak istiyorsun. Aldatma karakter òzelliği bunu anladım değışmiyor bu insanlar.Çok kötüydüm. Ama kararlı ol ve inanma. Diger erkeklere de güvenini kırma. Düzgün adamlar da var. İnşallah bir an ònce atlatırsın.
Öyle yapacağım. Teşekkür ederimAdam issiz aldatmis deger vermiyor. Mazosistmisin yahu. Neden pesindesin neden uzuluyorsun. Caninin hic mi kiymeti yok. Salla gitsin. Daha iyisini bul. Ki bulacagin herkes bundan iyidir heralde. Bak keyfine.
Beni de arıyor. Ben başkasını sevemem diye korktum hep. Ondan ayrılamadım Bundan. Bir daha geri dönmeyi istemiyorumTabi seni suçlarlar. Ben de suçlanmıştım. Hep kendimi suçlu hatalı gördüm onun suclamasına da gerek yoktu zaten, ve beni inanılmaz derecede bitiren ofke duygusu, değersizlik hissi oluşmuştu bende. Tanrım aldatılmak kabus gibi bir şey. Sonra benim suçumun olmadığıni anladım o böyle biriydi. Kim olsa yapacak, aldatacak. Aldatan insan kendini değersiz gören, sorunlu insanlar. Aldattıkça kendini iyi jhissediyor. Sen duzeltemezsin. Yani psikolojik bir şey. O beni hala arıyor. Bir yandan da başkalarıyla. Böyle yani. Umarım mutlu olursun.
İletişim kurma amaçlıydı sonradan anladım zaten bunhmesajin amacini acikca soylemis iste..Iade sebebiyle aramis..cope at demissin atmis..erkekler açıktır ne diyorsa o..Iletisim kurmaya calistigini sanmiyorum ben..
:)) cok sagolun öyle yapacağım. Huzur bulduğum bir gercek ondan ayrıldıktan sonraKimse asktan olmedi merak etmeyin ama boyle abuk sabuk adamlar yüzunden her gun kahir cekmekten hasta olan yuzbinlerce kadin var.
Telefon numarani degistir ve arkana bir daha bakmadan kac bu adamdan.
Ciddi ciddi anlamiyorum bazen kadinlar boyle durumlarda neden uzulur ki? Hayir, adamin neyini kaybettin diye uzuluyorsun ki? 4 yil bana arkadaslik etti ama artik bitti de gec. Kiz arkadaslarini topla yemege cikip hosgeldin bekarlik partisi yapin mesela :)
Benden sonrA pişman olursun demisti. O da görecek zaten pişman olmadığımıSana tavsiyem onun canını acıtmak istiyorsan onu şaşırtmalısın . Ölü taklidi yapacaksın o mesaj vs yem hep hemen dönüş yapmışsın yazık olmuş neyse şimdi hiç bi hareketine cevap vermiyorsun engelle dicem ama evet zor oluyor yaşvarıp yakarır belki die görmek istiyoruz kalsın ama sen hiç bi şekilde cevap verme. Onsuz da haytın tadını çıkardığını ona göster onsuz da yapabildiğini yani sık sık foto değiştirme 1 ay sonra falan yeni bir foto koy bi yere git gez orda çekil gül ve koy bırak oda kudursun
İnsallah. Geçeceğine inanıyorum. Cok da güzel seyler yasatmadı banaKararlı olursan geçecek....kafanı karıştırmasına izin verme sakın...
Daha hızlı seviyorsun. Benim cok yeni nerdeyse aşık olacam:) Tabi tabi tam ayrılmam iki ay desem 5 ay da sonrası toplam 8 ay oldu ondan temizlenmem. Zaten bi süre yalnız kalman lazım. Sosyal ol. Bi de kesin bu kararı ver. Onla ilgili hayaller kurma. Ama değer. Kuş gibi hafifledim. Öyle de bir aşık olursun ki. Mutlu olmak hepimizin hakkı.Beni de arıyor. Ben başkasını sevemem diye korktum hep. Ondan ayrılamadım Bundan. Bir daha geri dönmeyi istemiyorum
Onla hayal kuramıyorum artk çünkü aklıma hep öbür kızlarla yaptığı konuşmalar geliyor. Ailem de kesinlikle reddetti. İstemiyorlar kendisi suan issiz olduğu icin annem bizi kaybedersin dedi. Ki zaten ben de aldatmadan dolayı istemiyorumDaha hızlı seviyorsun. Benim cok yeni nerdeyse aşık olacam:) Tabi tabi tam ayrılmam iki ay desem 5 ay da sonrası toplam 8 ay oldu ondan temizlenmem. Zaten bi süre yalnız kalman lazım. Sosyal ol. Bi de kesin bu kararı ver. Onla ilgili hayaller kurma. Ama değer. Kuş gibi hafifledim. Öyle de bir aşık olursun ki. Mutlu olmak hepimizin hakkı.
Ay benim de gözümun önünden gitmiyordu. Ben iyi boğmadım onu kurtuldum valla. Ama benim ki bu işin masterını yapmış. Bak şu kadarıni soyleyeyim. Ben gece 1, 2 gibi uyuyan bir insanım ve bu bana kizardi iste her gece on gibi telde konusurduk ve uyurdu. Bana kizardi erken yatmiyorum diye. Hatta senin yuzde 70in mukemmel yuzde 30un bozuk derdi gec yatiyorum diye. Bu meger ben uyuyorum diyip haftanin uc dort gunu bar pavyon gezermiş:) düsun ve ben bunu cok uzun süre yedim ve gece hayatını çok geç öğrendim:))Onla hayal kuramıyorum artk çünkü aklıma hep öbür kızlarla yaptığı konuşmalar geliyor. Ailem de kesinlikle reddetti. İstemiyorlar kendisi suan issiz olduğu icin annem bizi kaybedersin dedi. Ki zaten ben de aldatmadan dolayı istemiyorum
Benimkisi de hastayım basım catlıyor derdi sabahın dördüne besine kadar sosyal medyada acık olurdu. Tabi ben sabah ise gittiğim icin uyuyakalrdım ya da uyurdum. Bi ara uyanıp baktığımda acık görürdüm. Sinirlenirdim ne yapıyorsun diye bana video izliyorum derdi. Suan eminimki kızlarla muhabbet ettiğine. O yüzden bana asla sifrelerini vermedi. Bir hafta en fazla kaldı sıfresi bende. Tam şifreyi verdiği gün engelledği kızlar olurdu. Şifreyi değiştirince tekrar eklediiği kızlar. Suan ki aklım olsa bunlara izin vermezdimAy benim de gözümun önünden gitmiyordu. Ben iyi boğmadım onu kurtuldum valla. Ama benim ki bu işin masterını yapmış. Bak şu kadarıni soyleyeyim. Ben gece 1, 2 gibi uyuyan bir insanım ve bu bana kizardi iste her gece on gibi telde konusurduk ve uyurdu. Bana kizardi erken yatmiyorum diye. Hatta senin yuzde 70in mukemmel yuzde 30un bozuk derdi gec yatiyorum diye. Bu meger ben uyuyorum diyip haftanin uc dort gunu bar pavyon gezermiş:) düsun ve ben bunu cok uzun süre yedim ve gece hayatını çok geç öğrendim:))
Evet ben de cok pişmanım kullanıldığım icin. Çünkü vicdanli insan işi değil. Ben niye aldatmadım. Aldatan kadın da çok. Onlayken bana yazanlar olmuyor muydu? Aldatmak aklımdan bile geçmedi. Ben de sabah beşte görürdüm en son girmiş. Uyandım tekrar yattım derdi. Aslında o kadar belli ki baştan beri işaretleri varmış. O işaretleri görünce kendini kandıŕıp insanın başlammaması lazım ilişkiye.Benimkisi de hastayım basım catlıyor derdi sabahın dördüne besine kadar sosyal medyada acık olurdu. Tabi ben sabah ise gittiğim icin uyuyakalrdım ya da uyurdum. Bi ara uyanıp baktığımda acık görürdüm. Sinirlenirdim ne yapıyorsun diye bana video izliyorum derdi. Suan eminimki kızlarla muhabbet ettiğine. O yüzden bana asla sifrelerini vermedi. Bir hafta en fazla kaldı sıfresi bende. Tam şifreyi verdiği gün engelledği kızlar olurdu. Şifreyi değiştirince tekrar eklediiği kızlar. Suan ki aklım olsa bunlara izin vermezdim
Uyanıp yazmazdı bana. Neden yazmadın derdim seni uyandırmamak icinmis cok düsünceliEvet ben de cok pişmanım kullanıldığım icin. Çünkü vicdanli insan işi değil. Ben niye aldatmadım. Aldatan kadın da çok. Onlayken bana yazanlar olmuyor muydu? Aldatmak aklımdan bile geçmedi. Ben de sabah beşte görürdüm en son girmiş. Uyandım tekrar yattım derdi. Aslında o kadar belli ki baştan beri işaretleri varmış. O işaretleri görünce kendini kandıŕıp insanın başlammaması lazım ilişkiye.
Öyle Demeyin lütfen. Ben tamamıyla bitirdim. Evet acı cekiyorum bu elimde değil malesef. Onun da zamanla geçeceğine inanıyorumAy hala bu adamı nasıl ciddiye alıyorsun anlayamıyorum...
Kızım duygu sömürğsü yapıyor, birleşmeye kalkarsan, ki sende o potansiyeli görüyorum maalesef o seni bırakmadan sen bırakamayacaksın, seni yine aldatıp kendi bırakacak ki kendi EGO’su tatmin olsun,...
Pesinde değilim. Üzülüyorum cunku böyle bir adam olsa da ben cok değer vermiştim. Kimse bu durumda üzülmek istemez elimde değilAdam issiz aldatmis deger vermiyor. Mazosistmisin yahu. Neden pesindesin neden uzuluyorsun. Caninin hic mi kiymeti yok. Salla gitsin. Daha iyisini bul. Ki bulacagin herkes bundan iyidir heralde. Bak keyfine.
Ben cok kandırdım kendimi iki güzel söze kanıyordum hemen. Ama simdi söyledği güzel sözler sadece acı veriyor banaEvet ben de cok pişmanım kullanıldığım icin. Çünkü vicdanli insan işi değil. Ben niye aldatmadım. Aldatan kadın da çok. Onlayken bana yazanlar olmuyor muydu? Aldatmak aklımdan bile geçmedi. Ben de sabah beşte görürdüm en son girmiş. Uyandım tekrar yattım derdi. Aslında o kadar belli ki baştan beri işaretleri varmış. O işaretleri görünce kendini kandıŕıp insanın başlammaması lazım ilişkiye.
Verme bacim boyle bir tipe deger. Neyine gerek. Deger verilecek binlerce sey var. Onlara yonelt sevgini.Pesinde değilim. Üzülüyorum cunku böyle bir adam olsa da ben cok değer vermiştim. Kimse bu durumda üzülmek istemez elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?