- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
bu tepkiden sonra zaten mıç mıç olamazlarda!Kesinlikle katılıyorum!Hmm ne diye bu kadar can ciğer oldunuz ki??
Bence o böyle size mi gelsem deyince siz de açıverin o eski mevzuları! Minicik çocuğumuzla karnımda bebemle kapı önüne konmuştuk diye başlayıverin dökülmeye.
Kimse üzülmesin kırılmasın diye düşündükçe millet tepene çıkıyor emin ol. Koy mesafeni, üç kere arıyorsa bir kere aç soğuk konuş, içinde bu kadar kırılmışlık varken çok bağlı sevgi dolu gb davranmaya ne gerek var?
O zaman yukardaki arkadaşın dediği gb yapacaksın, haftasonları eşimle plan yapmak istiyoruz diyeceksin daha da ısrar etmez herhalde.Yaa ben az degilim şöyle ki diyemiyorum bozamiyorum acamiyorum eski mevzulari ha tamam sonuna kadar hakliyim bunu onlarda biliyo durduk yere bi kapris ugranda cebimizde 5 kurus yokken gitcek hic bi yerimiz olmadigini bile bile attilar kapiya ama daha bisey demeye kalksan is kavgaya donuyo ben bu duseni cok zor kurdum cok cabaladim daha yeni duzluge ciktik e simdi yine onlardan kaynakli tadim kacsin istemiyorum onlarla yuzgoz olup kavga munakasa edemicek kadarda ciddi rahatsizliklarim var
Esim diyorki beni katma kendin konus diyo bense ezigin onde gideni..sirf bu gereksiz streslerden dert sahibi oldum canimla ugrasiyorum belki olup gidicem 2 cocuguma olcak olan sirf cok stres uzuntudsn hasta oldum ama yine degisemiyorum onlarin aciklamasi su o zaman kizim yeni ayrilmisti psikolojisi bozuktu oda pisman biz bi aileyiz uzatmanin alemi yok deyip siyriliyolar ikide goz yasi dokuyolar bu sefer kindar acimasiz olan ben oluyorum
Esim diyorki beni katma kendin konus diyo bense ezigin onde gideni..sirf bu gereksiz streslerden dert sahibi oldum canimla ugrasiyorum belki olup gidicem 2 cocuguma olcak olan sirf cok stres uzuntudsn hasta oldum ama yine degisemiyorum onlarin aciklamasi su o zaman kizim yeni ayrilmisti psikolojisi bozuktu oda pisman biz bi aileyiz uzatmanin alemi yok deyip siyriliyolar ikide goz yasi dokuyolar bu sefer kindar acimasiz olan ben oluyorum
Yok yapiyorum zaten bi arkadasa gitcez diyorum tamam o zaman deyip esimi ariyo bende gelceeeemm diye yada cocuklari birakip basbasa gezcez vakit gecircez dersem o gun ses etmiyo ama ertesi gun fazlasiyla cezalandiriyo ya habersiz gelir ya surekli arar esimi...esim desen ona cocugu gibi davraniyo kiyamaz yaniO zaman yukardaki arkadaşın dediği gb yapacaksın, haftasonları eşimle plan yapmak istiyoruz diyeceksin daha da ısrar etmez herhalde.
Senin üstün çaban sayesinde tadınız bozulmuyorsa orda bir yanlışlık var zaten. Tadınızın kaçması için senin en ufak hareketin yetecek demektir. Eşinle güzelce konuşup anlat derdini, bunları da yapamam kötü olamam diyorsan üzgünüm ama sesini çıkartmayıp ağırlayacaksın görümceni.
Hastayim ben uzuntuye gelemiyorum coj strese sokuyo yanimdayken abuk subuk biseyle geriyo beni kaldiramiyorum laftan anlamiyolar isi inadabindiriyolar sizin ozeliniz varsa karikoca iseniz oda kardesi tabi gelir kafasinda konusuyo kaynanam...kimsede laf edemiyo hanimefendiyecanım şöyle ki eğer eşekliklerini kabul ediyorlarsa uzatmanın gerçekten bir manası yok. evet sıkıntı çektin sen haklısın yaşamamalıydın herkes ailesinin biriciği olarak yetişiyor el evinde neler görüyor ama şimdi iyilerse el üstünde tutuyorlarsa ilişkileri bozmanın bi alemi yok.
ama her hafta sonu kalma işine gelince: arkadaşım 2 çocuklu eşi akşama kadar çalışan kadınsın. bi hafta sonunuz var ailece özel vakit geçireceğiniz. mümkünse buna da birileri salça olmasın. yani gelen görümcen değil feriştah olsa her hafta çekilmez.
anlatacaksan birilerine bunu bu şekilde anlat.
gelecekse de arada sırada gelsin. konu onunla yaşadıklarınız değil aile olarak sizin özel hayatınız. bu şekilde görüp anlatman lazım..
bilmem anlatabildim mi?
vay be.Yaa ben az degilim şöyle ki diyemiyorum bozamiyorum acamiyorum eski mevzulari ha tamam sonuna kadar hakliyim bunu onlarda biliyo durduk yere bi kapris ugranda cebimizde 5 kurus yokken gitcek hic bi yerimiz olmadigini bile bile attilar kapiya ama daha bisey demeye kalksan is kavgaya donuyo ben bu duseni cok zor kurdum cok cabaladim daha yeni duzluge ciktik e simdi yine onlardan kaynakli tadim kacsin istemiyorum onlarla yuzgoz olup kavga munakasa edemicek kadarda ciddi rahatsizliklarim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?