Nasıl olucak?

Kalben_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
82
19
88
29
Sevgilim 4 gün önce yanıma geldi askere gitmeden ve az önce uğurladım onu ve şimdi onunla uyuduğum yatakta tek başına uyumak onunla geçirdiğim zamanları şimdiden çok özledim alismistim geri yanımda olmasına tekrar başlıyorum aynı şeylere hasrete yani.Ve asker olucak 6 ay nasıl geçicek beklemek çok zor.Daha once de uzak kaldım ama bu sefer farklı ne zaman gelicek izine nasıl konuşcaz belirsizlik çok berbat ve acı veriyo

Benim sevgilim yaklaşık 11 aydır asker. Aylardır yüzünü görmüyorum. 6 ay ne ki.. su gibi geçer biter. Bir süre geçtikten sonra insan alışıyor, sevdiğine hasret olmak bile çok güzel bir duygu..

6 ay nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar gelir geçer. Hayırlı bir şekilde kavuşursunuz umarım.

Benim sevgilim yaklaşık 11 aydır asker. Aylardır yüzünü görmüyorum. 6 ay ne ki.. su gibi geçer biter. Bir süre geçtikten sonra insan alışıyor, sevdiğine hasret olmak bile çok güzel bir duygu..

Sanirim yeni gitti o yüzden böyleyim sanki bu içimdeki özlem hiç geçmicek hergün artıcak gibi ama onunla gurur duyuyorum.Nasil dayandin bu kadar zaman

Sanirim yeni gitti o yüzden böyleyim sanki bu içimdeki özlem hiç geçmicek hergün artıcak gibi ama onunla gurur duyuyorum.Nasil dayandin bu kadar zaman

İlk vakitler maalesef çok çok zorlanacaksın. Ama 2.aydan sonrası çok daha kolay geçecek. Zaten günde en az 3 kez konuşma imkanınız olur. Ki o konuşmalarda çok tatlı oluyor. Mesajlarınızı sakla. :) Bir de bir ara kargoyla bir şeyler gönderirsin, onu düşünürken bir de zaten bir bakmışsın zaman akıp gitmiş. Sana en kısa zamanda kamuflajlı fotoğraflarını ulaştırır, çok gurur verici.. Bu güzel duyguları yaşayarak bir bakmışsın bitmiş bile. Keşke bende 1 yıl yerine 6 ay bekleseydim.. :) Sıkma canını hiç.. Geçecek. Geçmeyecek olsa bizim geçmezdi. Bende telefonda çok hüngür hüngür ağladım “özledim ben gel artık” diye:) Ama şimdi ağlamak yok, alıştım çünkü.. Şafak kağıdından her bir günü karalamak çok güzel.. Kısacası güzel taraflarına bak. Bir şey sormak istersen bana yazabilirsin her zaman yardımcı olurum:)

Sevgilim 4 gün önce yanıma geldi askere gitmeden ve az önce uğurladım onu ve şimdi onunla uyuduğum yatakta tek başına uyumak onunla geçirdiğim zamanları şimdiden çok özledim alismistim geri yanımda olmasına tekrar başlıyorum aynı şeylere hasrete yani.Ve asker olucak 6 ay nasıl geçicek beklemek çok zor.Daha once de uzak kaldım ama bu sefer farklı ne zaman gelicek izine nasıl konuşcaz belirsizlik çok berbat ve acı veriyo

rahat ol ya o kadar dert etme
zaten telefon serbest
ben de evliyken 12 ay bekledim
geçiyor bi şekilde
izin kullanmasın 5 ayda gelir.

Back
X