- 12 Ocak 2017
- 91
- 19
- 3
- Konu Sahibi sinemm3535
-
Bu seferde kutlama yaptınız bizi çağırmadınız derler ama.O zaman aile arasında değil bu kutlamayı arkadaşlarınızla yapın bi kaç gün öncesinden eşli olarak akşam davet edersiniz evinize ya da gündüz sadece bayanlarla yapabilirsiniz
O gün geldiğin de de aile büyüklerinize gitmek isterseniz oraya gidersiniz içinizde kalmamış olur..
Bi kaç gün öncesinden yapacaksınız aynı gün kutlamayı yine yaparsınız en azından hem gününde onlarla olursunuz hem de akraba olmaz kimse anlamaz ya da siz gidersiniz önce sizin ailenize sonra eşinizin ailesine giderken birer pasta alırsınız huzursuzluk çıkmamış olurBu seferde kutlama yaptınız bizi çağırmadınız derler ama.
Olabilir evi süslerim pastasını yaptırırım kimseyi çağırmadan giyinip süsleniriz bol bol foto çekerim.Çekirdek aile kutlayin
İhtimaller üzerinden konuşuyoruz hep, denemeden bilemezsiniz.Mümkün değil barışmazlar .nefret ediyorlar.Ateşle barut gibiler .
Görürler evlerimiz çok yakın.Teşekkürler ilginiz için.Bi kaç gün öncesinden yapacaksınız aynı gün kutlamayı yine yaparsınız en azından hem gününde onlarla olursunuz hem de akraba olmaz kimse anlamaz ya da siz gidersiniz önce sizin ailenize sonra eşinizin ailesine giderken birer pasta alırsınız huzursuzluk çıkmamış olur
O halde iki taraflada ayri ayri kutlayinMerhaba bayanlar,
Hemen konuya gireyim.Bebeğim için doğum günü kutlaması yapmak istiyorum fakat aile büyüklerimiz küs .İlk doğum günü olduğu için de benim için önemli.Hevesliyim ama neredeyse vazgeçeceğim.Ve pişman olucam yapmadığım için de.Eşim yapma taraftarı değil diğer akrabalarıda çağıracağız ,neymiş herkes anlarmış küs olduklarını.Bir de doğum gününde de tatsızlık çıkarmı diye endişelerim var.Bebeğime de hatıra bırakamayacağım.Yapıp yapmama konusunda ikilemdeyim malesef.
esınız ve sız kendı aranızda yapın aıle uyelerını degıl yakın arkadasları cagırın mumkunse cocuklu olanları bu bence daha ıyı bır fıkır..Merhaba bayanlar,
Hemen konuya gireyim.Bebeğim için doğum günü kutlaması yapmak istiyorum fakat aile büyüklerimiz küs .İlk doğum günü olduğu için de benim için önemli.Hevesliyim ama neredeyse vazgeçeceğim.Ve pişman olucam yapmadığım için de.Eşim yapma taraftarı değil diğer akrabalarıda çağıracağız ,neymiş herkes anlarmış küs olduklarını.Bir de doğum gününde de tatsızlık çıkarmı diye endişelerim var.Bebeğime de hatıra bırakamayacağım.Yapıp yapmama konusunda ikilemdeyim malesef.
Tatlım arkadaşlar arasında yapsanıza akrabalara ne gerek var. Bende yaptım kizima geçen ay ilk yaş. Akrabalara ne gerek var ki altın günu değil bu kızının doğum günü. Sonrasında iki taraflara ayrı ayrı bi pasta kesersiniz oldu bitti.Merhaba bayanlar,
Kusluk sebebi derin ise yapmayin. Orada bir bakistan bile yine tatsizlik cikabilir. Eger sudan bir sebepse kimse gelmefen dogum gunu bahanesi ile baristirabilirsinizde.Merhaba bayanlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?