nasil kurtulucam cok dert ettim fikirlerinize ihtiyacim var

Bana gorede affedilir degil uzuntuden dert sahibi oldum onlar yuzunden tek basima hastaliklarla ugrasiyorum esim onlarda uzgun dedi bende hic kin tutamam baktim cikip gelmisler hic uzatmadim pervane oldum bide..huy iste ama sonradan anladimki cikmiyor icimden arti tavir koymayi denedim ama yuzssuzluge vurup tinlamiyolar

Eşiniz hatalı.o set çekse bunlar olmaz.
Aynen oyle baska kimimiz var gitcek gelecek diyo olan olmus pismanlar gecmiste kaldi bi tek ailem var baska kimsem yok onuda zamaninda bunu yaptiniz bari gelip gitmeyin karimi germeyin diyemem diye ama banada uzulurmus onun icin lafini esirgeme ben yanindayim diyo allah icin esim laf sokup lafini esirgemiyo ama hiiiicc alinma gucenme sifir gulup geciyolar ben desem rahstsiz oluyorum bu kalma isinden diye her zaman mi geliyo abisinin evi filan der ikide aglarlar ben fettan olurum

Ohoo bu görümce sülük gibi yapışır senin bu huyunu biliyosa

Biliyo tabi aslinda huzursuz oldugumu hissediyo mesela aramam sormam arayinca acmam sadece her hafta gidince mecburi konusmlar gecer kimseye yansitmam ama anliyo yani o zaten ses edemiegimi bildiginden durumu kullaniyo o gelince erkenden yatar yada surat asarsam sebebini bildigi halde noldu hayirdir canin mi sıkkın diye bide dalga gecer aklinca

Tabiki esin ailem der vazgecemez, yaptiklari hic hos bisey degil. Keske ilk gelip gitmeye basladiklarinda esin icin bisey demedin tamam ama suratsiz olacaktin, mesafe koyacaktin.pervane olursan durum cok normal, gelseler bile illaki mesafeli olcaktin yuz vermicektin maalesef

sizi biliyorum diğer konularınızı da..
çalışamadığınızı da biliyorum..
ama işte çalışmayınca da böyle oluyor tüm konularınız insan ilişkilerinizdeki sorunlarınıza odaklı evde oturmaktan büyütüyosunuz bence bazı olayları.
şimdi mesela tekrar yaşanmış şeylere öfke duymanız boşlukta olduğunuzu gösteriyor.

Ne alaka yaa o kadar da enayi olmayin sizi kis gunu hamile ve cocuklu halinizle ortada birakan insanlari ne cabuk affedebildiniz? Annesi neyse ne de o kiz kardesi evminin kapisindan sokmazdim ben sonucta sizi itip kakmis hamileyken. Zaten anlattiginiza gorede pek akli basinda biri gibi durmuyor, ayrica ne bu yuzsuzsuk dimi.
Cidden saglam sabriniz varmis ben olsam o kadar sabredemezdim.

Sizi kurulu duzeninizle ne alakasi var ayrica gorumcenizle gorusmenizin, kocaniz hala onu savunacaksa onada pes denir, onun yuzunde zor gunler yasamissiniz zaten, erkekler neden ailelerine karsi bu kadar enayi oluyorlar anlamiyorum.

Bana kalirsa kocaniz yokken buna icinizi dokun ve oda yerini haddini bilsin, hem aranizda bunlar gecmemis bile olsa her haftasonu sizin evinizde yatili ne isi var bu kadinin, evlenmis bosanmis bide insan azicik hayat dersi alir azicik akli basinda olur dimi. Kari koca zaten sizde onun hasretiyle yanip tutusmuyorsunuz ya. Ama bunlari dusunebilecek insanda azicik yuz olmasi lazim karakter olmasi lazim ar olmasi lazim akil fikir olmasi lazim.

Valla ben olsam çüşş derdim!
O kadar da değil. Yüce gönüllülük etmiş unutmuş gibi davranmış,yüzlerine bakmışsınız..
Ama hayatınıza bu kadar dahil olup rahatsız etmeye hakları yok, o kadar da değil, yerini bildirin..

Zalimlikse zalimim ben.. Ben de çok şeyi yuttum mesela, hâlâ yüzlerine bakıyorsam insan olduğumdandır. Ama b.kunu çıkarmaya çalışırlarsa stop derim!
Siz de diyin çekinmeyin valla yenilir yutulur şeyler değil yaşadıklarınız. Şükredip otursunlar.

Haklisiniz gecmisler olsun bana yani..zaten bende bisey yapcak potansiyel yok anca kendimi yedigimle kalirim diger abisinde
Bosluktan degil her konuda belirtmek durumunda kaliyorum hastayim ben ve stres uzuntu tetikliyo canimin derdine dusup onla ilgileniyorum surekli hayatimda olan belli bi kac insanla ilgili sorunlarida buraya yazip icimi dokuyorum calismak cok isterdim bende iyi gelecegine inaniyorum ama calismam soz konusu degil hastaliklardan oturu..ayrica eski yasanmis seyleri deselemiyorum sadece bunca seyi yaptigi halde yuzssuzce davranip evinden kovdugu kisiye kalmasina gelmesi geriyo beni ama tartiscak gucumde tam 2 aydir iyiyim bunlar yuzunden yine hastslanip cocuklarimi perisan etmek istemiyorum

benim yasadıklarımın benzerini yasamıssın ne olur benim gibi sessiz kalma

En ufak bi lafta abartim tartisma cikarin eski konuyuda açın büyütün kovun evden ... tatlı dille başedilmez .. zaten bu insanada iyi davranmak gereksiz... Sizin üstünüzede gelmeye kalkarlarsa piskolojim bozuk onunla gorusmek dahada bozuyo eskileri aklima getiriyo diyin.. kurtarin kendinizi bu stresten bide hastaymışsınız ne gerek var deymeyecek insan icin sagliginizi tehlikeye atmayin

Ahhh ahhh ben o kadarini yapabilecek biri olsam hasta olmazdimki aslinda kendimi iyi ifade eden biriyim dalasmadan tatli tatli diyorum bazen yani istenmedigini biliyo ve bilerek daha cok yapiyo mesela biz birlikte esimin is arkadasina gidiyoruz abisini arayip son dakka pesinize takiliyo ben arabaya bindigimde ogrenip surat asiyorum butun aksam konsmuyorum oda biliyo bunu ama noldu uzgun gibisin diyo biyikaltindan seviniyo duruma boyle bu tip yani benim hislerimi biliyo ama tinlamiyo bende soylersem is kavgaya donusur bide haksiz gibi suclanirim diye korkuyorum gucum yok cunku basedecek

anladığım kadarıyla güzellikle halletmek istiyorsun.
o zaman "biz eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyoruz o yüzden haftasonu yatılı misafir kabul etmiyoruz cnm kusura bakma yabancı olmadığın için direkt söyledim" de. azıcık da gülümse tamamdır.

Bir kere dusuncelerini söyle ve bin kere dusunmekten kurtul..Esin hatrina kimseye katlanmak zorunda değilsin saygini bozma kafi..Belli ki karşındakine laf sokup silkeleyecek mizacın yok..O zman şöyle söyle,, Haftasonu eşimle geçirmeyi tercih ederim evde de olsam bir yere davetli de olsam.Ve kusura bakma öz kardeşim bile olsa istemem.. Buna benzer şeyler soyle madem eski defterleri açıp bu ne yuzsuzluk diyemiyorsun istemediğini açıkça söyle..Sanma her istediklerini yapınca vefa gosterceklerini..Anlattığına gore ilk sorunda sırt cevirebilecek kapasiteleri var..

Ve lütfen bu kadar samimi olma .. Soğuk davran,teklifleri geri cevir yani ne yap ne et mesafe koy.Bu kadar samimiyet gereksiz..Anca basın ağrır.

Kendinizi daha fazla ezdirmeyin. Herkesin ortasında 'beni hamile halimle kapı önüne koyanı ben evime yatılı mı alayım, delirdiniz herhalde?' demek hakkınız. Yüzsüzlük ve terbiyesizlik yapana hakettiği şekilde cevap vermek gerekir, isterse ayılıp bayılsın. Size yaptığı çok büyük günah.

Ya birak kavgaya dönüşsün .. böyle sinsi kötü kalpli insanla muhattap olma ... kopar bütün ipleri... e ama tabi eşinde arkanda olurmu senin hassasiyetini bilip anlayış gösterirmi ? bide bu sinsi için esinle kötü olmanızı istemem... Yada hiç yokmuş gibi davran gelirse gelsin hizmet etme ikramda bulunma illaki ayağını keser o kadar yüzsüz olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…