Nasıl nereden başlıycam.. Artık ölüyorum. Yardım eder misiniz

Ecemmnazz90

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
616
180
18
İçimde tutamıyorum artık.. Buraya üye oldum çünkü anlatmam lazım.
Öncelikle hepinize değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Merhaba artık bende burdayım..

Nereden nasıl başlasam ki ? Konu ailem. 26 yaşında yeni atanmış, iyi bir yerde kariyeri olan "dışarıya mutlu görünen" çevremde herkes tarafından beğenilen ama ailemin baskısından yorulan bir genç kızın hikayesi..
Hiç Mutlu değilim biliyo musunuz. Üniversite 3. Sınıftaydım hayatımda ilk kez birisine güvendim. Evlenicektik, deli gibi kıskanan adam, seven, sen benimsin diyen. Ailenle tanışıyım daha rahat görüşelim diyen.. Neyse bir gün ailem öğrendi söyledim ciddi evlenicez diye. Dayak yedim annemden 23 yaşında. Çocuğu aradılar kızımın peşini bırak ilerde Mutlu olamazsınız Dedi annem. ( Ben vazgeçmedim ama ) O seni alıcam inşallahı yok diyodu. Gurur yaptı bilmiyorum vazgeçti banada küfürler etti ananla babanla hallet benim suçum yok dedi. Ayırdılar beni ondan. Babam da gitti tehdit filan etti herhalde bilmiyorum.. Vazgeçti bana deli gibi bağlı olan adam. Bi duydum ki 1 ay sonra nişanlanmış, akrabasıyla sonrada evlenmiş.. Kayboldu ortadan gitti bu şehirden. ( Ben neden bu kadar mücadele ettim çünkü birlikte olduk )
Kimse bilmiyor.. Bana seninle evlenicem dedi saftım işte inandım. Yani yakınlaştık şuan yazamıyorum.. Çok utandım kendimden ölmek istedim kimselere anlatamadım. Ona o kadar ah ettim ki. Her şeyini bıraktı gitti. Evli olduğunu bildiğimi bilmiyor. Aylar sonra eski numarasındaki whatsabına eşiyle resmini koymuş. Oda benim gibi kapalı. (Çok zengin bir kız ama yaşı büyük 4 yaş büyük bir kızla evlenmiş kız ablası gibi yanında abartmıyorum bilin diye yazdım kimseyi küçümsemek gibi bir derdim yok) dedim ya sustum işte. 2 yıl geçti ben onu unutamadım. Bazen içim yanıyo biliyormusunuz rüyalarıma giriyor.. Kalbim bazen sızlıyo. Aşk acısı değil sanki vicdan yanması gibi..
Neyse 2 yıl sonra bugün yine aklıma geldi getirmemeye çalışıyorum.
Bu süreçte ne mi oldu ? Yeri geldi ağladım üzüldüm ama hayatla mücadelemi bitirmedim. Çok kişi girdi hayatıma. Başkalarında hep onu aradım. Ayrıldım. Şimdi kimseleri istemiyorum zaten. O çalışmamı istemiyodu evinde oturursun çocuklarımıza bakarsın diyodu kabul etmiştim. Hayat o kadar değiştiki.. Çok iyi bir üni. araştırma görevlisiyim artık. Başımı açmak zorunda kaldım ( bazı sebeplerden ) çok değiştim. ( abartmadım tabiki ama farklı bi Buse oldum işte ) hep Mutlu pozları koydum. Oda whatsabındaki resimleri değişti sürekli.
Ve ailem.. Yine onlarla yaşıyorum. Hep benim iyiliğimi isterler ya her zaman.. Yine dün dayak yedim. Konu şu : neden kaşımı o şekil almışım diye.. 25 yaşındayım ama annem o gün suratıma bi yapıştırdı zoruma gitti.. Ağlayarak yazıyorum şuan. Kalktım çıldırdım yeter dedim saçımı başımı yoldum babam geldi.. Senin dilin çok uzadı dedi üstüme yürüdü oda ayağının altına alacakken annem tuttu. Hayret.. Ne yaptım ki ben ?
Diyorum ki bomba da keşke ben ölseydim o kadar insanın yerine. Bişe engel olmasaydıda o gün ben çıkabilseydim dışarı tam o bölgeye gidecektim çünkü sadece ben ölseydim o kadar insanın yerine. Ailemde evlat acısını yaşasalardı. Dışardan çok güzel, başarılı ama mutsuz bunalımda olan Buse ölseydim diyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ne yapacağımı bilmiyorum artık.. Evlenip gitsem öyle kurtulur muyum.. Başka şehre gidemem gitsemde onlarda gelir. Geçen gün annem geberip gitsen Dedi bissürü küfürler etti yine. Sebebi benim değişmemmiş. Ama mecburdum. Çok açık giymiyorum asla öyle yapmam.. Babamla küsüm konuşmuyorum. İçime atıyorum. Normalde her ay babamın kartına atıyorum belli bir miktar babam onunla altın alıyor seneye araba alıcam babam biriktiriyor. Bu ay kızgın olduğum için annemin kartına attım ve söyledim anneme. Az önce odama gelmiş niye babanınkine atmadın dedi. Bende: anne babamla konuşmak istedim konuşmuyor bende böyleyim bundan sonra dedim. Niye bir buçuk attın diyo iki bin atıyodum önceden. Kendi paramın bile hesabını veriyorum.. Ben ne yapacağımı şaşırdım artık. Tükendim.. Bir dediğimi eksik etmezler hep yaparlar ama bunlar ne demek oluyor ben şaşırdım nefes alamıyorum bu evde.. Bana yardım eder misiniz..

Öncelikle yardım alın sonra çok şükür işiniz var gücünüz var üniversitede hoca olduğunuza göre yüksek lisansınızda var doktora moktora ya da ne bilim başka şeyleri bahane edip kaçın o evden artık yurt dışı mı olur başka bir şehir mi sizin kararınız.

Sence yapabilir miyim.. Ankara'da

Bunu yapabilcek cesareti göremiyorum kendimde..

valla canım konunu okudum ..üzüldüm şaşırdım..şimdi koca olsa bu anlattığın boşan derdim erkek arkadaşın olsa ayrıl derdim ama konu aile olunca biyerde tıkanıp kalıyor insan..bi psikoloğa gitsen o sana belki hayata farklı bi bakış açısından bakmana yardımcı olur..

Bunu yapabilcek cesareti göremiyorum kendimde..
Niye göremiyorsun anlamadım herkesin harcı değil senin yaptığını yapıp üniversitede hoca olmak ben mesela yükske lisansı gözümde o kadar büyüttüm ki uzattım nedense bana akademik kariyer yapanlar hep hırslı kendinden emin gelirdi sende niye yok çok rahat bu sebebpten yurt dışına gidebilirsin ailende ses edemez.

Boşlukta olduğum için hep sevgiye açtım yanlış yanlış adamlar girdi hayatıma çocuk gibi sevgi bekledim.. Hırsımı erkeklerden aldım. Bilmiyorum artık tövbe ettim. Mutlu bir yuva olsun kaçıp gitmek istiyorum burdan.
Babam dediki ya bu evden git yada ben biliyorum yapcağımı Dedi. (Lafta) nereye gidebilirim ki.. Baskı altında kalmaktan yoruldum artık herkes biliyor nasıl birisiyim çevremdeki herkes sever beni ama ben bu lanet eve gelmek istemiyorum istemiyorum..

Yaşadıklarına üzüldüm ailen çok vicdansız ve sevgisizmiş , ama üzülerek diyorum ki aileni değiştiremezsin ama onları olduğu gibi kabul et artık geçmişide kurcalama , zaten çalışıyormuşsun sende oda çekil ailenle konuşmanı azalt biz seni teselli ederiz sen yeterki mutlu olmak için çabala ve hayatında başardıklarınla mutlu olmayı becer o adamı eski sevdiğinide takip etmeyi bırak güçlü olman için yeni insanları tanımak için cesaretli ol yeni hobiler edin, evlenmek için gelen adaylar varsa red etme ,herşeye rağmen yaşamak güzel bugünleride atlatacaksın genel olarak 20 yaş en zor olandır hayat hep bu düzeyde gitmiyor ama bunu çoğu yaşıyor yani hayalkırıklığı aslanda bunlar seni daha güçlü yapacak yani inişler çıkışlar elbette tekrar seveceksin birini ama bunu atlatmakta zorlanıyorum diyorsan bir psikoloğa git en azından sana sakinleştirici yazar daha hafif atlatman dileğiyle

Haklısın..

Çok teşekkür ederim.. Dediğini yapıcam.

Önce evden ayrıl hemen, böyle aile olmasa da olur. O adam icinde üzülmeyi de bırak korkak bir adammis evlensende sahip cikamayacakti bence sana. Yaşin çok genç kendine guzel bir yuva kurarsin ileride şirin çocukların olur. Gercek bir ailen olur inşallah.

İnşallah her şey dediğin gibi olur.. Varol.

Kapıyı çarpıp çıkmak bu kadar mı zor? Kaç yaşında insansınız ya!!! Yok kaş için dayak, yok ona buna dayak. Hayvanlara böyle yapmıyorlar. Kendi kendinizi mahvetmişsiniz. Hayata ezilin diye mi geldiniz? Nasıl eğitimcisiniz? Başka eve çıkın, istediğiniz hayatı yaşayın. Ayrıca bakire olana altın madalya da takılmıyor. Sex yapıp da ölmek isteyene de utanana da ayrı bir acıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…