- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Bana gorede affedilir degil uzuntuden dert sahibi oldum onlar yuzunden tek basima hastaliklarla ugrasiyorum esim onlarda uzgun dedi bende hic kin tutamam baktim cikip gelmisler hic uzatmadim pervane oldum bide..huy iste ama sonradan anladimki cikmiyor icimden arti tavir koymayi denedim ama yuzssuzluge vurup tinlamiyolarvay be.
o halinizle kapının önüne konuluop ta sonradan nasıl bu denli içli dışlı oldunuz.
mesafeyi taa o zaman koyacaktın.
valla yüzlerine bakmazdım ben değil evimde ağırlayacağım.
çünkü yaptıkları çok çok ağır.
yani bana göre affedilir değil.
zamanında tavır koymamış olayı örtmüşssün şimdi nasıl açacaksın eski defterleri.
Aynen oyle baska kimimiz var gitcek gelecek diyo olan olmus pismanlar gecmiste kaldi bi tek ailem var baska kimsem yok onuda zamaninda bunu yaptiniz bari gelip gitmeyin karimi germeyin diyemem diye ama banada uzulurmus onun icin lafini esirgeme ben yanindayim diyo allah icin esim laf sokup lafini esirgemiyo ama hiiiicc alinma gucenme sifir gulup geciyolar ben desem rahstsiz oluyorum bu kalma isinden diye her zaman mi geliyo abisinin evi filan der ikide aglarlar ben fettan olurumEşiniz hatalı.o set çekse bunlar olmaz.
Ohoo bu görümce sülük gibi yapışır senin bu huyunu biliyosaYaa ben az degilim şöyle ki diyemiyorum bozamiyorum acamiyorum eski mevzulari ha tamam sonuna kadar hakliyim bunu onlarda biliyo durduk yere bi kapris ugranda cebimizde 5 kurus yokken gitcek hic bi yerimiz olmadigini bile bile attilar kapiya ama daha bisey demeye kalksan is kavgaya donuyo ben bu duseni cok zor kurdum cok cabaladim daha yeni duzluge ciktik e simdi yine onlardan kaynakli tadim kacsin istemiyorum onlarla yuzgoz olup kavga munakasa edemicek kadarda ciddi rahatsizliklarim var
Esim diyorki beni katma kendin konus diyo bense ezigin onde gideni..sirf bu gereksiz streslerden dert sahibi oldum canimla ugrasiyorum belki olup gidicem 2 cocuguma olcak olan sirf cok stres uzuntudsn hasta oldum ama yine degisemiyorum onlarin aciklamasi su o zaman kizim yeni ayrilmisti psikolojisi bozuktu oda pisman biz bi aileyiz uzatmanin alemi yok deyip siyriliyolar ikide goz yasi dokuyolar bu sefer kindar acimasiz olan ben oluyorum[/QUOTE
Acıtasyon yap sende bizi çocuğumuzla karnımda bebekle beş kuruşsuz sokağa attınız hadi gorumcenin psikolojisi kotuydude kv ye noluyo bunları bir bir dok önlerine eşin zaten karıştırma beni demiş olaki karışacak onlardan taraf olacak olursa hani beni karıştırma diyodun şimdi bu ne diye sor
Bana gorede affedilir degil uzuntuden dert sahibi oldum onlar yuzunden tek basima hastaliklarla ugrasiyorum esim onlarda uzgun dedi bende hic kin tutamam baktim cikip gelmisler hic uzatmadim pervane oldum bide..huy iste ama sonradan anladimki cikmiyor icimden arti tavir koymayi denedim ama yuzssuzluge vurup tinlamiyolar
Simdi durum baskasi icin cok buyuk olmasada benim suan en buyuk derdim oldu
Bundan 2 yil once ben kayinvaldemle birlikte oturuyodum onun 20 yasindaki kizida yeni evlenmisti ve 3 ay sonra bosanip yanimiza annesinin evine dondu derken tartismalar basladi sigamadik bigun kaynanamla konusurken guya sesim yukselmis diye kolumdan tuttu bu anneme boyle konusamazsin filan diye isi kavgaya doktu sonra is buyudu bu esnada ikinciye hamileyim bide..sonra kis gunu esim ben cocugum ve karnimdaki kaldik kapinin onunde..cok cok zor gunler gecirdik ailemin yardimiyla bi duzen kurduk sonra allah yardim etti isler gucler bekledigimizden hizli ilerledi ve memur oldu esim bu olaydan 2 ay sonra hic bisey yasanmamis gibi evine gelip gitmeler basladi bende basiretim baglandigi icin bozmadim ses etmedim sanki hiiiccc bi olay olmadi gibi sevgiyle davrandik karsilikli cunku esim uzulsun istemedim baska kimsesi yok bu hayatta..sonra her hafta gelip gitmeler oldu kiymetlileri oldum birde ikinci dogunca yigen sevgisi derken haftalik rutin gorustuk bende yapim geregi hic biseyi yansitmaz dort donerim hani gorseniz cok bagliyiz sanirsiniz yansitamam istesemde..
Ama bu 2 yilda icten ice ofkem hic gecmedi o hamile halimle duzen kurma cabamiz is arayislarim bi yol parasi bulamadan aksama kadar calisip didinmdlerim bana yaptiklari hep kaldi icimde nefret etsemde hic yansitmadim simdi ki sorunum bu gorumce artik haftasonlari yatili kalmak istiyor ve ben her hafta ne bahane bulcam diye kendimi sıkmaktan hasta oluyorum mesela esimle arkadasa davetliyiz diyoruz hemen basliyo bende geliyim yok cok sıkıliyorum yok bana sarilmalar cok seviyo ayaklari..cok kasiyorum kendimi..ama disa vurup ona diyemiyorum laf bile sokamiyorum kiz herkesi parmaginda oynatiyo bi iki aglar herkes sana yuklenir evde duzenleri boyle..tekrar kavgalar gerginlikleer olmasin diyorum kurulu duzenim bozulmasin diyorum amaa....
Simdi yine haftasonu geldi evde cok bunaliyorum haftasonu sizemi gelsemki dedi ben hic duymazdan geldim laf laf icine kattim ama korkuyorum valla e simdi tum yaz her hafta ya gelirse diye bunumu dusuncem ben
Bosluktan degil her konuda belirtmek durumunda kaliyorum hastayim ben ve stres uzuntu tetikliyo canimin derdine dusup onla ilgileniyorum surekli hayatimda olan belli bi kac insanla ilgili sorunlarida buraya yazip icimi dokuyorum calismak cok isterdim bende iyi gelecegine inaniyorum ama calismam soz konusu degil hastaliklardan oturu..ayrica eski yasanmis seyleri deselemiyorum sadece bunca seyi yaptigi halde yuzssuzce davranip evinden kovdugu kisiye kalmasina gelmesi geriyo beni ama tartiscak gucumde tam 2 aydir iyiyim bunlar yuzunden yine hastslanip cocuklarimi perisan etmek istemiyorumsizi biliyorum diğer konularınızı da..
çalışamadığınızı da biliyorum..
ama işte çalışmayınca da böyle oluyor tüm konularınız insan ilişkilerinizdeki sorunlarınıza odaklı evde oturmaktan büyütüyosunuz bence bazı olayları.
şimdi mesela tekrar yaşanmış şeylere öfke duymanız boşlukta olduğunuzu gösteriyor.
benim yasadıklarımın benzerini yasamıssın ne olur benim gibi sessiz kalmaSimdi durum baskasi icin cok buyuk olmasada benim suan en buyuk derdim oldu
Bundan 2 yil once ben kayinvaldemle birlikte oturuyodum onun 20 yasindaki kizida yeni evlenmisti ve 3 ay sonra bosanip yanimiza annesinin evine dondu derken tartismalar basladi sigamadik bigun kaynanamla konusurken guya sesim yukselmis diye kolumdan tuttu bu anneme boyle konusamazsin filan diye isi kavgaya doktu sonra is buyudu bu esnada ikinciye hamileyim bide..sonra kis gunu esim ben cocugum ve karnimdaki kaldik kapinin onunde..cok cok zor gunler gecirdik ailemin yardimiyla bi duzen kurduk sonra allah yardim etti isler gucler bekledigimizden hizli ilerledi ve memur oldu esim bu olaydan 2 ay sonra hic bisey yasanmamis gibi evine gelip gitmeler basladi bende basiretim baglandigi icin bozmadim ses etmedim sanki hiiiccc bi olay olmadi gibi sevgiyle davrandik karsilikli cunku esim uzulsun istemedim baska kimsesi yok bu hayatta..sonra her hafta gelip gitmeler oldu kiymetlileri oldum birde ikinci dogunca yigen sevgisi derken haftalik rutin gorustuk bende yapim geregi hic biseyi yansitmaz dort donerim hani gorseniz cok bagliyiz sanirsiniz yansitamam istesemde..
Ama bu 2 yilda icten ice ofkem hic gecmedi o hamile halimle duzen kurma cabamiz is arayislarim bi yol parasi bulamadan aksama kadar calisip didinmdlerim bana yaptiklari hep kaldi icimde nefret etsemde hic yansitmadim simdi ki sorunum bu gorumce artik haftasonlari yatili kalmak istiyor ve ben her hafta ne bahane bulcam diye kendimi sıkmaktan hasta oluyorum mesela esimle arkadasa davetliyiz diyoruz hemen basliyo bende geliyim yok cok sıkıliyorum yok bana sarilmalar cok seviyo ayaklari..cok kasiyorum kendimi..ama disa vurup ona diyemiyorum laf bile sokamiyorum kiz herkesi parmaginda oynatiyo bi iki aglar herkes sana yuklenir evde duzenleri boyle..tekrar kavgalar gerginlikleer olmasin diyorum kurulu duzenim bozulmasin diyorum amaa....
Simdi yine haftasonu geldi evde cok bunaliyorum haftasonu sizemi gelsemki dedi ben hic duymazdan geldim laf laf icine kattim ama korkuyorum valla e simdi tum yaz her hafta ya gelirse diye bunumu dusuncem ben
Ahhh ahhh ben o kadarini yapabilecek biri olsam hasta olmazdimki aslinda kendimi iyi ifade eden biriyim dalasmadan tatli tatli diyorum bazen yani istenmedigini biliyo ve bilerek daha cok yapiyo mesela biz birlikte esimin is arkadasina gidiyoruz abisini arayip son dakka pesinize takiliyo ben arabaya bindigimde ogrenip surat asiyorum butun aksam konsmuyorum oda biliyo bunu ama noldu uzgun gibisin diyo biyikaltindan seviniyo duruma boyle bu tip yani benim hislerimi biliyo ama tinlamiyo bende soylersem is kavgaya donusur bide haksiz gibi suclanirim diye korkuyorum gucum yok cunku basedecekEn ufak bi lafta abartim tartisma cikarin eski konuyuda açın büyütün kovun evden ... tatlı dille başedilmez .. zaten bu insanada iyi davranmak gereksiz... Sizin üstünüzede gelmeye kalkarlarsa piskolojim bozuk onunla gorusmek dahada bozuyo eskileri aklima getiriyo diyin.. kurtarin kendinizi bu stresten bide hastaymışsınız ne gerek var deymeyecek insan icin sagliginizi tehlikeye atmayin
Ahhh ahhh ben o kadarini yapabilecek biri olsam hasta olmazdimki aslinda kendimi iyi ifade eden biriyim dalasmadan tatli tatli diyorum bazen yani istenmedigini biliyo ve bilerek daha cok yapiyo mesela biz birlikte esimin is arkadasina gidiyoruz abisini arayip son dakka pesinize takiliyo ben arabaya bindigimde ogrenip surat asiyorum butun aksam konsmuyorum oda biliyo bunu ama noldu uzgun gibisin diyo biyikaltindan seviniyo duruma boyle bu tip yani benim hislerimi biliyo ama tinlamiyo bende soylersem is kavgaya donusur bide haksiz gibi suclanirim diye korkuyorum gucum yok cunku basedecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?