nasıl olcak bilmiyorum :(

bir hayaldi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
98
11
28
Kzlar facede biriyle tnistik nyse bi kac gun konustuk muhabbetini cok sevdim tabi görüntusude hosuma gitmisti ama benim face gercek degil uyduruk bi isimle bi resimle acmistim ayni sehirdeyiz ama bn baska biyerde yasadigimi soylemistim dun gece bnim resmimi israrla istedi bnde attim guzelsin faln dedi bugun hic yazmadi bnde onun yazmasini istiyorum ilk cunku gercek resmimi gordu artk acaba beni begenmedimi ona ayni sehirde yasadigimi soylesem mi lutfen yardm edin :KK43:

Kzlar facede biriyle tnistik nyse bi kac gun konustuk muhabbetini cok sevdim tabi görüntusude hosuma gitmisti ama benim face gercek degil uyduruk bi isimle bi resimle acmistim ayni sehirdeyiz ama bn baska biyerde yasadigimi soylemistim dun gece bnim resmimi israrla istedi bnde attim guzelsin faln dedi bugun hic yazmadi bnde onun yazmasini istiyorum ilk cunku gercek resmimi gordu artk acaba beni begenmedimi ona ayni sehirde yasadigimi soylesem mi lutfen yardm edin :KK43:
Hiç tanımadığınız insanlara fotoğraflarınızı nasıl gönderiyorsunuz hayret ediyorum. Birkaç gün önce bir KK üyesi Facebook'ta tanıştığı bir erkeğe yarı çıplak fotolarını attığı ve o erkek tarafından şantaj yapıldığı için ağlıyordu burada. Yıl olmuş 2015 hala aynı şeyler.

Ve

Ben cok begendim ayrici bu kisi yengemin komsunun oglu ben ayni sehirde oturdugumuzu soyleyemedim ortaya cikar diye simdi cok kafama taktim neden yazmiyo faceye giriyo:KK43:
bğenmemiş olabilir
niye üzülüyorsunuz ki
sarışınları seviyordur esmersinizdir
kızıl saçlı hayal ediyordur kumralsınızdır
çekik göz sever iri gözlüsünüzdür..
güzel ya da çirkin olayı değil ki herkesin sevdiği hoşlandığı tipler bellidir genelde
tipiniz demek ki ona hoş gelmemiş

O fotoğrafın gerçek facebookunda veya başka hesabında falan da varsa çocuk fotoyu nette taratıp seni bulmuştur.
Yapar yani var böyle çakallar.

X