- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Hayatıma başka biri girmezse eskisini içimden aramayacağımı düşünüyorumEski nişanlınla kıyas yapıyorsun asamamissin bazi şeyleri belli. Şuan birşey olmasın zaten
AtamayacağımıHayatıma başka biri girmezse eskisini içimden aramayacağımı düşünüyorum
Kalbinizde yeni birine yer açmak için eskiyi çıkarmanız lazım. Bu şekilde kimseyi sevemezsiniz. Sıkılmıyorsunuz aslında yeni birini istemiyorsunuz. Zoraki konuşunca da kestirip atıyorsunuz. Bence önce psikolojik destek görüp eskiyi tamamen kalbinizden çıkarmaya çalışın.Herkese merhabalar , bir sorunumdan bahsedeceğim. Ben bir yıl önce nişan attım. Evlenmek istiyorum belli bir yaşa geldim . Yuvamı kurup çocuk sahibi olmak istiyorum. Benimle ciddi anlamda konuşmak isteyenler de var ama konuşsam da fazla uzun konuşamıyorum. Hemen sıkılıyorum. Görmesem bile mesajındaki bir kelimeden dahi soğuyabiliyorum. Biriyle konuşmak bana artık heyecan verici gelmiyor . Evlilik istiyorum ama biriyle konuşmak istemiyorum çok sıkıcı geliyor sil baştan gibi. Yeni birini tanı , güven. Bazen konuşayım diyorum . Bir gün sürüyor hemen sıkılıyorum , konuşmayı kesiyorum. Tezat bir durumdayım farkındayım. İstiyorum ama aynı zamanda istemiyorum. Evlensem de eski nişanlımla eğlendiğim güldüğüm gibi yeni kişiyle yapamayacakmışım gibi geliyor. Korkuyorum açıkçası kafa yapımda biriyle evlenmezsem diye ama tanımaktan da uzak duruyorum ne yapacağımı şaşırdım ben
İşte bu henüz birseyleri icinde tam olarak bitiremediğin için. Bitirdigin zaman bırak kiyaslamayi bittiği için şükürler edeceksin. Henüz zamanı var benceHayatıma başka biri girmezse eskisini içimden aramayacağımı düşünüyorum
Kilit nokta eski nişanlı.Evlensem de eski nişanlımla eğlendiğim güldüğüm gibi yeni kişiyle yapamayacakmışım gibi geliyor
Nasıl bitirebilirim acaba? İçimde onu affederek mi biter ki ? Her gün ahlar ediyorum yaptığı haksızlığı düğüne bir ay kala terketmesini hazmedemedim koskaca 1 yıl geçtiİşte bu henüz birseyleri icinde tam olarak bitiremediğin için. Bitirdigin zaman bırak kiyaslamayi bittiği için şükürler edeceksin. Henüz zamanı var bence
İnşallah eros bir an önce bana da oklarını yollar ne diyeyimKilit nokta eski nişanlı.
O gercek hissi yasatanmıs cunku ve ondan sonra asık olmamıssınız.
Oldugunuzda fikirleriniz degisecek istemekle degilde eros sayesinde degisecek yani:d
Doğru kişiyi görünce hemen soğumazsın metal etme. Zaman meselesi..Herkese merhabalar , bir sorunumdan bahsedeceğim. Ben bir yıl önce nişan attım. Evlenmek istiyorum belli bir yaşa geldim . Yuvamı kurup çocuk sahibi olmak istiyorum. Benimle ciddi anlamda konuşmak isteyenler de var ama konuşsam da fazla uzun konuşamıyorum. Hemen sıkılıyorum. Görmesem bile mesajındaki bir kelimeden dahi soğuyabiliyorum. Biriyle konuşmak bana artık heyecan verici gelmiyor . Evlilik istiyorum ama biriyle konuşmak istemiyorum çok sıkıcı geliyor sil baştan gibi. Yeni birini tanı , güven. Bazen konuşayım diyorum . Bir gün sürüyor hemen sıkılıyorum , konuşmayı kesiyorum. Tezat bir durumdayım farkındayım. İstiyorum ama aynı zamanda istemiyorum. Evlensem de eski nişanlımla eğlendiğim güldüğüm gibi yeni kişiyle yapamayacakmışım gibi geliyor. Korkuyorum açıkçası kafa yapımda biriyle evlenmezsem diye ama tanımaktan da uzak duruyorum ne yapacağımı şaşırdım ben
Insanlar sizin yarabandınız m?Hayatıma başka biri girmezse eskisini içimden aramayacağımı düşünüyorum
Hayatıma başka biri girmezse eskisini içimden aramayacağımı düşünüyorum
Profildeki yaşınız doğruysa 25 yaşındasınız, evlilik için bu kadar acele etmenizin sebebi nedir? 25 yaş çok küçük bir yaş değil ama büyük yaş da değil ki. Daha bir ilişkiden çıkalı yeni bir yıl olmuş. Hemen arayışa girmek yerine biraz dinlenseniz akışa biraksaniz daha doğru olur. evlilikten beklentiniz nedir, sırf "evli" olabilmek için mi istiyorsunuz? Ayrıca kalbinizde biri varken başka birini yara bandı olarak kullanınca o kişi de size ahlar etse ne olacak?Nasıl bitirebilirim acaba? İçimde onu affederek mi biter ki ? Her gün ahlar ediyorum yaptığı haksızlığı düğüne bir ay kala terketmesini hazmedemedim koskaca 1 yıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?