Nasıl olacak bu iş :(

benim birazda sormak istediğim buydu aslında sizlere :(
böylesi bir durumdan donmek ne kadar sağlıklı olur?
ben tekrar ısınabilir miyim bilmiyorum, yumusarmısım gibi gelmiyor ama yinede bilmiyorum
yüzünü görünce o çirkinleştiği anlardaki yüzü geliyor gözümün önüne
ürperti geliyor
ondan zaman istedim zaten ayrılma meselesi 2 aylık bir mesele
zamanın istediğim için umut barındırdı
zaman sonunda mutlaka döneceğimi düşündü ama ben aramak bile istemedim
sonunda yine kendisi aramaya üstelemeye basladı
inanın size yasadıklarımı anlatsam detayıyla iyi bile dayanmıssınız dersiniz
ama ben bunların hepsini unutabilirdim
eger bu aradan sonra bana dokundugunda eski duygularım depreşseydi
içim ürperseydi
özlediğimi hissetseydim dönebilirdim diyorum ama olmadı :14:
travma gibi oldu bu 7 sene bende resmen :14:
çok yoruldum çok usandım
ben daha nasıl anlatırım bilemiyorum
eski halimize tekrar dönebilir miyiz bunuda bilemiyorum :50:

Eğer eskisi gibi olmayacağınıza gerçekden inansaydınız, bu soruya kesin ve net, hayır asla sevemem artık, cevabını verirdiniz..
tekrar sevemeyeceğiniz düşüncesi % 100 değil beyninizde..
küçük ihtimalleri dahi değerlendirmek lazım bence, ki ilerde, acaba dememek için..vicdan azabı çekmemek için..

ama işte asıl mesele, sevgilinizin sizi tamamen rahat bırakması, siz onu arayana kadar aramaması, biraz sabırlı olması..roller değişmiş ilişkinizde, rahat ve fedakar olan taraflar yer değiştirmiş..
o süreyi çok iyi ayarlamanız lazım, tekrar onu sevebilme ve ısınma süresini ve sevgilinizinde sabretme duvarını aşması lazım..
bunlar sağlanırsa eski ilişkinize daha da güzel bir şekilde dönersiniz, imkansız değil..

yolver gitsin diycem zaten sen yolvermişsin adam bırakmıyor..o şehirden ayrılmakla başla işe ..gözden uzak olan gönülden uzak olur hesabı...kendine yeni bir sayfa aç...karşındaki için heyecenla çarpmıyorsa kalbin uzatmanın manası yok..ailesi oğluma kefilim der ama evlendikten sonra hiççç öyle olmaz..

ahh canım bi an kendi hikayemi okudum sandım.benimde 3-4 senelik ilişkimdi arada ayrılırdık ama tabi yaşımız kçüktü cahildik haliyle.bana tehditler savururdu onu bırakmamam için .kendine güvenleri olmayan erkekler böyle güç gösterileriyle ellerinde tutmaya çalışıyorlar.gerçi sende durum biraz daha vahim tartaklamış falan .tabiki insan bu durumda feci soğuyo.
benim anlattığım insan şuanda eşim .ve şuan o benim herşeyim hep yanımda bana yardımcı hayat arkadaşım benim o.
kendi hikayemi anlatmak istedim.hakkında hayırlısı olsun.ayrılıcaksan peşini inşallah en yakın zamanda bırakır.zorlada güzellik olmaz.

işte örneği..
mutlu sonla biten, krizli bir aşk hikayesi..
bu örnek yol gösterebilir size..
bebekleri dahi olmuş ya da olacak (MAŞALLAH), çektikleri sıkıntılara en güzel ödül RABBİM tarafından verilen..
daim olsun İNŞALLAH mutlulukları..

işte örneği..
bebekleri dahi olmuş ya da olacak (MAŞALLAH), çektikleri sıkıntılara en güzel ödül RABBİM tarafından verilen..

çok sağol.2.bebeğimiz olucak naasipse.
inşallah herkes yuvasında mutlu olur sevdiğiyle sağlıkla..
evet çook sıkıntı çektim ayrılmak için çok sebep varddı ama sonunda zafer benim oldu.sabrın sonu selamet.inşallah herkes
sevdiği insanla mutlu olur

Birilerine ciddi /hayati konularda direktif verme konusunda hassasımdır.Ancak bir tek şey biliyorum ki 2,5 yaşına yaklaşan oğlum var.Onu ne kadar düşünüyorsam sizi o hassasiyette düşünerek fikrimi söylemek istiyorum.Sİzi sürükleseler ,tehdit etseler Allah aşkına sakın evlenmeyin.Evlenmeden önce bu kadar çirkefleşiyorsa tahammül kredisi bitmiş demektir.Bırakın ikinizin de karşısına başka kişiler çıksın.Bir de bazı şeyler olmuyorsa kadere bırakalım ne olur zorlamayalım bu kadar.Yok 7 yıl yok yazık olacak o yıllara.Giden gitmiştir ya gelecek o 7 yıllar.Onları kurtar güzel kardeşim.O dayak için ne kadar üzülsemde aslında hayır da şer arama sözünü anımsatıyor.Sevgi kırıntısı kalmasın geri dönmek için bahanen olmasın içindi.Ben onu fırsata dönüştür hayatından çıkar derim.Kendimi bu kadar akıl veriyor görmekten korkar oldum ama gerçekten üzüleceğini hissediyorum.İnşaallah maşaallah ile yürümez işler.Görünüyor şimdiden köy.

Birilerine ciddi /hayati konularda direktif verme konusunda hassasımdır.Ancak bir tek şey biliyorum ki 2,5 yaşına yaklaşan oğlum var.Onu ne kadar düşünüyorsam sizi o hassasiyette düşünerek fikrimi söylemek istiyorum.Sİzi sürükleseler ,tehdit etseler Allah aşkına sakın evlenmeyin.Evlenmeden önce bu kadar çirkefleşiyorsa tahammül kredisi bitmiş demektir.Bırakın ikinizin de karşısına başka kişiler çıksın.Bir de bazı şeyler olmuyorsa kadere bırakalım ne olur zorlamayalım bu kadar.Yok 7 yıl yok yazık olacak o yıllara.Giden gitmiştir ya gelecek o 7 yıllar.Onları kurtar güzel kardeşim.O dayak için ne kadar üzülsemde aslında hayır da şer arama sözünü anımsatıyor.Sevgi kırıntısı kalmasın geri dönmek için bahanen olmasın içindi.Ben onu fırsata dönüştür hayatından çıkar derim.Kendimi bu kadar akıl veriyor görmekten korkar oldum ama gerçekten üzüleceğini hissediyorum.İnşaallah maşaallah ile yürümez işler.Görünüyor şimdiden köy.[.............

Son düzenleme:
bence sakın ama sakın dönmeyin şimdiden bu kadar çirkinleşen bi insanın daha sonra neler yapabileceğini tahmin edemiyorumm bu 7 sene içerisinde çok yalnız bıraktı çok hırpalandım diyosunuz büyük ihtimalle bi çok kez ayrılıp barışmışsınızdır bu ayrılıklarda da verilen sözler olmuştur ama yine aynı şeyleri yaşamışsınızdır tekrar bunları göze alabiliyormusunuz kendinizce bir ölçüp biçin ama gerçekten yapamam diyorsanız ne olursa olsun kararınızdan vazgeçmeyin derimm

Bir insanın kişiligi; aşıkken değil ayrılırken belli olur sözüne bir örnek daha, bu olayda adama ne kadar kızdığımı anlatmama gerek bile yok, akabinde ailesine kızdım, 7 senede o kadar hayalleri varmışta niye hayatlarına almamışlar seni hayatlarına almak derken nezaket konuşmaları belki ziyaretler falan, evlilik planınıda hemen yapmışlar koymuşlar önüne, belki baban vermicek, onlardada bi nasıl olsa verecekler havası var demek ki, sen kusurlu malsınya oğullarından başkası almaz, 1 aya sıkıştırılmış bi evlilik ki ben gelinliğimi 3 ayda seçebildim, düzelmezse bana söyle yok yüzümü eğerse evladım değildir bilmem ne hamaset edebiyatı, eee tamam evladı değildir güzel laflar sende bile bile lades diyip dul bi kadın olarak Türkiye şartlarında yeni bi hayata merhaba dersin, boşanma sürecindede çirkinliğin tillahını görürsün, sanada kızıyorum, beni bırakmıyo hık mık gibi tavırlar bana nedense kadınların egolarını tatmin etme yöntemi gibi geliyo, beni bırakamıyo, benden ayrılamıyo vs, bırakamıyoduda 7 senede kaç arpa boyu yol gittiniz, şehrine kadar gelmişsin işini gücünü ona göre ayarlamışsın en azından bi nişan bişey olur ailelerde bilir ki şehirde sahip çıkanın kapısını çalabileceğin insanlar olurdu, tutulacak yeri yok, eğer ciddiysen gerçekten ayrılmak istiyosan gider savcılığa verirsin bu adamı mesajlar vs de var, fiziksel şiddette var öldürmesinimi bekliyosun

işte örneği..

dönmesini mi sağlamaya çalışıyosun??
bu örnek %1 bilemedin 2, bile bile lades diyenlerin örneği daha çok burda, tabi isterse bu riski alır konu sahibi

Bir insanın kişiligi; aşıkken değil ayrılırken belli olur sözüne bir örnek daha, bu olayda adama ne kadar kızdığımı anlatmama gerek bile yok, akabinde ailesine kızdım, 7 senede o kadar hayalleri varmışta niye hayatlarına almamışlar seni hayatlarına almak derken nezaket konuşmaları belki ziyaretler falan, evlilik planınıda hemen yapmışlar koymuşlar önüne, belki baban vermicek, onlardada bi nasıl olsa verecekler havası var demek ki, sen kusurlu malsınya oğullarından başkası almaz, 1 aya sıkıştırılmış bi evlilik ki ben gelinliğimi 3 ayda seçebildim, düzelmezse bana söyle yok yüzümü eğerse evladım değildir bilmem ne hamaset edebiyatı, eee tamam evladı değildir güzel laflar sende bile bile lades diyip dul bi kadın olarak Türkiye şartlarında yeni bi hayata merhaba dersin, boşanma sürecindede çirkinliğin tillahını görürsün, sanada kızıyorum, beni bırakmıyo hık mık gibi tavırlar bana nedense kadınların egolarını tatmin etme yöntemi gibi geliyo, beni bırakamıyo, benden ayrılamıyo vs, bırakamıyoduda 7 senede kaç arpa boyu yol gittiniz, şehrine kadar gelmişsin işini gücünü ona göre ayarlamışsın en azından bi nişan bişey olur ailelerde bilir ki şehirde sahip çıkanın kapısını çalabileceğin insanlar olurdu, tutulacak yeri yok, eğer ciddiysen gerçekten ayrılmak istiyosan gider savcılığa verirsin bu adamı mesajlar vs de var, fiziksel şiddette var öldürmesinimi bekliyosun

ailesi konusunda haklısınız. aramak sormak zorunda değillerdi elbette sonucta arada resmi bişey yok ama dediğiniz gibi benle ilgili hayalleri olan insanlar canları istese ulasırlardı bir sekilde
beni bırakmıyor derken ne soylediysem anlatamadım,
sürekli bunun bir süreç oldugunu ve benim normale doneceğimi, bu yaptıklarımdan da o zaman utanacagımı düşünüyor pişkin pişkin :14:
bende aynı cumleyi kurdum, daha ne istiyorsun 7 senedir bir arpa boyu yol alamadık da dedim,
bunları kabul ediyor, bunların hepsini unutturucam diyor ısrarla, ama bana hiç inandırıcı gelmiyor
"artık" hazırım ben herseye diyor (Allah razı olsun kendisinden)
ama ben "artık" hazır değilim ve istemiyorum diyorum, çirkinleşmeye baslıyor

tutulur bir tarafı kalmadı evet, hayatımı kendi ellerimle mahfettim
şimdi diyorum ağzımdan cıkacak bir evete bakıyor hersey, ama neye evet demiş olacagım?
içimde heves kalmamıs, heyecan kalmamıs, özen kalmamıs
sürekli her sene 1 sene daha ertelendi bizim hayallerimiz ama artık yoruldum :14:
olmayan bişeyi zorlamanın ne anlamı var diyorum
bu kadar yıpranmıs bir ilişkinin, bu kadar suyu cıkmıs hayallerin üzerine nasıl ne kadar sağlıklı bir yuva kurulabilir diyorum :14:

dönmesini mi sağlamaya çalışıyosun??
bu örnek %1 bilemedin 2, bile bile lades diyenlerin örneği daha çok burda, tabi isterse bu riski alır konu sahibi

cevap yazan bu arkadasta kötülüğüne söylememiştir eminim
herseye ragmen bir umut daha olabilir demek istedi, buda onun fikriydi, fikrini yazan herkese çok çok tesekkur ediyorum
inanın buraya yazılan sonucların tamamı gecti aklımdan gecmeye de devam ediyor
ya oyle olursa ya boyle olursa diye ama o kadar o kadar o kadar karısık ki çıkamadım çok bunaldım :14:

Son düzenleme:
kardeşimle hayatınız, ilişkiniz o kadar benziyor ki anlatamam...şükürler olsun ayrıldı da kurtuldu... siz soğumuşken kendinizi ona yeniden ısındırmaya çalışıp hayatını mahvetmeyin derim... bir abla tavsiyesi...

bak ben 9 senelik ilişkiden sonra evlendim, 1 aylık evliyim, eşime her türlü haksızlığı cadılığı yapmış olmama rağmen bir gün bile bana hakaret etmedi, yani çirkinleşmeyen çirkinleşmiyo, ya da bazı arkadaşlar başka konularda uzun ilişkilerin cılkı çıkıyo diye yazmıştı ona istinaden yazıyorum, bişeyin çirkinleşmesi ya da cılkının çıkması kişilerle alakalı bişeydir, kişi çirkinse çirkindir, şimdi seninkinin egosu incindi tek derdi dönmen, döndüğünde hele ki evlendiğinde hayatın zindan olacak istersen risk alır ya olmazsa dersin, istersen yeni ufuklara yelken açarsın, ben şahsen eşşek gibi bekleyeceksin gibi tabirler kullanan biriyle değil evlenmek selam dahi vermem

bak ben 9 senelik ilişkiden sonra evlendim, 1 aylık evliyim, eşime her türlü haksızlığı cadılığı yapmış olmama rağmen bir gün bile bana hakaret etmedi, yani çirkinleşmeyen çirkinleşmiyo, ya da bazı arkadaşlar başka konularda uzun ilişkilerin cılkı çıkıyo diye yazmıştı ona istinaden yazıyorum, bişeyin çirkinleşmesi ya da cılkının çıkması kişilerle alakalı bişeydir, kişi çirkinse çirkindir, şimdi seninkinin egosu incindi tek derdi dönmen, döndüğünde hele ki evlendiğinde hayatın zindan olacak istersen risk alır ya olmazsa dersin, istersen yeni ufuklara yelken açarsın, ben şahsen eşşek gibi bekleyeceksin gibi tabirler kullanan biriyle değil evlenmek selam dahi vermem

katılıyorum...

akşam hakaret edecek sabah bişey olmamış gibi davranacak...bence bunun ötesinde düşünecek bişey yok başka hiçbirşeyi karıştırmamak gerekir karar verirken...

cnmm bu adam seni elinde düşünüp seni tüketti mi evet şimdi kaybederken birşeyler dank etmiş olabilir ama bu ileride yapmayacağı anlamına gelmez açıkçası senin onunla evlenmen seni daha beter yıpratır diye düşünüyorum o şehirden uzaklaş derim...
zaten artık birşeylerde hissetmiyormuşsun deşmeye çalışma derim

Erkeklerin baş yalanı artık değiştim ben

kesinlikle öyle birşey umma, değişmezler. ve bu süreçte asla yelkenleri suya indirme. Kararlı ol. Nasıl olsa bir süre sonra bıkıp peşini bırakacaktır.

Bencil bir adamla bir ömür geçmez.

Ben senin 7 yılda yasadiklarini 1 yılda yaşadım. Hikayeler farklı olsa da durum aynı. Turkiyede erkekler kıymet bilmiyor nasılsa evlenecek kız bulurum diye dusunuyorlar. Tüm fedakarlıklarım ona helal olsun dedim ama harcadığım emeğe de acıdım. Ayrıldıktan sonra aile fertlerim aracılığı ile ulasmaya çalışmalar evimin önünde beklemeler, herşey istedigin gibi olsun vs sözleri, soguduktan sonra hiç değeri kalmıyor. Biz kadınlar narin ama güçlü yaratıklarız. O kdr kısa sürede toparlanırsın ki ınanamazsın kendine, yeter ki yaşanıyor sundan kurtar. Bir şans ver diyenlere de saygim var ama şans verilecek bir durum yok ortada. Bi insana ayrılma tehdidi ile istediğimizi yaptıramayız çünkü o eski haline döner. Emin ol evlenırsen senin kafana kakacak, veya senin için hep buruk olacak bu olaylar üzerine evlendim resmen zorla diye. Bnmkı ayrıldıktan sonra sürekli arayıp naptıgımı öğrenmeye calisirdi, gezmeme kendi çapında kızardı. Allahın salagı ya. Zamanında ilgisizlikten beni uzerken iyiydi. O kdr çektim belki daha da cekerdım, bayağı da bi yonttum istediğim düzgün insan olmaya başlamıştı ama kafasindaki uzun vadede evlilik yapmayacağı planlari herşeyi değiştirdi. Onun argumani da şöyle, ben bi gün buna, ben biriyle 4 yıl çıkarsam evlenirim artık demişim. Ona göre yıllarca çıkıp birbirimize söz vermeyebılırmısız baskı yapmamalıymısız. Sinirlendiği bir anda ilk bulduğunu erkeğin üstüne atlamasaydın bile dedi. Burdaki anlamı da evlenmek istemekten bahsediyo. Hep onu bu kötü anlarini hatırladım sevgisini silip attım icimde, geriye de gozlerımde aglamaktan birer çizgi kaldı bu kdr.
Herşey senin için hayirlisi olsun lütfen kendin için en iyisini seç. Bu durumda en iyisi kesinlikle onsuz olmak. Evini tasi, iş basvurularına bak gerekirse savcılığa şikayet et artık kadınları çok daha iyi koruyorlar. Başıma bişey gelse senden bilinecek de ona. Bu ne ya defolsun gitsin yıllardır aradığı özgürlüğü veriyorsun ışte daha ne ıstıyo.

kızlar bitmiyor bu mesele :(
bayramda memleketime gittim bayramın son günü yabancı numaradan arandım
öğrencilerden biridir diye actım, ablası
bayramımı tebrikledi bende bozmadım tebrikledim
ne yaptın nedir düşüncen falan diye sordu
abla aynı şekilde ben devam etmek istemiyorum dedim
yapma ablam dedi annem yarın anneni aramak istiyor falan dedi
yok abla dedim annemle konusulacak bişey yok ben annemlede etraflıca konustum annemin diyeceği farklı bişeyde yok dedim
üzün bakalım annelerinizi dedi, bir iki daha konusup kapattık
aramayın dememe ragmen annemi aramıs annesi bugun, annemde tesadüfen duymamıs calıstıgı için acamamıs, gördüğündede saat gecmiş(annem telefona pek bakmaz arayan soran varmı diye)
bugun annemle konusurken telefonda annem dedi yabancı bi numara aramıs beni diye,aklıma geldi numarayı bana versene bi anne dedim baktım annesinin numarası
kızlar aramayın etmeyin denmesine ragmen neden aranıyor hala beni deli etmek için mi?
yoksa biz elimizden geleni yaptık o kadar ugrastık ona ragmen dönmedi diye vicdanlarını rahatlatmak için mi anlamadım
bu gecen 7 senede arayıp sormayan insanlar neden şimdi üzerime bu kadar düşüyorlar anlamadım
ben nasıl anlatıcam bu insanlara bu durumu yaa :50:

armut dibine düşermiş işte anasına arama diyosun arıyo oğluna arama diyosun arıyo.
laftan anlamayan insanla uğraşmak kadar zoru yok heralde.
tövbe yarabbim ya akşam saati..

Back
X