nasıl kurtuluruz??

evet çocuklar açısında tabi ki kötü bir durum sınıfta kontrol yapılması ama diğer sınıftan arkadaşım yapmış bu uygulamayı. çocuklara oyun oynuyoruz demişler ve hepsi kafasını sıraya koymuş oyun oynar gibi yapmışlar . ama tabi ki illa çocuklardan anlayan çıkar

evet diğer birinci sınıfların hepsinde de varmış hepsi de toplu kontrol uygulamasıyla kurtulmuşlar. hatta erkek öğretmenler bile kurtulmuşken ben bayan öğretmen olarak kendimi kötü hissettim. toplu kontrolü desteklemediğim halde madem çözüm budur o zaman olsun diye düşündüm son çare. ama doğru bir yöntem olmadığımı biliyorum.

evet sanırım artık kendim kontrol edeceğim. inşallah anlayabilirim. hiç bit kontrolü yapmadım tabi ki erkeklerde de oluyor. hele bir de ben kız erkek birlikte oturtmaya özen gösteririm. bu şekilde erkeklere de geçiyor

hayatım sen bit olsun olmasın bit şampuanıyla yıka saçını ben çocukkende çok bit bulaşırdı arkadaşlarımdan her hafta bitlenmesemde son şampuanımı bit şampuanıyla yıkardım saçımı bitlenmiyodum öyle yapınca

Ben de bitlenen öğretmenlerdenim canim. Velisine kızınızda bit vay dedim( ama nasil koloni kurmuşlar) kadın yoook vsbagirdi . Zaten kızımı ozel okula gönderecem vb tek tek Bak anneleri de cahir.

bırak göndersin kızını. özele okula bit giremiyor diye bir şey mi varmış hayret bir şey yaa. şöyle çocuğuna yaramazlık, bit, okuyamama vs.. gibi şeyleri çocuğuna konduramayanlara gıcık oluyorum. sanki biz keyfimizden uyduruyoruz bunları

böyle bir talepte bulunduk ama daha cevap gelmedi malesef

öyle yapacağım artık canım. acayip tırstım çünkü. hatta kaşınıyorum. belki de bitlenmişimdir de haberim yoktur

size yapılan gerçekten büyük travmaymış ama. isim verererk söyleyip eve yollamak ta neyin nesi. ben toplu kontrol yapsaydım oyun şeklinde yapmayı düşünüyordum ve isim vermezdim ama fikirlerinizi de aldıktan sonra vazgeçtim

Tabiki cikar masallah simdiki cocuklar cin gibi

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

anasınıfı öğretmeniyim.çok elit bir okulda çalışmıştım bir dönem.aynı sorunla başbaşa kaldığımda müdürüm okulun hemşiresini görevlendirmişti.kimin saçında çıktıysa o teli koparıp (tabi çocuğa hissettirmeden ) idrar örneği için kullanılan kaplara koydurmuştu.arayıp haber verdiğim resmen suçluyodu ve işin içinden çıkıyodu.delil gösterilince herkes çaresine baktı.

ne güzel sizin okulunuzda hemşire varmış. bizim yok malesef. sağlık ocağından talep ettik ama cevap gelmedi. demekki elit veya değil. hangi kesimden olursa olsun insanlarda kabul etmeme psikolojisi var

Ben yurtdisinda yasiyorum.burda boyle bir durum oldugu taktirde o ögrenci temizlenene kadar sinifa gelmesi yasak doktordan sacinin bitsiz oldugu raporu gelmesi lazim.
Bence hangi ögrencide varsa arayin velisini cocugunuzun basinda bit var gerekeni yapin,kurtulduktan Sonra okula gelmeye devam etsin.
Yok derse bu görev Biz ögretmenlere dustu duzenli kontrol var ve diger annenlerin sikayeti var buna Bir önlem almaliyiz diyin.yazim hatalarindan dolayi kusura bakmayin,telden yaziyorum.

öyle yapacağım artık canım. acayip tırstım çünkü. hatta kaşınıyorum. belki de bitlenmişimdir de haberim yoktur

Bit sampuaninida yokken de bosyere kullanmani tavsiye etmem
Kizimin Ana okulunda boyle Bir durum söz konusu olmustu,bende sacta olmadigi halde arkadastan Bit sampuanini kullan kokuyu duyarsa gelecegi varsada gelmez dedi.cocuk doktoruna sordum:kesinlikle karsi cikti öyle korunmak Icin gereksiz yere korunmanin saca ve derisine cok zarar verdigini soyledi ki kucuk cocuklarinki daha hassas ne kadar olsa dogal degil.siz sinekleri öldürmekle ugrasmanin yerine,batakligi kurutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…