nasıl olur? çok şaşkınım

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
RABBİM HUZUR VERMESİN, MUTLULUK VERMESİN, İNİM İNİM İNLESİN. bir insanı yarı yolda bırakmak neymiş anlasın, içi parçalansın. yansın,kahrolsun. daha 20 gün mü ne oldu benim ciğerim yandı. benim içim yüreğim başkasını çekmezken o ne yaptı dersiniz. yeni bir ilişkiye başlamış facesinde yayınlamış. biz daha 20 gün önce evlenme hayalleri kuruyorduk beraber. nasıl olur, nasıl... aklım almıyor.

bi de söz konusu insan dindar namazlı niyazlı. bu bi insana yapılır mı söyleyin. BEDDUAM KABUL OLUR MU SÖYLEYİN

AYRILMA HİKAYEM BU http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iliskinin-bittigine-hala-inanamiyorum.792292/

Eğer haksızlık varsa sen beddua etsen de etmesen de Allah yanına bırakmaz merak etme. Beddua döner dolaşır sahibini bulur o yüzden Allah katında haklıyken haksız durumuna düşme.
Sevgilininde gerçek yüzünü görmüşsün şükret evlenince yapsaydı bunu ?

RABBİM HUZUR VERMESİN, MUTLULUK VERMESİN, İNİM İNİM İNLESİN. bir insanı yarı yolda bırakmak neymiş anlasın, içi parçalansın. yansın,kahrolsun. daha 20 gün mü ne oldu benim ciğerim yandı. benim içim yüreğim başkasını çekmezken o ne yaptı dersiniz. yeni bir ilişkiye başlamış facesinde yayınlamış. biz daha 20 gün önce evlenme hayalleri kuruyorduk beraber. nasıl olur, nasıl... aklım almıyor.

bi de söz konusu insan dindar namazlı niyazlı. bu bi insana yapılır mı söyleyin. BEDDUAM KABUL OLUR MU SÖYLEYİN

AYRILMA HİKAYEM BU http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iliskinin-bittigine-hala-inanamiyorum.792292/

Beddua etme ya değmez allah a havale et, kandırmış işte seni seven insan hemen başkasına koşmaz

belki de siz beraberkende vardı bu ilişki.

beddua etme canim.önceki konunuda okudum,Allah elbette cezasini verir.olayi namaza niyazada baglama,her namaz kilan dürüst olsaydi veya her kilmayan serefsiz olsaydi,karsimizdakini tanimak icin sadece kilip kilmadigini bilmek yeterdi.ben nice insanlar tanidim,her iki konusmasindan birinde kul hakkindan dem vurup,kul hakkinin alasina giren.insanin kalbi kötü olmaya görsün,onu namaz oruc düzeltmiyor ne yazikki!

hikayenizi okudum
yanlış anlamayın ama davranışlarınız olgun mantıklı gelmedi
karşılıklı sürekli yanlış adımlar atmışsınız
kısa bir ilişkiden sonra eski arkadaşınız yeni birliktelikler yaşayabilir bunu olgunlukla karşılayın kimse 4 aylık bir ilişkinin ardından aylarca yas tutmaz yoluna bakar
siz de öyle yapın yararınıza olur bedduanız da tutmaz çünkü burada bir haksızlık görmedim ben

Beddua etme ya değmez allah a havale et, kandırmış işte seni seven insan hemen başkasına koşmaz

belki de siz beraberkende vardı bu ilişki.

büyük ihtimalle . ben yandım bittim ölmeyi bile diledim. bu insan bana olan aşkından psikolga gitmeyi düşündüğünü söyleyen biriydi. bana şiirler yazan, şarkılar okuyan.. ben daha ne diyeyim ki. allah onu kahhar ismiyle hakretsin

hikayenizi okudum
yanlış anlamayın ama davranışlarınız olgun mantıklı gelmedi
karşılıklı sürekli yanlış adımlar atmışsınız
kısa bir ilişkiden sonra eski arkadaşınız yeni birliktelikler yaşayabilir bunu olgunlukla karşılayın kimse 4 aylık bir ilişkinin ardından aylarca yas tutmaz yoluna bakar
siz de öyle yapın yararınıza olur bedduanız da tutmaz çünkü burada bir haksızlık görmedim ben

tabi siz empati kuramadınız şimdi. bu insan gelip ailemle tanışmış bana evlilik teklif etmiş bi insan. aklım almıyor.

tabi siz empati kuramadınız şimdi. bu insan gelip ailemle tanışmış bana evlilik teklif etmiş bi insan. aklım almıyor.

tabi ki empati yaparak cevap yazdım hatta eski erkek arkadaşınız adına bile empati yaptım bu sonuca vardım
eski arkadaşınız tamamen iyi demiyorum tamamen kötü de demiyorum. bu sonuca gelmeye sizinde katkınız olmuş diyorum. evet evlilikle gelmiş ailenize siz ondan o ağırlıkta davranmasını beklemişsiniz ama sizde tam olarak o ağırlıkta davranmamışsınız gibi geliyor bana yazdıklarınızdan çıkardığım anlam bu

beddualarınız tutmasın inşALLAH.
önce ki konuda hatası vardı ayrıldım yazmışsınız ayrılan zaten sizdiniz ne o sizin için yıllarca yas mı tutmalıydı.
2.ayda evlilik teklifi 3. ayda aile ile tanıştırma ne acelesi vardı.bir kaç ayda kaptırıyorsunuz sonra ah ediyorsunuz haksızlık değil mi bu? tanışma döneminde her şey olur ki burada evlenip ayrılanlar bile sizin gibi beddua etmiyor.
hakkınıza girdiğini düşünüyorsan ALLAH'ım her şeyin şahiti o bilir ya bu dünyada ya öbür dünyada hak ettiğini alacaktır

İnsanlar birlikteliğe başlayabilir ve ayrılabilirde.
Başlamak nasıl normal ise ayrılmakda normal.
Her ayrılan birbirine beddua etse ve bu beddua tutsa dünyada mutlu insan kalmazdı
Zaten ayrılmışsınız yeni bir ilişkiye başlayınca ne oluyor
siz ona güvenmemiş ve bunu ona belli etmişsiniz
bu yüzden ayrılmışsınız şu an beraber değilsiniz ki beddua edyorsunuz

bende bana güvenmeyen birisi ile ilşkimi devam ettirmezdim onun yaptığı gibi

beddualarınız tutmasın inşALLAH.
önce ki konuda hatası vardı ayrıldım yazmışsınız ayrılan zaten sizdiniz ne o sizin için yıllarca yas mı tutmalıydı.
2.ayda evlilik teklifi 3. ayda aile ile tanıştırma ne acelesi vardı.bir kaç ayda kaptırıyorsunuz sonra ah ediyorsunuz haksızlık değil mi bu? tanışma döneminde her şey olur ki burada evlenip ayrılanlar bile sizin gibi beddua etmiyor.
hakkınıza girdiğini düşünüyorsan ALLAH'ım her şeyin şahiti o bilir ya bu dünyada ya öbür dünyada hak ettiğini alacaktır

Ayrılığı başta dile getiren oydu. güvenmiyorsan bitsin demişti. bunu kolayca söyleyebilmişti. ama ben bitirmedim . ertesi gün de ara verelim dedi ne yapaydım peşinde fırıldak gibi dolanaydım mı. ben de bitsin dedim

Ayrılığı başta dile getiren oydu. güvenmiyorsan bitsin demişti. bunu kolayca söyleyebilmişti. ama ben bitirmedim . ertesi gün de ara verelim dedi ne yapaydım peşinde fırıldak gibi dolanaydım mı. ben de bitsin dedim
işte bitmiş ve o hayatına devam ediyor.sende bir an önce hayatına dön yıllarını hayatını ona vermedin.çok sevmiş olabilirsin ama bu sana bu şekilde beddua etme hakkı vermez.

İnsanlar birlikteliğe başlayabilir ve ayrılabilirde.
Başlamak nasıl normal ise ayrılmakda normal.
Her ayrılan birbirine beddua etse ve bu beddua tutsa dünyada mutlu insan kalmazdı
Zaten ayrılmışsınız yeni bir ilişkiye başlayınca ne oluyor
siz ona güvenmemiş ve bunu ona belli etmişsiniz
bu yüzden ayrılmışsınız şu an beraber değilsiniz ki beddua edyorsunuz

bende bana güvenmeyen birisi ile ilşkimi devam ettirmezdim onun yaptığı gibi

eğer cok sevseydiniz güvenini kazanmaya calışırdınız emin olun. o seni cok sevmemiş o zaman diyeceksin. öyleyse neden beni buna inandırdı? günah yazık değil mi

büyük ihtimalle . ben yandım bittim ölmeyi bile diledim. bu insan bana olan aşkından psikolga gitmeyi düşündüğünü söyleyen biriydi. bana şiirler yazan, şarkılar okuyan.. ben daha ne diyeyim ki. allah onu kahhar ismiyle hakretsin
Bunu okuyunca buradan ben bile sizden korktum. Simdi siz de mi dindarsiniz da boyle agir beddualar ediyorsunuz?

önceki konunuzu az çok hatırlıyorum
sizin de hatalarınız olduğunu düşünüyorum
diyelim ki yanlışım, sizin gerçekten hatanız yok
öyle olsa bile
bir öğretmene böyle dolu dolu beddua etmek hiç yakışmıyor
kesinlikle çocuğumun öğretmeni olmanızı istemezdim :KK43:

X