- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- 18
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Sence yapabilir miyim.. Ankara'daCnm çalışıyo ayaklarının üzerinde duruyorsun gizlice ayrı ev tut ve kendin yasa
Sana bulasmaya kalkarlarsa savcılığa suç duyurusunda bulunup uzaklastirma kararı çıkaracağını söyle gerekirse de yap
Bir kere dünya ya geliyorgun lütfen ayrıl o evden
Nerde oturuyorsun
Bunu yapabilcek cesareti göremiyorum kendimde..Öncelikle yardım alın sonra çok şükür işiniz var gücünüz var üniversitede hoca olduğunuza göre yüksek lisansınızda var doktora moktora ya da ne bilim başka şeyleri bahane edip kaçın o evden artık yurt dışı mı olur başka bir şehir mi sizin kararınız.
Niye göremiyorsun anlamadım herkesin harcı değil senin yaptığını yapıp üniversitede hoca olmak ben mesela yükske lisansı gözümde o kadar büyüttüm ki uzattım nedense bana akademik kariyer yapanlar hep hırslı kendinden emin gelirdi sende niye yok çok rahat bu sebebpten yurt dışına gidebilirsin ailende ses edemez.Bunu yapabilcek cesareti göremiyorum kendimde..
Canım araştırma görevlisiyim yeni atandım zaten.Yarıda kestim okumayı. . Üniversite de iyi bir hocasiniz ve dayak yiyorsunuz neden?
Sırf baba diye mi susuyorsunuz yazık
Haklısın..Niye göremiyorsun anlamadım herkesin harcı değil senin yaptığını yapıp üniversitede hoca olmak ben mesela yükske lisansı gözümde o kadar büyüttüm ki uzattım nedense bana akademik kariyer yapanlar hep hırslı kendinden emin gelirdi sende niye yok çok rahat bu sebebpten yurt dışına gidebilirsin ailende ses edemez.
Çok teşekkür ederim.. Dediğini yapıcam.Yaşadıklarına üzüldüm ailen çok vicdansız ve sevgisizmiş , ama üzülerek diyorum ki aileni değiştiremezsin ama onları olduğu gibi kabul et artık geçmişide kurcalama , zaten çalışıyormuşsun sende oda çekil ailenle konuşmanı azalt biz seni teselli ederiz sen yeterki mutlu olmak için çabala ve hayatında başardıklarınla mutlu olmayı becer o adamı eski sevdiğinide takip etmeyi bırak güçlü olman için yeni insanları tanımak için cesaretli ol yeni hobiler edin, evlenmek için gelen adaylar varsa red etme ,herşeye rağmen yaşamak güzel bugünleride atlatacaksın genel olarak 20 yaş en zor olandır hayat hep bu düzeyde gitmiyor ama bunu çoğu yaşıyor yani hayalkırıklığı aslanda bunlar seni daha güçlü yapacak yani inişler çıkışlar elbette tekrar seveceksin birini ama bunu atlatmakta zorlanıyorum diyorsan bir psikoloğa git en azından sana sakinleştirici yazar daha hafif atlatman dileğiyle
Sence yapabilir miyim.. Ankara'da
İnşallah her şey dediğin gibi olur.. Varol.Önce evden ayrıl hemen, böyle aile olmasa da olur. O adam icinde üzülmeyi de bırak korkak bir adammis evlensende sahip cikamayacakti bence sana. Yaşin çok genç kendine guzel bir yuva kurarsin ileride şirin çocukların olur. Gercek bir ailen olur inşallah.
Çok teşekkürlerTabii yapabilirsiniz size yardımcı olmaya calisirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?