Demi kirildigimi belli etmemeliyim ..İnsanlar birisinin kırdığını düşünmek istemez galiba...SıkılırHerşeyi takmamayı öğrenirsen mutlu olursun. .
Boşver milleti, isteyen istediği gibi yaşar. .
Çağırırsa görüş tamam. .
Kırılgan ve hassas olman dezavantaj bir karakter. .
Hem de nasıl. .... Bir de o kadar önemseyip değer verip sıcaklık sevgi hissetsem. ... Belli zaman sonra o kişi umursamanaya başlıyor. ..... Hep derdim iki çift tatlı söz hoş sohbet. ..malesef verdikçe unursanmiyorsun. ..Kimileri karşılıklı cikar iliskusi oluyor. ... Ama peki bu karşılıksız uzun süreli guvenebilecegin bağ nasıl oluyor ? Böyle dostlarım arkadaşlarım var ama küçük yer meslektaş ve sık görüştüğüm böyle ortamda nasıl olurInsanları fazla önemsiyorsunuz bence...
Evet ikinci senemde bunu öğrenmek istiyorum. Tek başına evde de mutlu olmayı. ...vakit geçirmeyi. ..Ama o küçük ilçede mesala birileri bir yere gitti mi aklım kalıyor. ..hatta geçerim Die haftasonu mesai almiyirdum. Bu histen kurtulmak isterim.Ne kadar beklenti içine girersen o kadar kırılırsın.. kendi başınaykende iyi huzurlu kalabilmeyi öğrenmelisin.
Evet ikinci senemde bunu öğrenmek istiyorum. Tek başına evde de mutlu olmayı. ...vakit geçirmeyi. ..Ama o küçük ilçede mesala birileri bir yere gitti mi aklım kalıyor. ..hatta geçerim Die haftasonu mesai almiyirdum. Bu histen kurtulmak isterim.
Çok teşekkür ederim . Kitap okumakla başlayabilirim. ..Uzaktan eğitimler var onlari da düşünüyorum.Aslında az biraz anlıyorum seni. Bende üç ay gibi bi süre küçük sıkıcı bi yyerde yaşadım. Hatta konu açtım ne yapabilirim diye. Sonra bol bol kitap okudum. Mısır patlatıp film izledim. Gezdim , gezilecek yer her ne kadar kısıtlı da olsa hava almanın iyi geleceğini düşündüm. Ufak adımlar attım kendime
ve kendi kendime mutlu oldum
inan birilerinden bişeyler bekleyince Olumsuz yanıt alınca hele çok kötü oluyo insan. O yüzden gerek yok bunlara.
Çok teşekkür ederim . Kitap okumakla başlayabilirim. ..Uzaktan eğitimler var onlari da düşünüyorum.
Yanlizliktan çok. .. Sevilmemekten dışlamaktan korkuyorum. Acaba yanlış bir şey mi dedim... Kırdım mi diye sorgularim. ..Herkes mükemmel ben kötü hissediyorum .Küçükken okulun ilk günü sınıfa gireli 5 dk oluyor. ..biri lakap takip alay etmeye başlıyor. Bunun gibi çok travmam var.Yalnizliktan bu kadar cok kormayin..
Sevilmesen ne olur mesela?Yanlizliktan çok. .. Sevilmemekten dışlamaktan korkuyorum. Acaba yanlış bir şey mi dedim... Kırdım mi diye sorgularim. ..Herkes mükemmel ben kötü hissediyorum .Küçükken okulun ilk günü sınıfa gireli 5 dk oluyor. ..biri lakap takip alay etmeye başlıyor. Bunun gibi çok travmam var.
Sevilmemekten degil, sevememekten kork bence..Yanlizliktan çok. .. Sevilmemekten dışlamaktan korkuyorum. Acaba yanlış bir şey mi dedim... Kırdım mi diye sorgularim. ..Herkes mükemmel ben kötü hissediyorum .Küçükken okulun ilk günü sınıfa gireli 5 dk oluyor. ..biri lakap takip alay etmeye başlıyor. Bunun gibi çok travmam var.
Haklısınız samimiyeti bukamadiktan sonra olmasa da oluyor. Okul hayatımdaki bu lakaplar hep rencide edici küçük düşürücü. ... çirkin çirkin diye alkış tuttular mi... tahta da birsey okurken sesimle alaylar. .. tenimle rengi Vs cok uzurdum ergenekon bunları yaşamak ...O yüzden korkuyorum özgüveni dusukSevilmesen ne olur mesela?
Dünya'nın sonu mu?
Şahsen ben insanlara tahammül edemiyorum.
Hiç kimsenin samimiyetine inanmadığımdan yalnızlık daha iyi bence.
Bir çocuğun lakap takması travmatik bir durum değildir. Çocukluktur sadece...
Seviyorum insanları hep 100 puanla başlarım... Herkes bir arada olsun isterim. ..İster istemez kopmalar olunca üzülüyorum işte ..hayat kısa ...ya degmicek şeyler ya da menfaat uğruna ilişkiler bozuluyorSevilmemekten degil, sevememekten kork bence..
Artık bunun için cabalayacagim. Teşekkür ederimTatlım neden herkesin dediğini, yaptığını bu kadar önemsiyorsunki? Hayatının merkezine kendini koy baskalarını değil. Insan yalnızkende mutlu olabilir bunu unutma hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?