Nasıl nereden başlıycam.. Artık ölüyorum. Yardım eder misiniz

Yemin ederim doğru söylüyorum sizde şöyle diyip üzmeyin beni lütfen.. Çaresiz kaldım sorunsordum anlatamıyorum kimseye. Hep baskı altında birini düşünün. Cesaretim yok işte yok..

Nasıl yok İşte bende bunu anlamıyorum. Maddi imkan var hersey var tamam geçmişte kötü birşeyler yasamissiniz size göre. Hayatın sonu değil yahu bi silkelenin kendinize gelin yarın evlenince de eşinin siddetine mi boyun eğip oturacaksin. Kadınların sesi olacaginiza seslerinizi bastiriyorsunuz yapmayın allah aşkına nolur. Hangi devirde yaşıyoruz ne demek Kaş aldırdı diye dövmek. Görevden dolayi başını acmissin o zman neden ses cikarmadi ben sana söyleyim para geliyor çünkü. Yemin ederim baba falan dinlemem ya adam olur ya olur. Olamayackti madem tutacakti uckurunu getirmeyecekti bu dünyaya getirdi diye benim sahibim değil. Kimse kusurada bakmasın. Her aile bir değil diyen insanlarida susmak zorundayiz diyen kadinlarida anlamadim anlamıyorum. Kadın hakları denen birsey var araştırın biraz şunu boşuna konmadi o haklar . Çok sinirleniyorum ya şiddet karşısında Susan kadınlara lütfen ya lütfen ne olur kendinizi Sevin kendinize gelin artık.

yazın o kadar iyi geldiki ama ailem paragöz birisi değil gerçekten bak sadece ben biriktiremem harcarım diye geleceğimi düşünüyorlar seneye araba alıcam babam altın alıyor her ay banada gösteriyor. Öyle bir baba değil hiç bir şeyim eksik edilmedi bugüne kadar. Ama hep baskı altında kaldım.. bunu diyorum inşallah dediğini yaparım çıkar giderim bu evden

Okumamış cahilmiş beni aldatırmış Nasıl layık gördün gibi laflar..

Babanın yaptığı birikimi sende yaparsın o kapasite vardır heralde. Sırf her ay altın biriktiriyo diye dayagina katlaniyorsan ne iyi evlatsin ne deyim daha ben

Babanın yaptığı birikimi sende yaparsın o kapasite vardır heralde. Sırf her ay altın biriktiriyo diye dayagina katlaniyorsan ne iyi evlatsin ne deyim daha ben
Dediklerini yapmaya çalışıcam ama sende sert yorum yapma yani bilemezsin belki sen özgüven sahibi birisi olarak yetiştirildin ben öyle değilim işte anlatamıyorum cesaret istşyorum dedim ya burdan destek almak için yazdım önerilerinizi alıyorum diye

Helal olsun sana

Çok teşekkür ederim o kadar güzel ki şu yazdığınız.. Keşke yapabilsem

konuya nedense inanasim gelmedi. garip bir ton var bu hikayede. garip bir yasam. birincisi basini acmakla iyi etmissin kapali halinle o haltlari yemekten iyidir. tesetturun bir manasi var sonucta. neyse detaya girmeyeyim. sen anladin. ikincisi sen nasil bir hocasin cok pasifsin .Dayak yeme kismina hele hic inanmadim.

Ayrıca baskı da bir psikolojik siddettir. Bir bireyiz dogrumuz da yanlisimiz da kendimize ister gider sevgilimle yatar sonuçlarına katlanirim istersem evlenecegim güne kadar beklerim. Bu benim secimim. Sen ilişkiye girdin diye ne kendini suclayabilirsin ne de karşı tarafı. Istemissin ki olmuşsun. O da istemiş ki olmuş. Ayrıldık öldüm bittim mahvoldum elalem duysa ne der nasıl yaptım ölmek istiyorum diyecekseniz o nefsinizi taaa en başta durduracaktiniz. Olan olduktan sonra ah vah etmenin bir anlamı yok

ha bu arada bekaretiniz gitti diye uzuluyorsaniz uzulmeyin nasilsa "hocasin"iyi para kazaniyorsun gider diktirirsin

Evet yalan söylüyorum ben zaten. Kapalı açık bu ayrımı neden yaptınız anlamadım ? Nasıl bi insanlık bu ? Ayıp bence ayrım yapmayın. O zaman kapalılar namuslu olmak zorunda ya da yanlış oldu bu kapalılar namuslu açıklar namussuz mu oluyo ? Ya da başörtüsü taktığı için bir bayan daha dikkat etmeli açık etmesede olur mu ? Beni yargılayamazsınız. O at gözlüklerinizi çıkarırsanız eğer " kimseye anlatamadığım şeyleri yazıyorum dedim zaten " !!!! Yazık..

Anladigim Kadariyla Ailenin Sana Böyle Davranmasi Kapaliyken Basini Acmandan Dolayi Baslamis ve Böyle Devam Ediyor Zorla Olmaz Hicbirsey Tabii,,Cnm ailelerimizi secmek elimizde degil buyüzden yapabilecek birsey yok,,pek konusup halledebilecegin bir ailende yok sanirim ama sakin yagmurdan kacarken doluya yakalanma yani yeterki kurtulayimda evlenip gideyim deme gerekirse kendine ayri bir ev tut ama yanlis evlilik yapma iyice tani karar ver öyle evlen..

Bekaretim duruyor kızım hala. Sadece sevişme yaşandı ne fark eder ama. Ben kendimi anlatamıyorum yani böyle bazıları alaycı inanmayan yorumlar ben başta ne dedim ? Kimseye anlatamadıklarımı yazıyorum dedim. Neyse sağol.

Ben kendi isteğimle kapandım canım ailem kapan demedi.

hanimefendi birlikte oldugunuz icin pismanlik duyuyorsunuz konunuzu bastan okuyun kendiniz yazdiniz. bende size uzulmeyin bugunlerde cok yaygin olan bir operasyondan bahsettim ne var bunda. kapali acik ayrimi yaptigimi nerden cikardiniz anlamadim. herneyse konunuza daha fazla yazmiyacagim frekanslarimiz farkli

Ben kendi isteğimle kapandım canım ailem kapan demedi.
bende bundan bahsediyorum zaten kendi isteginle kapanmissin kendi isteginle acilmissin yada nasil olduysa artik yine kapanmak istersen kendi isteginle olur zorla olmaz demek istedim hakkinda hayirlisi

Buradaki herkes okusun sizin yorumunuzu o alaycı ve basit hareketleriniz anlar zaten terbiyesizsiniz. Ayıp tamam arkadaşım başına gelirse görürsün dalga geçmeyi. Yok diktir yok şu ne kadar basitsiniz ya ? Yazık sadece bunu diyorum psikolojik sorun var galiba sizde böyle bazı bayanlar buraya atıp tutarak içini döküyor evde kocan mı aldatıyor seni ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…