Nasıl nereden başlıycam.. Artık ölüyorum. Yardım eder misiniz

Onzaman cahildim dedim ya baskı altında yetiştirilmiş bir kız düşünün birşey bilmiyorsunuz kendime o yönde kızdım ben yoksa yaptığımdan pişman değilim..

26 yaşında, aklı başında ayakları yere basan bir kadınsınız. Niye bu yaşınızda dayağa katlanıyorsunuz? Çıkın ayrı yerde yaşayın. Bekaretinizi kaybetmeniz dünyanın sonu mu? Değil. Hatta bence problem bile değil. Lütfen kendinize gelin, hayatınızı kurtarın.
edit:bir kelimeyi yanlış yazmışım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım çok üzüldüm, okumuş birisin yardım al bir dr.dan çalışan birisisin bunlar nsl anne baba bu yaşta dayak
paranı yemeye de alışırlaŕ ,alışmış lar zaten lütfen uzman bir psikolog bul seni gönlendirsin inşallah iyi birisi çıkar karşına evlenip ayrılırsın özlediğin sevgiyi bulursun kendini bırakma Rabbim yardımcın olsun kızım

Onzaman cahildim dedim ya baskı altında yetiştirilmiş bir kız düşünün bi şe bilmiyorsunuz kendime o yönde kızdım ben yoksa yaptığımdan pişman değilim..
Artık önünüze bakın. Şuanı da bırakın geçmişi de. Ben sizin yerinizde olsam gizlice başka bi ilde iş bulurdum. Sonra günü gelince çantamı alıp çıkar giderdim. Sen sağ ben selamet. ( Aklıma gelmişken, bi üniv hocama bunları desem mahvederdi beni sinirlendim kusura bakmayın)

Asla para yeme olayı olamaz biliyorum babam her ay altın alıyor ben biriktiremem diye yani öyle cimri bir ailem yok ama bu beni aşırı aşırı düşünme ve sıkma olayından bunaldım yani yoruldum artık bir yere kadar..

ahh adaşım okurken içim burkuldu 25 yaşında olmana rağmen ailen neden şiddet gösteriyor sana anlamış değilim.. kocaman kızsın sen yani ama ağlama artık.. her sorunun elbet bir çözümü bulunur
Allah herşeyin iyisini ve hayırlısı göstersin sana adaşım.. üzülmemeye çalış..
umarım seni kızdıracak birşey söylememişimdir :/

Inanin ben bu konuya inanmıyorum
Birçok kelime var beynimi tirmalayan ne amaçla ifade edildiği bilinmeyen. Galiba ben çok utopik düşünüyorum sizde sorun yok belkide

Üniversitede hoca olduğuna emin misin? Ne dayağı yahu git ayrı ev tut. Kaş şekli için dayak yiyen üniversite hocası bana çok tuhaf geldi
Canım yalan söylemiyorum araştırma görevlisiyim yeni atandım. İnanmayanlarınız olacaktır ama benim ailem böyle yaşamayan bilemez..

Inanin ben bu konuya inanmıyorum
Birçok kelime var beynimi tirmalayan ne amaçla ifade edildiği bilinmeyen. Galiba ben çok utopik düşünüyorum sizde sorun yok belkide
Yemin ederim doğru söylüyorum sizde şöyle diyip üzmeyin beni lütfen.. Çaresiz kaldım sorunsordum anlatamıyorum kimseye. Hep baskı altında birini düşünün. Cesaretim yok işte yok..

ilk kez duydum kaşını aldın diye dayak atan bir aile,okumanıza karışmamışlar hayret.işiniz gücünüz var,illa o evden evlenerek ayrılmak zorunda değilsiniz.
Canım kaş bahane işte ben kapalıydım bir ara açmak zorunda kaldım. Yani dediğim gibi namus yönüne aşırı düşkünler kıyafetlerime karışırlar özellikle annem.. Babamıda filter. Ama ben gerçekten açık gitmiyorum. Her genç gibi makyaj yapıp süsleniyorum. Bu bile karışma kızma iteleme meselesi.. Anlatamıyorum ki derdimi..

Çok teşekkür ederim dediklerin iyi geldi sağol..

Dayak yiyen bi üniversite hocası..

Kafamda oturtamadım nedense. Acaba bana ders veren hocalarımda dayak yiyo muydu diye bir düşündüm. Hayır hayır hepsi de kendilerine saygılı ve özgüvenli tiplerdi.

Size inanamadım. Akademik kariyer yapıp o evden nasıl ayrılamazsınız ve bundan korkarsınız şaşırdım. Kendi paranızı biriktiremicek kadar nasıl pasif olursunuz şok oldum.

Aslında başlangıç noktasında değilsin. İlk olarak kendi ayakların üzerinde durmak için iyi bir yaştasın. Çok genç veya tecrubesiz değilsin. İkincisi geçerli bir kariyerin var, kendi paranı kazanıyorsun. Ayda 2000 kenara atıyorsan rahat rahat kendi ayaklarının üzerinde durur, evini geçindirirsin. Yalnız yaşamak zor birşey değil neden yapamayasın ki, 18 yaşında istanbulda yalnız yaşıyordum ben, ki öyle acayip tuttuğunu koparan bir karakterim yoktur. Her işimi ailem hallederdi, doğru düzgün toplu taşıma kullanmamıştım o yaşıma kadar, istediğim yere bırakır alırlardı. Market alışverişini, bulaşık yıkamayı yemek yapmayı hiç bilmezdim. Ama zamanla öğrendim ve öğrenme aşamasından çok keyif aldım. Bence sende kendi paranı kendin biriktirme, üzerinde ve evinde kendi estetik zevkini yansıtma imkanına sahip olursan daha keyifli ve özsaygısı daha yüksek bir insan haline geliceksin ve boğuluyormuş hissinden kurtulacaksın.

bu kadar sözde namusuna düşkün aileler genelde kızlarını bir an önce evlendirme meraklısı olurlar.evlensinde yuvasını bilsin kocası alsın sorumluluğunu kafasındadırlar.sizin o erkek arkadaşınızla evlenmenize niye bu kadar karşı çıktılar peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…