- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
Sakin cocuklari sinifta kontrol etmeyin o minik bedenlere bu tranvayi yasatmayin! Cocuklar sende bit var diye birbiri ile dalga gececek ve uzulecekler surekli sinif annesinin kizinda oluyorsa vucudu uretiyordur doktora gitsin ozel sampuan veriyorlar diger suphelendiginiz cocuklarinda aileleriyle ozel olarak gorusun
Allah yardımcınız olsun, işiniz zor, bu sene velilikten emekli olacak tecrübeli biri olarak size tavsiyem, başında bit olduğunu tespit ettiğiniz öğrenciler ve anneleriyle baş başa görüşmeniz.
Bu sizi biraz yoracak, zamanınızı alacak ama hergün bir veliyi çağırın, ama öğretmenler odasında olur ama toplantı odasında olur, velisi gelen çocuğu da yanınıza alarak veliyle görüşün, çocuğun kafasındaki sirkeleri de göstererek konuşursanız veli inkar edemeyecek ve çaresine bakmak zorunda kalacaktır, olmadı okul müdürünüze veya müdür yardımcınıza durumu anlatabilir, kendisininde görüşmelere katılmasını isteyebilirsiniz çünkü sizin sınıfta bit varsa bu çocuklar tenefüslerde başka çocuklarla da temas ediyor, onlara da bulaştırma olasılıkları var, diğer birinci sınıflarda var mıymış, meslektaşlarınıza sordunuz mu?
Bide yanlızca kız cocuklarında olur diye düşünmeyin erkek çocuklarındada olabilir. Benim oğullarımda bile çıkmıştı birkez.Bende inanamıştım Nasıl olur diye. Ama oluyor ..O gün bugündür her hafta kontrol ederim..Bence siz kontrol edin.Olan öğrencileri not edip ayrı görüşmeye çağırın ailesini..Ama çıkmayan aileleride uyarın şampuan kullansınlar her ihtimale karşı ..Şampuan ve o taraklar kesin çözüm..Kökünü kurutuyor..
Ben de öğretmenim.Ben olsam şöyle yapardım:Kimde olup kimde olmadığını tespit etmek yerine herkese tedbiren bit şampuanı kullandırtırdım.
kızlar görmeniz lazım bitle ilgili kısa bir belgesel tarzı video film bulup izlettim. yani açıkça söylemek gerekirse doğuda çalışırken ben bile bitlendim. çocuğunu umursamayan veliler umrumda değil de ben kendim bitlenmekten korkuyorum.. nasıl bir cahillik bu bit olduğunu kabullenememek nedir ya anlayamıyorum
Ben de bitlenen öğretmenlerdenim canim. Velisine kızınızda bit vay dedim( ama nasil koloni kurmuşlar) kadın yoook vsbagirdi . Zaten kızımı ozel okula gönderecem vb tek tek Bak anneleri de cahir.
ya ben ilkokula giderken sağlık ocağından hemşireler gelirdi genel sağlık kontrolüne, bulunduğunuz yerdeki sağlık ocağından talep edip böyle bişey yapsanız. hemşireler baksın ozamanda veliler benim çocuğumda yok diyemez ya...
hayatım sen bit olsun olmasın bit şampuanıyla yıka saçını ben çocukkende çok bit bulaşırdı arkadaşlarımdan her hafta bitlenmesemde son şampuanımı bit şampuanıyla yıkardım saçımı bitlenmiyodum öyle yapınca
öyle yapacağım artık canım. acayip tırstım çünkü. hatta kaşınıyorum. belki de bitlenmişimdir de haberim yoktur
Rica ederim sınıfı topluca kontrol etmeyin.
Zira aynı durumu yaşadım, ilk okula gidiyordum ve bitlenmiştim bunu da biliyordum sürekli annem ve halam temizliyordu ama yine yine oluyordu.
Sizinde dediğiniz gibi 2 tane sınıf annesi gelip tüm sınıfı kontrol ettiler ve ve tüm sınıfın önünde ben ve benim gibi bitli olanları deşifre edip ders ortasında eve gönderdiler, annelerinize söyleyin temizlesin dediler birde.
o zaman hissettiklerimi anlatacak kelime yok, düşünün üzerinden 20 yıldan fazla zaman geçti ama hala aklımda.
Eğer yapabiliyorsanız kendiniz kontrol edin ve tespit ettiklerinizi not alın tek tek velilere bildirin.
kolanya dök saçına o da kaçırıyomuş bitleri
sen huylanmışsındır
eşime baktırıyorum o da anlamıyor ki. inşallah ben huy:44:lanmışımdır
anasınıfı öğretmeniyim.çok elit bir okulda çalışmıştım bir dönem.aynı sorunla başbaşa kaldığımda müdürüm okulun hemşiresini görevlendirmişti.kimin saçında çıktıysa o teli koparıp (tabi çocuğa hissettirmeden ) idrar örneği için kullanılan kaplara koydurmuştu.arayıp haber verdiğim resmen suçluyodu ve işin içinden çıkıyodu.delil gösterilince herkes çaresine baktı.
eşime baktırıyorum o da anlamıyor ki. inşallah ben huy:44:lanmışımdır
:) Bit taraklarından al tatlm.Varsa zaten ona çıkar ..cocuklarda çıkınca ben tedbir olarak saçımı boyatmıştım.
öyle yapacağım artık canım. acayip tırstım çünkü. hatta kaşınıyorum. belki de bitlenmişimdir de haberim yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?