Nasıl nereden başlıycam.. Artık ölüyorum. Yardım eder misiniz

Çok teşekkür ederim o kadar güzel ki şu yazdığınız.. Keşke yapabilsem

Neden yapamayacağınızı düşünüyorsunuz? Yani sadece hemen taşınmamanız için aklıma tek bir geçerli sebep geliyor o da hesaptaki toplu parayı alabilmek için araba alacağınızı söylediğiniz tarihe kadar beklemek parayı aldıktan sonra taşınmak.

Hiç de özgüven sahibi olarak yetistirilmedim aksine sevgisiz bir ailede büyüdüm. Üstelik annem eğitimci ama tek derdi öğrencilerinin basarisiydi. Benim başarılı olup olmamam çok da önemli değildi. Üniversite hayatıma başladım ve artık kendime güvenim vardı. Koskoca şehirde ben tek kuruş aile desteği olmadan okumaya çalıştım okudumda. Ama ne değişti biliyor musunuz ? Benim için üzülmeyen bir aileye ben hiç uzulmedim. 3. Sınıfta eşimle tanıştım 4. Sınıf bitti diplomami aldım gittim ve evlendim kimseyede sormadım çünkü onlarda bana sormamisti zamanında beni yok sayarken ne hissettigimi. Bana hesap bile soramadilar izin vermedim yaşadığım her zorlugun acısını onlara yasattim onlarinda canı yandı. Iste beni o zman anladilar canlari yaninca. Benim Hikayem ayrı bir uzun 20 yaşında tek başıma hayata atildim ben okulumuda bitirdim yuvamida kurdum özetle. Kimsenin de desteği olmadan yaptım bunları ama zulme boyun egmedim.

Hanımlar şu gecegozlumbenim adlı şahsiyetin yorumuna bir bakar mısınız hayır ne yapmaya çalışıyor ? Ben anlayamadım da.

burada ne yaziyor bak bakalim. yaptiysan arkasinda dur. ayrica bir et parcasi icin olmeye degmez....

Seni ayakta alkışlarım ben alnından da öperim. Varol. Bu dediğin ilaç gibi geldi çok yakın Zamanda ayrılacağım bu evden. Çok teşekkür ederim canım sağol.

Bunu üzerime alinmiyorum hiçbir yorumumda sana karşı yapılmış bir alay yok. Tek isteğim guclusun yeter ki savasacak gücünde olsun

bence sen ortalik karistirmak icin acmissin bu konuyu .digger uyelere benden bahsettigine gorede hislerim dogru. ama ben artik sana cevap vermeyecegim seviyelerimiz cok farkli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…