- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
Valla ortak bir şey olmasın.Evde herkes oturacak,iyice bakacak çocuğunun kafasına.O yok diyor,bu yok diyor.Ee bitler yoktan var olmuyor herhalde.Küçük bir sirke bile kalsa 3-4 gün içinde erişkin bit oluyor.1 hafta periyodik olarak temizlenecek.İlla ortak bir şey yapmak istiyorsanız para toplansın,bit ilacı alın.
aslında çok haklısın ortak olmasa daha iyi ama şöyle bir durum var, sınıfta bit olduğu kesin ama herkes benim çocuğumda yok diyor. bit olduğunu nereden biliyorsun derseniz sınıf annesinin kızında varmış. bana geldi kendisi söyledi. ben temizliyorum tekrar oluyor dedi. sadece o kadın kabul ediyor diğerleri etmiyor. ayrıca kafasını kaşıyan çocuktan da belli oluyor.benim ortaklık olsun 2 veli görevlendirelim dememin sebebi , böyle olursa artık yok diyemezler diye düşünüyorum
Anlamıyorum ben bunu.Aristokrat aileler mi bunlar? Verem sanki.Bunda utanacak bir şey yok.Evde kaşınmıyor mu bu çocuklar ? Hepsi farkında.Bit tekrarlıyorsa o sınıfta birinden geçiyor yani bunun kaçarı yok.Siz sınıfı gözlemleyin,kim kafasını kaşıyor bakın.O çocuklara da elinize eldiven takıp bakın daha sonra.Bu utangaç velilerle çözülmez.
hee aristokrat :)) bi görseniz zat-ı alilerini :) en sonunda bit bulduğumu fotoğraflayacağım o olacak :)
Kimse yok mu suphelendiginiz sürekli kafasini kasiyan bebe ?
Ailesine acik acik söyleyin .
şüphelenmeyi bırak çocuğun kafasında biti de gördüm ama annesi çok kibar (!) yok olamaz diyor başka bir şey demiyor
Allah yardımcınız olsun, işiniz zor, bu sene velilikten emekli olacak tecrübeli biri olarak size tavsiyem, başında bit olduğunu tespit ettiğiniz öğrenciler ve anneleriyle baş başa görüşmeniz.
Bu sizi biraz yoracak, zamanınızı alacak ama hergün bir veliyi çağırın, ama öğretmenler odasında olur ama toplantı odasında olur, velisi gelen çocuğu da yanınıza alarak veliyle görüşün, çocuğun kafasındaki sirkeleri de göstererek konuşursanız veli inkar edemeyecek ve çaresine bakmak zorunda kalacaktır, olmadı okul müdürünüze veya müdür yardımcınıza durumu anlatabilir, kendisininde görüşmelere katılmasını isteyebilirsiniz çünkü sizin sınıfta bit varsa bu çocuklar tenefüslerde başka çocuklarla da temas ediyor, onlara da bulaştırma olasılıkları var, diğer birinci sınıflarda var mıymış, meslektaşlarınıza sordunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?