- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- 18
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Ancak evlenince ya da yurt dışına gidince ayrılabilirim..ya o insanların sana hayrı yok ne duruyorsun orda ayrılsana o şehirden resmen üvey evlat gibi davranıyorlar sana
Ancak evlenince ya da yurt dışına gidince ayrılabilirim..
Onzaman cahildim dedim ya baskı altında yetiştirilmiş bir kız düşünün birşey bilmiyorsunuz kendime o yönde kızdım ben yoksa yaptığımdan pişman değilim..Kapıyı çarpıp çıkmak bu kadar mı zor? Kaç yaşında insansınız ya!!! Yok kaş için dayak, yok ona buna dayak. Hayvanlara böyle yapmıyorlar. Kendi kendinizi mahvetmişsiniz. Hayata ezilin diye mi geldiniz? Nasıl eğitimcisiniz? Başka eve çıkın, istediğiniz hayatı yaşayın. Ayrıca bakire olana altın madalya da takılmıyor. Sex yapıp da ölmek isteyene de utanana da ayrı bir acıyorum.
Onun için Zaman lazım benim tahammülüm kalmadıkiyurtdışına git o zaman
Artık önünüze bakın. Şuanı da bırakın geçmişi de. Ben sizin yerinizde olsam gizlice başka bi ilde iş bulurdum. Sonra günü gelince çantamı alıp çıkar giderdim. Sen sağ ben selamet. ( Aklıma gelmişken, bi üniv hocama bunları desem mahvederdi beniOnzaman cahildim dedim ya baskı altında yetiştirilmiş bir kız düşünün bi şe bilmiyorsunuz kendime o yönde kızdım ben yoksa yaptığımdan pişman değilim..
Onun için Zaman lazım benim tahammülüm kalmadıki
Asla para yeme olayı olamaz biliyorum babam her ay altın alıyor ben biriktiremem diye yani öyle cimri bir ailem yok ama bu beni aşırı aşırı düşünme ve sıkma olayından bunaldımCanım çok üzüldüm, okumuş birisin yardım al bir dr.dan çalışan birisisin bunlar nsl anne baba bu yaşta dayak
paranı yemeye de alışırlaŕ ,alışmış lar zaten lütfen uzman bir psikolog bul seni gönlendirsin inşallah iyi birisi çıkar karşına evlenip ayrılırsın özlediğin sevgiyi bulursun kendini bırakma Rabbim yardımcın olsun kızım
Canım yalan söylemiyorum araştırma görevlisiyim yeni atandım. İnanmayanlarınız olacaktır ama benim ailem böyle yaşamayan bilemez..Üniversitede hoca olduğuna emin misin? Ne dayağı yahu git ayrı ev tut. Kaş şekli için dayak yiyen üniversite hocası bana çok tuhaf geldi
Yemin ederim doğru söylüyorum sizde şöyle diyip üzmeyin beni lütfen.. Çaresiz kaldım sorunsordum anlatamıyorum kimseye. Hep baskı altında birini düşünün. Cesaretim yok işte yok..Inanin ben bu konuya inanmıyorum
Birçok kelime var beynimi tirmalayan ne amaçla ifade edildiği bilinmeyen. Galiba ben çok utopik düşünüyorum sizde sorun yok belkide
Canım kaş bahane işte ben kapalıydım bir ara açmak zorunda kaldım. Yani dediğim gibi namus yönüne aşırı düşkünler kıyafetlerime karışırlar özellikle annem.. Babamıda filter. Ama ben gerçekten açık gitmiyorum. Her genç gibi makyaj yapıp süsleniyorum. Bu bile karışma kızma iteleme meselesi.. Anlatamıyorum ki derdimi..ilk kez duydum kaşını aldın diye dayak atan bir aile,okumanıza karışmamışlar hayret.işiniz gücünüz var,illa o evden evlenerek ayrılmak zorunda değilsiniz.
Çok teşekkür ederim dediklerin iyi geldi sağol..ahh adaşım okurken içim burkuldu25 yaşında olmana rağmen ailen neden şiddet gösteriyor sana anlamış değilim.. kocaman kızsın sen yani ama ağlama artık.. her sorunun elbet bir çözümü bulunur
Allah herşeyin iyisini ve hayırlısı göstersin sana adaşım.. üzülmemeye çalış..
umarım seni kızdıracak birşey söylememişimdir :/
Canım kaş bahane işte ben kapalıydım bir ara açmak zorunda kaldım. Yani dediğim gibi namus yönüne aşırı düşkünler kıyafetlerime karışırlar özellikle annem.. Babamıda filter. Ama ben gerçekten açık gitmiyorum. Her genç gibi makyaj yapıp süsleniyorum. Bu bile karışma kızma iteleme meselesi.. Anlatamıyorum ki derdimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?